Threads: 0
Момак се осећа добро,свакако је много боље него синоћ.Остало нам је само да се помолимо и верујемо у најбоље.Мени само нису јасне неке ствари.Али о њима боље мало касније,сигуран сам да нисам једини који има много питања.Ово је велики ударац за трибину и битно ће се одразити на нашу бројност и на уопште углед који уживамо.Волео бих да грешим,али... :-\
У сваком случају,није битно како си пао,већ како ћеш се подићи после пада.
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Threads: 61
(04-15-2010, 09:10 AM)Тони92 link Wrote: Мени само нису јасне неке ствари.Али о њима боље мало касније,сигуран сам да нисам једини који има много питања. Такве одговоре сигурно овде нећеш добити. Молим чланове да о овој теми врло пажљиво пишу јер ће санкције бити 10 пута ригорозније него иначе
Threads: 8
(04-15-2010, 08:02 AM)Рођак са Севера link Wrote: Quote:Оперисан рањени Звездин навијач
08:29
Београд -- Потпарол Клиничког центра Србије Драго Јовановић изјавио је да је повређени у стабилном стању, "да је будан, свестан и орјентисан".
Најбоља вест овог јутра. (04-15-2010, 08:44 AM)фрактура link Wrote: До сада смо из сваког проблема излазили јачи, па се тако надам да ћемо и из овога.
Threads: 3
Threads: 18
(04-15-2010, 09:10 AM)Тони92 link Wrote: Ово је велики ударац за трибину и битно ће се одразити на нашу бројност
Не смемо ни да помислимо на тако нешто, није смело то да се догоди, али шта је ту је, следује гостовање где ћемо бити провоцирани сигурно, зато ПАМЕТ У ГЛАВУ!!!
Threads: 0
Какви би ми били људи да нас овак нешто не потресе? Али изношење свог незадовољста по форумима је нешто што свакако није потребно. Сви ми ово осуђујемо, сви ми смо овиме згрожени, свима нама је у интересу да се овоме стане на пут и свима нама је драго да је нашем другару добро. Тако да, стварно би могла да престану пискарања на ову тему и да се сви , без икаквог освртања окренемо следећој утакмици вољеног нам клуба.
Threads: 38
http://crvenazvezdafk.com/delegacija-u-p...ontent.htm
Овај догађај је јако потресао све нас,али га треба што пре превазићи.Не кажем да га треба заборавити,има ко ће да се бави тиме,већ треба једноставно ставити у други план,наш приоритет је наставак мобилизације,гостовање у чачку,борба за дуплу круну до које смо јако близу,само пар корака.Многе је ово потресло,али ово је појединац,трибина и већина ако не и свих 100 посто остака трибине има правилан став,осуђује ово.ДЕЛИЈЕ,ЧАЧАК НАС ЧЕКА,БАЦИМО СЕ СВИ НА ПОСАО ,мало је времена,једва два дана,идемо,веома битна утакмица за наш клуб,за нашу групу !!!СВИ У ЧАЧАК !!!
Threads: 44
Quote:
Не смемо ни да помислимо на тако нешто, није смело то да се догоди, али шта је ту је, следује гостовање где ћемо бити провоцирани сигурно, зато ПАМЕТ У ГЛАВУ!!!
Наравно да не смемо,али каква је слика пренета са дневника и вести,многи родитељи ће се забринути за своје дете које иде небитно да ли на север,запад,исток или југ,живот је угрожен човеку то није мала ствар!
Jeдна је Србија!
Threads: 19
Quote:Фудбалски клуб Црвена звезда се ограђује од учесника у насиљу. Особа која је пуцала јуче на стадиону није навијач, већ криминалац коме је место у затвору. Надамо се да ће ту особу полиција пронаћи и ухапсити, као и да ће одговарати за злочин који је починила.
Quote:Цитираћу једног млађег навијача, иначе члана нашег форума: "Кад се запитате има ли Бога, боље се запитајте има ли Људи! "
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
Threads: 38
|