09-19-2009, 04:49 PM
Утакимца је у 16 часова, карта је 200 динара!
И не пишите дезинформације више! Док се не сазна дефинитивно немојте писати!!!
смедерево-Звезда!!!
|
09-19-2009, 04:49 PM
Утакимца је у 16 часова, карта је 200 динара!
09-20-2009, 09:20 PM
Одлична бројност(највећа до сада у овом граду),добро навијање и што је најбитније нова победа.Оно што улажемо на трибини,полако нам се враћа и на терену.
Следи куп у среду,СВИ НА СТАДИОН!
09-20-2009, 09:35 PM
Одлично одрађено гостовање, бројност на завидном нивоу, почетком другог полувремена бакље и димови..такође могу рећи да сам веома задовољан самим навијањем!, поготово када је реч о "понављању".... :o
пс. ко ми је закуцао качкет,молио бих да ми исти врати... ;D ![]() ![]() ![]()
09-20-2009, 09:43 PM
Све нас је више.
Навијање је можда могло нешто боље пред крај текме, али иначе на тренутке је баш грмело, поготово уз "Када Звездо играш ти..." Певало се и Урошу, Космету, такође и са браћом Грцима што је овај пут звучало још боље него у Јагодини. Надам се да ће наставити да се практикује при свакој њиховој посети јер одлично звучи. Радује то да има још доста места за напредовање у свим сегментима што ћемо надам се искористити.
09-20-2009, 09:51 PM
Одлична бројност као и навијање.Свака част свима који су били.Идемо даље у среду да нас буде још више на Маракани,МОБИЛИЗАЦИЈА СЕ НАСТАВЉА!.Поздрав екипи из 302. ;D
09-20-2009, 10:00 PM
302 објаснила
![]() Поготову кад је једна одлучна група људи кренула из Гроцке пешака у Смедерево ;D Иначе бројност,дупло већа него икад до сад! Навијање одлично,мада ко што каже рукометаш има места за напредак у свим сегментима! У среду на Маракани куп долази нам Младост из Апатина,а у суботу Нови Сад! Идемо Делије! ![]()
09-20-2009, 10:01 PM
Поздрав екипи из 302 па пешака једноо 7-8 км...умало и чамцима да наставимо
![]()
09-20-2009, 10:18 PM
Прелепо недељно после подне у Смедереву.Сувишно је трошити било какве речи о данашњој утамици. Све на нивоу. Позитивна атмосфера (што је најбитније), зезање на трибини, бројност, навијање, резултат. Певало се Зведи, Космету, Олимпијакосу, Урошу, затим одлична пиротехничка фешта,бубњеви и ''утрчавање''
![]()
Кокеза лопове !!!
09-20-2009, 10:24 PM
|
« Next Oldest | Next Newest »
|