Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дерби! Звезда-Војводина
Слике..

[Image: delije12.jpg]

[Image: delije13.jpg]

[Image: delije15.jpg]
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Савршенство!!!
Reply
Ни усрани миланези нам нису равни...!!! ;D
Reply
Растемо!
Ово је један сасвим нови ниво за нашу групу, ејј првенствена утакмица а није дерби!! А погледај слику, одгледај клип. Невероватно.
Reply
Ово што је тренутно постављено у галерији, је од једног од двојице фотографа. Касније очекујемо уметничке фотке са зумовима.. зване ЗЛО  ;D
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Сад сам стигао кући коначно, и просто не могу и даље да верујем шта се то дешава на нашем Северу Smile Цео пут у возу никако дочекати да одгледам клип, Кизо ово је лудило Smile

Моја једина замерка, не за ову утакмицу него за све, што се број шалова толико смањио Sad

Иначе превазишли смо сами себе, сад још да дочекамо и ХД видео Smile
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
(03-28-2010, 09:51 PM)8stardust7 link Wrote:Растемо!
Ово је један сасвим нови ниво за нашу групу, ејј првенствена утакмица а није дерби!! А погледај слику, одгледај клип. Невероватно.
Нешто размишљам, па од деведесетих никада није био пун север на некој првенственој утакмици, а да није дерби.
Ово што има рупа на рубовима трибина било би испуњено да су људи са венца сишли доле.

ПЕРВЕРЗИЈА...
#1041;удимо људи иако смо СРБИ
Reply
јел може неко да ми појасни шта представља овај облик на средини кореографије !? ???
Reply
(03-28-2010, 11:00 PM)Nikola013 link Wrote:јел може неко да ми појасни шта представља овај облик на средини кореографије !? ???
Војник који салутира...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
23 000 људи,ко да се игра европа,браво свима на цимању.Стварно супер вече,трибина у тоталном трансу пре,за време и после текме.на северу права лудница.Бакље,кореографија,све на свом месту.Један од бољих утисака певање песме " Београдска звона звоне да поздраве шапионе " ,све месте готово одлично отпеване,врхунац мобилизације,идемо даље,СЛЕДЕЋИ ВИКЕНД БОЈКОТ,НЕ ИДЕ СЕ НА КАРАБУРМУ,па настављамо где смо стали са вошом,ИДЕМО ДЕЛИЈЕ !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)