Threads: 0
(03-13-2010, 01:49 PM)100%anti crnobeli link Wrote:[quote author=Radowi link=topic=3776.msg76585#msg76585 date=1268485317]
Ја долатим на текму са ортацима...само каква ће бити кореографија?
Биће тип са фантомком и црвенобелим шалом како цепа чарапу, онако бахато је цепа. То је због тога што играмо против тима из Крушевца, а њихов надимак је као што је познато Чарапани

.
[/quote]
Хвала,идемоооо...
ЗВЕЗДА ЈЕ ЗИВОТ,СВЕ ДРУГО СУ СИТНИЦЕ...
Threads: 3
@ 100%АЦБ ;D
Ево једне слике, док не стигну наши !
ЗВЕЗДА ЗВЕЗДАШИМА, А НЕ ТАЈКУНИМА И МАФИЈАШИМА !!!
Threads: 19
9000 људи на Северу
Док је већина бленула у терен, јер се резултат ломио све до крајам ја сам певао јер ме право да вам кажем резултат и није занимао.
Оно што ми је ђаволски смешно било, што ортак до мене био међу тим ликовима што им је важан резултат, тек повремено пева. Ја му кажем, да ће Звезда победити ако буде јаче певао ;D На шта се мрштио, и рекао да га не дирам.

Мени је било супер, без обзира на све.
Супер парола на Истоку: Звезда припада Звездашима, а не тајкунима и мафијашима! Шеталица на Северу: Звезда није на продају.
Бакље, димови, баријаци, понеки шал... и веома понављана песма "А ја сам цео живот свој дао њој, Звезди Црвеној"...
Следећи је Крагујевац 20.03.2010. у 15ч.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
Threads: 84
Феноменално данас од почетка до краја утакмице! Нисмо чак ни пали са навијањем када смо веома брзо примили гол. Негде пред крај полувремена када би напредак имао лопту ми би звиждали, а када наши имају лопту онда би била лудница ;D Друго полувреме почиње кореографијом са заставицама. прво су се заставице држале као најлони, а по почетку другог полувремена махало би се са њима. ОДлично отпевана песма ''А ја сам цео живот свој''. Неизвесност до краја саме уткамице када дајемо гол, и до краја лудниииица!
Следа утакмица се игра у Крагујевцу!
Threads: 5
Браво,браво,браво! Данас је север био разнолик,од шеталице "Звезда није на продају",преко пароле "65 година уз тебе је реакција",преко бакљи,димова,стробова,кореографије.. Певање је било врхунско,стварно је грмело! Прикупљан је новац за малу Ивану! Хвала свима који су дали свој допринос, надамо се да ће операција бити успешна! А људе коју су бацали коментаре типа "следећу текму ћу ја да донесем црну кесу и да скупим паре за себе" и томе слично нека их је срамота! Треба прво да се запитају каква им је људска свес и шта ће они на нашој трибини!
Све у свему неизвесна утакмица,одлично навијање! Следеће суботе Крагујевац,није далеко гостовање,стадион је за разлику од многих у Србији добар и велики! Сви у Крагујевац!
Threads: 164
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 1
(03-13-2010, 07:16 PM)дрвосеча link Wrote:Док је већина бленула у терен, јер се резултат ломио све до крајам ја сам певао јер ме право да вам кажем резултат и није занимао.
Уз дужно поштовање брате, ал стварно не могу да верујем да неко ко дође на стадион може да каже да га резултат не занима... Наравно да у животу навијача има и других важних сегмената, али да је некоме свеједно дал ће Звезда победити или не... :-\
Иначе издање у сваком погледу - одлично!!!
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Threads: 164
Тако је!
Мене резултат занима цело време... да ме не занима резултат онда се не бих радовао кад постигнемо гол.. свака акција има своју РЕАКЦИЈУ! Прави навијач пева и када губи Звезда и када води.. али се ток утакмице наравно прати!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 61
"Од рођења мог'..." уз подизање кореографије је грмело, чини ми се да смо добили праву замену за ПТЛН. То треба форсирати сваки пут. Корео одличан, шеталица и парола гађају право у центар, навијање боље у другом полувремену, све у свему одлично одрађена утакмица. Једино ми није јасна једна ствар, зар ми морамо да добијемо гол да би почели да навијамо?!? Зар не би требали да грмимо од старта и напунимо противника па онда можемо да спустимо интензитет ако већ мора до тога да дође. Три момента данас када се буквално тресао стадион, после досуђеног пенала за њих и код наша два гола.
Threads: 18
03-13-2010, 08:14 PM
(This post was last modified: 03-13-2010, 09:04 PM by Ujka Vanja.)
...