Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Пут у Праг
Вратили смо се из прага пре 2 сата!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Шта нам се све дешавало и каква је предигра створена за ову утамицу, добро смо прошли.Од оног тренутка када смо се скупили на тргу,а то је неких 5 сати пре утакмице,циљ је био раздвојити нас или преполовити,како би у што мањем броју дошли на стадион.
Инцидент нећу да коментаришем,утакмицу не могу,нисам успео да видим тог фамозног Туторића ;D,а желео бих да се овим путем да захвалим свима који нису били ухапшени на навијачкој и људској  солидарности према својим ухапшеним друговима.
За даље зна се,недеља 20 часова, СВИ НА СТАДИОН!
Reply
Нема ту хвала...то је најнормалнија ствар и минимална коју неко може да уради на слободи за своје другове који су притворени.Данас си ти био у притвору...сутра ће неко други...па врати истом мером и то је то.
Reply
Наравно,али искрено нисам очекивао на овај начин.Када су нас доводили на стадион,прилазили су поред људи које знам и из групе,особе које сам први пут упознао на на овом гостовању и нудили безрезервну помоћ.
Баш због њих сам навео ову захвалност,а слажем се са овом што си написао.
Reply
Прочитао сам у једним дневним новинама дио изјаве једног од наших навијача : "...хтели су с нама пут Прага и навијачи Роме, затим неког пољског клуба, али нам нису били потребни...". Занима ме само да ли је то истина, и откуд то навијачи Роме да желе иду са нашима?

П.С. Мало сам одмакао од теме, надам се да није велики проблем. А оно што се десило у Прагу је најбољи показатељ тога какви су они домаћини. Али нека, убрзо ће реванш на Маракани, па ћемо им показати ко су прави навијачи и домаћини...
САМО СЕВЕР ОСТАЈЕ, ЧУВА ЗВЕЗДУ, НЕМА НИКАД ИЗДАЈЕ!!!
Reply
На  том реваншу навијаћемо да помогнемо клубу да направи чудо,а не да би се доказивали некој нижеразредној групи.То нисмо шинили у Прагу,нећемо ни сада.
Reply
(08-22-2009, 10:15 AM)zvezdinsin link Wrote: На  том реваншу навијаћемо да помогнемо клубу да направи чудо,а не да би се доказивали некој нижеразредној групи.То нисмо шинили у Прагу,нећемо ни сада.

Наравно, слажем се са тобом! Показаћемо им како се бодри свој клуб! Прошли даље или не, ми смо ту уз Звезду!!!
ДО КРАЈА ЗВЕЗДИ ВЕРНИ!!!
САМО СЕВЕР ОСТАЈЕ, ЧУВА ЗВЕЗДУ, НЕМА НИКАД ИЗДАЈЕ!!!
Reply
Крећемо пут прага пуни позитивне енергије, пева се, цирка, атмосфера на нивоу. Нико није ни помислио на то да нам неко може покварити једно тако лепо гостовање [Image: r03xwwvkxkl3t66xzlo7.jpg] Стижемо у Праг где нам организују одбор за дочек. Неких 30-40 ако не и више веома ружних жандара нас је опколило, тј аутобус у коме смо били без ваздуха. Када су стали како им се свиђа, тако да ми немамо где, онда су наредили да излазимо двоје по двоје...Ту су нас наравно камермани скенирали од главе до пете а неки други кретени претресли. Од нас око 50 они некако налазе да троје људи нема осигурање, наравно ту крећу проблеми и нека хапшења. Држаше нас тако добрих 4 сата, на крају су свима руке и патике гледали, да виде нема ли отисака од спреја.[Image: h7675rz7mjy937imrtqm_thumb.jpg].  Дакле ето нас после 5 сати тортуре и седења на бетону коначно у студентском дому, где смо били смештени.
   Нови дан креће лепо, палимо сви у град на цирку и спремамо се за текму, фрке нема ни у најави, одлазимо у договорено време на трг где се скупило мноштво делија. Песма, пиво, по која бакља, трајало је неколико сати. Полако се креће ка стадиону у кортеу, сасвим лагано уз звук песме "ОД РОЂЕЊА МОГ, НИЈЕ ПРОШЛО БЕЗ ИМЕНА ТВОГ, НИ ДАН НИ ГОДИНА, ЗВЕЗДО ЦРВЕНА", и тако све до метроа, где смо стали да се договоримо, без глупирања у метроу и тако то...Међутим тада се појавио кордон мурије, и две речи промениле су цео ток догађања, дакле полицајац је викнуо "NO METRO 2X", били смо спремни да прихватимо другу опцију али пошто дотични не зна ни шта је то енглески језик, почиње са још двојицом колега да вуче момка који је имао мегафон у руци, тада настају проблеми, полиција почиње да гази све пред собом, страдали су и недужни људи, брдо њих уопште није било у целој причи, улетали су по кафићима били све редом. Тако у неких два наврата док нису похапсили наших 200 другара. Остали, ко се снашао, успео да побегне, тај је и био на утакмици, али је свако морао и пасош да покаже уз карту за утакмицу, тако да је и то би опроблем за неке који су оставили пасоше са стварима...Дакле на стадиону нам фали пола екипе, која је све време лежала негде на улицама прага. После текме нико није желео да иде кући, чекали смо наше другаре које су довозили на сваких пола сата, по десетак човека, тако све до сутра дан, прецизније до 4 сата, када смо и кренули кући, уз велику пратњу њихових специјалних јединица...Све личи на нешто унапред изрежирано, али све једно нама је најбитније да смо се сви, до последњег човека вратили кућама, и извукли надам се лекцију за следећи пут!!!
Reply
Па ово је сјајно  Big Grin 

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text...est=144686
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Reply
хахаха  ,немам коментара ВРХ БРАТЕ!!

ЗА СВЕ ОСТАЛО,ИСКЉУЧИТЕ ТЕЛЕВИЗОР,УКЉУЧИТЕ МОЗАК!!!!
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)