Threads: 0
Ја сам мало изненађена што је запад био слабо попуњен, обично је више људи на западу него на истоку, али ваљда зато што је радни дан...
Такође би похвалила и ја Суботичане што су дошли и богами су се добро чули...
Све у свему лепа увертира пред дерби. Надам се пуном стадиону, и заједничком навијању и севера, и истока и запада, и да победом оверимо јесењу титулу...
Threads: 18
(11-26-2009, 08:10 AM)KizaLion link Wrote:
Кизини су клипови другачији од других, Кизини су клипови другачији!!!

Шалу на страну, у последње време далеко бољи снимци на кафеу него на делије нет-у, надам се да и они раде на томе да набаве бољу камеру...
Threads: 2
Издање од синоћ осликавало је затишје пред буру, односно пред суботњи дерби. Фантастичан број људи на трибини, а самим тим и навијање из ког се осећао велики набој и енергија, поготово када су се певале песме посвећене омраженим нам комшијама. Тако да ко је синоћ био на утакмици вероватно са великим исчекивањима и нестрпљењем очекује вечити дерби. Навијање у току првог полувремена, уз фантастично одабране песме мењане у правим тренуцима, довело је до тога да трибина грми и преко двадесет минута без падова у ритму. У другом полувремену уз лепу кореографију наставили смо истим темпом, нарочито када су се певале песме о фрањевцима. Сами ток утакмице није дозвољавао никакво опуштање тако да се навијало пуним интезитетом до последњег звиждука судије. Играчи су испраћени како су и заслужили,уз јасну поруку шта им је за чинити у суботу. Све у свему одлично издање Делија и још један у мору плусева нашој мобилизацији која непрестано даје резултате. О наредној суботи не могу да размишљам а да ми не удари адреналин кроз цело тело,мало је рећи да је једва чекам. ТИ СИ САМО МАЛИ партизан!!!
Кокеза лопове !!!
Threads: 1
Радни дан и блокада града од стране студената и веома добро издање ДЕЛИЈА.Од песама па преко ролни папира до њега ј..њега к..Похвала за маринце јер су се на почетку веома добро чули.Још једна победа и титула...
Threads: 1
Threads: 0
Нико да слика руску заставу ка истоку, леп детаљ.