Threads: 3
Шљус ;D
Али људи ја вам не могу описати колико ми је драго што се после њеног уписа није јавило нас 5 недозрелих пубертетлија са ''смешним'' упадицама ... и понудама свакакве врсте
ИДЕМО ЦИГАНИ, СВИ У КГ БРЕ
Threads: 61
А она би само да се "привали", не занимају њу шпанске серије. 
Мало шале
Никола, пун јој је инбокс понуда
Остало је још 2 дана до утакмице, хајка на клуб се настаља, морамо показати масовним одласком у КГ ко ће да им стане на пут!
Идемо Делијееее!!!
Threads: 0
очајни сте са брисањем коментара !
Администрација: Ајде потруди се да не пишеш глупости и неће ти се брисати коментари. Ако мислиш и даље да се настављаш, лепо ти је Вања рекао, иди вези гоблене...
Све остале примебде на ПП модераторима
све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
не буде ли звезде тада неће бити ни нас...
кад шавија завија цео север навија...
Threads: 83
http://www.crvenazvezdafk.com/karte-za-m...ontent.htm
Карте за Металац и у Крагујевцу
Сви они којима је Звезда у срцу показали су на делу шта значи љубав према клубу. Показали су шта значи права, нова енергија и да приврженост клубу онда када је најпотребније никада није долазила у питање.
Наиме, за само два дана, четвртак и петак, на благајнама Маракане продат је цео контигент од 3500 улазница са суботњи дуел Металца и Црвене звезде у Крагујевцу, који се продавао у Београду. Велика жеља навијача да се црвено-бели бодре до нова, веома битна 3 бода, као и прави пролећни дан за утакмицу, сигурно су главни разлози за велику подршку која очекује наше првотимце. Повратак у Звездин град ће сигурно бити у великом стилу, како на трибинама, тако надамо се и на терену.
Вест која радује је да ће сем тих 3500 навијача који су своје карте обезбедили у Београду, сви они који желе да буду уз своје љубимце, моћи да дођу до улазнице за утакмицу и на сам дан меча Металца и Црвене звезде. Карта има и за трибину која је намењена за најверније Звездине навијаче, али и за све остале делове стадиона у Крагујевцу, који има капацитет преко 15.000 људи.
Црвена звезда не само да је једини клуб у Србији који у пракси показује како се навијачи враћају на стадион, са просечном посетом од преко 13.000 навијача на Маракани, већ је и једини клуб који пуни стадионе по целој Србији и сваком граду где гостује даје прилику да осети шта значи прави фудбалски празник.
Нико Звездо нема, то што имаш ти...
Aууууу... Сутра = лудница! 3.500 људи из Београда!!! Не знам за вас, али ја не могу да дочекам, не могу да спавам од узбуђења... Наравно, и овим не треба да се задовољимо, оно право би било када би преселили цео коп са Маракане на гостовања, тамо где има услова за то, као нпр. у Крагујевцу...
И као што каже наслов теме: ИНВАЗИЈА!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 164
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 3
Брате свака теби част на брзини ...
Ја ћу се за сад уздржати од коментара ... сувише сам бесан да би хладне главе резимирао ово ''гостовање''(99,9% стадиона навијало за Звезду) ... одох да попијем ладно пиво да се повратим мало ...
ЖАНДАРИ - на курац вас бре набијем !!!
Једно од најбоље одрађених гостовања у последњих пар година. Бројност и што је још важније навијање на највишем нивоу!
Threads: 9
Ма ми смо бре били домаћини на овом мечу а не горњи милановац или како се већ зове. Пун стадион цигана,наша трибина препуна, атмосфера у појединим моментима врхунска ,генерално веома добра. После много година Звезда је дошла у Крагујевац. Велики број звездаша из овог града је дошао у жељи да види добар фудбал и победу свог клуба против анонимног ривала. Али шта вреди . . .
Много сам бесан, много, и кад бих написао оно што ми лежи на срцу добио бих моментални бан, тако да ћу се искулирати
Threads: 83
Инвазија је дефинитивно успела... Овако масовно гостовање се не памти годинама уназад... Крагујевац је данас дефинитивно био црвено-бели град... Аутомобили, комбији, аутобуси су од раног јутра пристизали у срце Шумадије... Атмосфера пред утакмицу стварно не поновљива...
Северна трибина на којој смо били смештени је била и препуна, добар део запада и истока, који су такође били одлично испуњени, је одговорио на Устаните Делије у првом полувремену... Дакле, највећи део стадиона је био спреман за још једно победничко славље... У неколико наврата су и подигнуте све трибине на ноге, али дефинитивно су више пратили дешавања на терену него Север на коме песма није стала ни једног момента...
Како је већи део меча било јако тешко пробити одбрамбени бедем домаћина, који се определио за брањење свог гола, тако смо и добар део утакмице певали песме којима смо призивали голове: Дај гол (обе верзије), Хоћемо гол (мало заборављена, али данас одлично звучала), Але але але о, ајде Звездо сад на гол (у другом полувремену добрих 15-ак минута када наши нападају у комбинацији са звиждуцима протвнику када они имају лопту), Све би дао ја за гол, као и увод у давање гола Ајмо ајде сви у напад!!!
Од осталих песама издвојиле су се Од рођења мог, А ја сам цео живот свој да њој Звезди Црвеној, Још једна победа и титула (у неколико наврата певана, а у другом делу са подељеном трибином одлично звучала), Љубав си ми једина... На крају и поред пораза играчи испраћени овацијама уз Шампиони и Добро знај да увек ту сам ја...
Почетком другог полувремена упаљени су црвени димови и по нека бакља, а већи део утакмице уз ограду су се виорили правилно распоређени барјаци... Доста позитиван утисак са овог гостовања је једино покварио негативан резултат, али то не сме да буде разлог да нас буде мање, напротив, свака следећа утакмица мора да нас буде још више како би заједно остварили крајњи циљ, а то је наравно ТИТУЛА! И наравно да се понови још пуно оваквих гостовања, у повратку километарска колона на наплатној рампи ка БГ-у, кроз Кг стотине и стотине аутомобила, бусева, комбија, успутне продавнице, пумпе и ресторани препуне људи са црвено-белим обележјима, стварно феноменална слика...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Сам долазак у Крагујевац, је обећавао, и са навијачког аспекта испало је по мени одлично, ја сам на почетку утакмице мислио да ће бити шестогласа, с обзиром на то каква је трибина, али испало је што се тога тиче сасвим одлично.
Много ми се свиђа то што опет као и против напретка, када смо губили највише смо грмели, надам се да се неће то много пута понављати, али за сваку похвалу
Брда далека и лепа
|