04-11-2010, 12:17 AM
Извини гари,нећу више користити !
Црвена Звезда-Млади радник
|
04-11-2010, 12:17 AM
Извини гари,нећу више користити !
04-11-2010, 12:19 AM
Мораш да признаш да је глуп израз
![]()
04-11-2010, 12:24 AM
(This post was last modified: 04-11-2010, 12:28 AM by KocoBo-Cp6uja.)
Из неког угла јесте,али је прихватљив скроз.Само што је мене зачудило је мали број барјака,а и оно мало што је било се поломило,мало мало па се чује како се ломе барјаци,дотрајали,а овим ликовима што су вртели свака част на динамици,нису сви за то.бубањ,и то два комада код централне шипке,лепо су се чула целу утакмицу,магични штапић опет објаснио,поготово на пецаљки,вишак девојака постаје приметам све више и више,ето још неки утисци са утакмице!и наш сајт стандардно не ради после утакмице.
04-11-2010, 01:07 AM
Па ово је да се најежиш колико је добро одрађено!!!
04-11-2010, 07:21 AM
(04-10-2010, 11:22 PM)Joka link Wrote: када видим ове кореографије контам да би то требало да се одради за дерби или неку тако већу утакмицу пошто су прејаке,мислим немој погрешно да сватите није битно са ким игра Звезда свака је утакмица од великог значаја,али кад се игра дерби очекује се увијек нешто спектакуларно и нека много добра кореографија,али увијек вјерујем да може боље од овога јер стварно људи што осмишљају кореографије већ дуже вријеме воде веома добар посао све за похвалу,али треба нешто оствити и за касније,знам исто да није моје да мислим о томе али стварно ове сезоне смо избацили много добрих кореографија па се некад запитам шта је следеће,дали има боље од овога!!! Да ли стварно мислиш да ће им нестати идеја ;D или да не могу нешто спектакуларно да направе, за људску машту границе не постоје, а за ЉУДЕ који их смишљају, не треба трошити речи, јер је то сувишно. Знаш оно, кад дела говоре, речи су сувишне ![]() А сад текма, чини ми се да нас је пауза од 15 дана малко успавала, али опет грмело је! Дувачке оркестре око мене, сувишно је коментарисати, јер заиста, док неко не умре на трибини или се не сруши због вутре неће им доћи из дупета у главу! Корео : ![]() ![]() ![]()
Искључите ТВ, укључите мозак
04-11-2010, 07:45 AM
Онај призор на крају утакмице где деца са Космета заједно са играчима певају и ђускају са Севером је био толико емотиван да многима само што сузе нису пошле на очи. Такве ситуације се не могу описати речима. Такође ми је била много добра фора кад је бакља упаљена на врху штапа од барјака. Свака утакмица доноси нешто ново, тако да стварно нема разлога за бригу да ће момцима понестати идеја.
![]()
04-11-2010, 07:52 AM
Колико је само емоција синоћ било када су дошла деса са Косова, ја не верујем! И на полувремену, и на крају утакмице! Стварно неописиво. На северу негде око 9000 људи. Навијање боље у другом, негу у првом полувремену, бар по мени. Кореографија врхунски одрађена, пиротехника на нивоу. Све у свему, одлично вече са пуно емоција, и пуно голова на терену.
04-11-2010, 10:00 AM
Поређење..
Годину дана у назад дође 5000 људи и сви кажу бројност одлична! Данас дође 12000 и кажемо да је бројност лоша(или бар лошија)! Треба да се запитамо,да ли је то у опште лоша бројност,само кад се окренемо иза себе годину дана! Очекивали смо више,али нема места за тиме да се каже да је бројност била лоша! Среда,куп..играмо са ОФК-ом ако се не варам у пола 8 играмо...па после тога Чачак. ![]()
04-11-2010, 10:22 AM
(04-11-2010, 10:00 AM)попино прасе link Wrote: Поређење..Неке ствари не могу да се промене преко ноћи, требаће нам пар сезона да доживимо "наш сан". Бројност јуче је била слабија у односу на Јагодину или Војводину, али је одлична кад се погледа стање од пре само годину дана, стање у нашем фудбалу и све остале околности које утичу на посету.
04-11-2010, 10:46 AM
Поред предивне кореографије и најупечатљивијег тренутка са утакмице којег су нам подарила деца са Косова и Метохије, ова утакмица се разликовала од осталих по томе што је обиловала спонтаношћу. Падало се и дизало у навијању, шансе су праћене уздасима, делиријуми су такође настајали спонтано. Одлична ствар је и то што се из утакмице у утакмицу певају родољубиве песме које остављају прелеп утисак. Све у свему били смо на нивоу, идемо даље.
Кокеза лопове !!!
|
« Next Oldest | Next Newest »
|