Threads: 5
(08-27-2009, 10:27 PM)дрвосеча link Wrote:Додуше не можеш са 15.000 људи да управљаш као са 4.000 на првенственим.. јер ови нередовни, прво не знају све песме.. а друго и брзају, праве двоглас.. Сада је довогласа било много мање него иначе што буде, али опет некако тихо у другом полувремену, с обзиром на бројност.
Јеби га,тешко јесте али морамо да будемо упорни и истрајни...јер нико није дошао на север први пут и знао све песме и скапирао навијачки фазон. Надам се да ће бар неко од оних који су били лагано кренути на текме редовније.
(08-27-2009, 10:27 PM)дрвосеча link Wrote:Нисмо споменули Уроша, и Космет!?
!?
Threads: 0
08-27-2009, 10:52 PM
(This post was last modified: 08-27-2009, 11:56 PM by Dzo_Palac.)
(08-27-2009, 10:06 PM)MACAK link Wrote:Фантастичан почетак са падом у другом полувремену и лудилом на крају.
слажем се потпуно...видело се да људи једноставно прате утакмицу у другом полувремену.чекао се тај 3. гол али јбг...много велики пад је био.пред крај су већ сви схватили да је готово па су цепали грла.у суштини можемо бити задовољни
примедба:
-ликови на шипкама нису слушали шта се прича са микрофона тако да се често дешавалао да само људи испред њих певају иако не треба ал ае тешко је контролисати све
жао ми је ових момака што си попадали...нека јави неко ко сазна какво је њихово стање
http://www.oaza.rs/sport/delije/inc/prik...e=3&broj=7 једна од јачих слика! кореографија одлично испала !
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
Threads: 38
Од сјаја до очаја,ето тако је по мени изгледала данашња утакмица.Да кренем редом.Из Новог Сада креће велики,али баш велики број људи возом,лудица до тамо.По Бг-у велики број делија,гужва око Маракане,Север препун доста пре текме,маракана лепо попуњеа.С озиром да је доста шабана одлепљивало са столице кореографију,она се сасвим супер испала.Падају два гола,Маракан грми,и ту нагли пад што је на неки начи разумљив,мада. . .И само да додам,штета што се песма од рођења мог није певала за време текме,али шта је ту је,ДЕЛИЈЕ-НАВИЈАЧИ,ЗВЕЗДАШИ,ЦЕЛА СЕЗОНА ЈЕ ПРЕД НАМА,АЈМО,НЕМОЈ ДА ПОСЛЕ ОВЕ ТЕКМЕ ПА ДО ДЕРБИЈА СТАНЕТЕ,ИМА ДОСТА УТАКМИЦА,ДА ПОМОГНЕМО НАШОЈ ЗВЕЗДИ КОЈА ЈЕ КОНАЧНО А ПРАВОМ ПУТУ !!!
Threads: 18
О ком ти очају дечко причаш???Какво одлепљивање најлона...када је сваки картон на свом месту???Ја нигде вечерас нисма приметио очај...а верујем ни сви остали...
Threads: 38
08-28-2009, 12:19 AM
(This post was last modified: 08-28-2009, 12:35 AM by KocoBo-Cp6uja.)
Ма мислио сам брате како је креуло,сви су чекали трећи гол,и онда ођедном ови слепци дали.А што се тиче картона,не знам у ком си делу био,али око мене су их одлепљивали 40 мин пре текме.
И само да додам,сјајно дозивање са истоком,западом и југом,и после утакмице смо то исто поновили на аутокоманди,надвожњак и аутоуско стајалиште !
Threads: 0
(08-27-2009, 11:31 PM)KocoBo-Cp6uja link Wrote:.Из Новог Сада креће велики,али баш велики број људи возом,лудица до тамо. По мени је био најачи тренутак кад смо изашли из воза на станици у бг-у (скакање, певање, евриго...) и жене које пролазе поред нас и певају са нама
Threads: 9
Шта рећи. Прво полувреме сјајно. Био сам баш у копу и ту је било лудило сво време. Друг ми после 10 минута каже „брате ја не могу више црко сам,и изгубио сам глас тотално“. Ма цело прво полувреме је што се тиче песама вођено савршено. Па онда 1 гол. Хаварија. 2 гол лудило лудило лудило, више се не зна ко шта ради транс тотални па окреће се трибина – на целом свету ми је свееееееееее ... Север у трансу лудује.
Почетак другог када смо после 2-0 требали највише играчима пали смо на испиту. Треба бити реалан , играчи када не играју добро то увек кажемо, сада треба признати да смо ми можда могли боље у кључним моментима меча а то је почетак другог када смо требали да грмимо а ми ... Није ми јасан тај пад заиста. После гола Славије неколико минута шок , али на крају диже се трибина и опет се враћа на ниво из првог полувремена. Идемо даље.
Пс. Хвала момцима на терену, опет су играли СРЦЕМ !
Threads: 164
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 3
Видео, за 10 минута:
[/quote]
kizo brate jel mozes da ovaj klip nekako prebacis i na youtube?
braco izvinite na latinici,u caffeu sam a nikako da nadjem cirilicu.
sve je dobro odradjeno,samo tako da se nastavi.
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
Threads: 84
Одрадили смо све како треба. Једино почетак другог полувремена мало квари утисак. Да ли је то због озвучења... :-\ Све у свему одлично одрађено. Тек сам сада видео шта је била кореографија, и стварно одлично. Ех, да је био резултат као и на слици... Идемо даље. Јер је ово веома важна победа за играче, јер смо стекли још више самопоутдања за наставак првенства. Следи нам Крушевац, и надам се одличном навијању, и још једној победи...
|