Threads: 0
Од данас се карте продају и у Нс-у, мало пре сам ишао по карту и тамо сам добио информацију да је пуштено 2800 карата за исток (нисам сигуран да је тачна инфо.). А што се тиче куповине испред мене купују муж и жена (који имају по 40 и курус година) 4 карте за исток (вероватно за породичну посету) незнам само колико ће такви људи допринети навијању и надам се да ће их бити јако мало.
Threads: 61
Прво, не знаш за кога су куповане карте.
Друго, зар ћемо се сад делити кад се боримо за сваког човека, сваког Звездаша, зар није лепо кад видиш људе који се не уклапају у тај наш "навијачки шаблон", а ипак су ту дошли, ту су са нама, навијају, прате Звезду. То је само доказ исправности тога што радимо, јер да нам људи не верују и да слушају само шта им поручују са ТВ-а никад не би дошли на Трибину. Старији људи, људи са децом на утакмицама побијају све њихове теорије о навијачима као хулиганима, о навијачима који су главни проблем Србије.
Мобилизација узима маха, душмани неће моћи да је зауставе!
(09-26-2009, 12:40 PM)Игор link Wrote:Прво, не знаш за кога су куповане карте.
Друго, зар ћемо се сад делити кад се боримо за сваког човека, сваког Звездаша, зар није лепо кад видиш људе који се не уклапају у тај наш "навијачки шаблон", а ипак су ту дошли, ту су са нама, навијају, прате Звезду. То је само доказ исправности тога што радимо, јер да нам људи не верују и да слушају само шта им поручују са ТВ-а никад не би дошли на Трибину. Старији људи, људи са децом на утакмицама побијају све њихове теорије о навијачима као хулиганима, о навијачима који су главни проблем Србије.
Мобилизација узима маха, душмани неће моћи да је зауставе! То што ти кажеш је у реду али има једна ствар а то је да је пуштено само 2800 карата за исток и да вероватно многи људи који нису из Нс-а или Бг-а неће моћи да купе карте (јер их неће бити, што немора да значи да неће ући али какву контролу најјављују нисам сигуран) а сигурно би навијали свих 90 мин.
И још нешто мени је мука од гостовања у нс-у (ваљда зато што сам одатле па познајем те шабане који долазе само на утакмице у нс-у и представљају се као верни навијачи а незнају 2 песме, а сутра ћете и сами видети колико ће их бити)
Threads: 61
Ко хоће да дође на утакмицу и ко је редован, увек ће наћи начин да буде на Трибини, веруј ми.
(09-26-2009, 01:08 PM)Ћиме link Wrote:[quote author=Игор link=topic=3672.msg71216#msg71216 date=1253968804]
Прво, не знаш за кога су куповане карте.
Мобилизација узима маха, душмани неће моћи да је зауставе! То што ти кажеш је у реду али има једна ствар а то је да је пуштено само 2800 карата за исток и да вероватно многи људи који нису из Нс-а или Бг-а неће моћи да купе карте (јер их неће бити, што немора да значи да неће ући али какву контролу најјављују нисам сигуран) а сигурно би навијали свих 90 мин.
И још нешто мени је мука од гостовања у нс-у (ваљда зато што сам одатле па познајем те шабане који долазе само на утакмице у нс-у и представљају се као верни навијачи а незнају 2 песме, а сутра ћете и сами видети колико ће их бити)
[/quote] ниси информисан ал ни мало,да си редовнији на утакмицама и овде знао би шта се дешава и знао би да 90 посто информција које пренесу новине и тв нису тачне!!!! СВИ У НОВИ САД!!!
[/quote] ниси информисан ал ни мало,да си редовнији на утакмицама и овде знао би шта се дешава и знао би да 90 посто информција које пренесу новине и тв нису тачне!!!! СВИ У НОВИ САД!!!
[/quote]
Информацију сам добио од друга чији комшија ради на благајни, а и у посту горе сам написао да информација није 100% тачна.
Поздрав да неби ширили тему безвезе.
Видимо се сутра.
Threads: 1
(09-26-2009, 01:17 PM)Игор link Wrote:Ко хоће да дође на утакмицу и ко је редован, увек ће наћи начин да буде на Трибини, веруј ми.
са нама се може све што се пожели !
МОБИЛИЗАЦИЈА !
Навијање у копу је било добро на тренутке је грмело (иако нису сви певали), страну до југа нећу да коментаришем али колико сам могао да видим ту нико није водио навијање а њима најближем вођи у 1 полувремену није радио мегафон или незнам у чему је био проблем а у 2 је водио неки клинац без мегафона. Све у свему није било лоше бар тамо где сам ја био. А ови са друге стране су посебна прича незнам зашто им је требало оно да напишу да је Ветерник њихов крај кад ту имају можда само два фирмаша а од сад ни њих неће бити. Видимо се следеће недеље на Маракани.
Threads: 38
Добро одрађена утакмица.За нашу трибину се тражила карта више јер су све биле распродате,другари су куповали запад и улазили на исток.Навијање на онаквој трибини сасвим солидно,кореографија почетком другог полувремена,велика већина запада делије и било је пар дозивања и са њима,ето,мобилизација даје полако супер резултате.Песма "Нови Сад је наш" отпевана пар пута стварно изванредно.Остале песме мање више стандрардне,певано за Уроша,једна бакља чини ми се упаљена.Фирмаши су имали неке смешне пароле,тичу се нас и црне руке,мобилизације,нису вредни помена.Чак се чини ми се и доста на време ушло на трибину,није било инцидената,према томе сасвим солидно одрађено гостовање,АЈМО ДЕЛИЈЕ-СВИ НА ОФК СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ !!!
Threads: 8
са u92
Quote:Утакмици су први пут званично као службена лица присуствовали су и тужилац и судија за прекршаје, како би одмах могли да реагују на инциденте којих, ипак, није било. Повећано присуство полиције било је приметно дуж целе руте којом навијачи долазе на стадион Карађорђе, где се играла утакмица
Колико смо разочарали усташе, па мислим стварно није у реду.Бар нека бакља у терену да је завршила, да се има за бомбастичан наслов, кад оно ништа  ;D
Колико смешно изгледа она кореографија фирмаша, кад наши играчи трче почасни круг око терена, где их више од пола запада испраћа овацијама.Наша бројност на овој утакмици заиста је била импресивна, људи су до почетка другог полувремена константо улазили,у граду је било више БГ таблица него НС...На улазу до југа кретенска организација, на све начине су покушавали да изазову срање, али срећом им није пошло за руком.Такође било је неопходно и изување.Што се тиче навијања, шта знам, искрен да будем у мом делу се скоро и није навијало.На моменте добро, после гола и на крају задовољавајуће.
Мобилизација се шири до неслућених висина, играчи са резултатима прате... ИДЕМО ДЕЛИЈЕ!
|