Threads: 0
Ево сад дођох кући,сморио сам се од пута :o
Атмосвера екстра,лепо је било видети оне малце како скачу кад смо им певали ко не скаче тај је шиптар

НАЈЕЖИО САМ СЕ КАД СМО ПОЧЕЛИ СА ПЕСМОМ,СВЕ ШТО СМО ЖЕЛЕЛИ....ево и сад се најежим!
Посета екстра,они који нису били не знају шта су пропустили!
Само једна реч- феноменално. Кад је почела утакмица и кад је цео стадион почео да пева ДОБРО ЗНАЈ.... сва сам се најежила, невероватан осећај.
Мислим да имамо покер асова,,,Каду-Јефта-Савио-Исах,. похвалила би и Нинкова . Како се дечко борио , свака му част.
Надам се да ће се за следећу утакмицу отворити и јужна трибина.
" нема дана а да не мислим на тебе, бићу стобом цео живот свој"
Threads: 1
Не бих да понављам предходне постове, једностано навијање екстра, само се слажем да треба нешто урадити по питању озвучења, јер се стварно тешко чује вођа! Надам се да ће за 14 дана бити још боље и бројније (ипак нам долази атрактивнији противник) и да ћемо славити још једну победу!
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Threads: 84
Било је веома добро за почетак. Друго полувреме нешто мало лошије, али 20-так минута пре краја лудница уз пуне трибине лудих навијача. На почетку смо одлично отпевали звезда ми је све и друге песме. И на крају химну, која је била одлична. Све у свему добро одрађено.
Threads: 3
права лудница!!!
да нас у следећем мечу буде још више!!!
МОБИЛИЗАЦИЈА СЕ НАСТАВЉА......
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
Threads: 8
Коначно пред утакмицу упозорено да на Северу нема сликања и снимања.То је бар у мом делу дало сјајне резултате,јер никог нисам видео да је вадио мобилни.Доста људи сам видео да носи нове производе из нашег шопа.Људи дуж шипке максимално су мотивисали трибину,а екипа из средине копа била је задужена за освежење.
Сјајно је деловала трибина, свако зна свој посао, права Северна армија, много сам поносан!
Морам да похвалим играче који се поштено боре за црвено беле, и Звездаше на осталим трибинама који су дошли у сјајном броју,и коју су у потпуности и са великом радошћу одазивали се на наше позиве.
Идемо даље!
Threads: 2
Дошао сам касно синоћ,па нисам имао снаге да седнем за комп,што довољно говори колико сам део себе СЕВЕРУ и ЗВЕЗДИ синоћ !Север пун,исток и запад лепо попуњени и што се тога тиче можемо да будемо задовољни !За почетак доста !2 месеца се много тога скупљало у нама и једноставно кад је кренула прва песма,све је прокључало,као вулкан смо експлодирали!!!Неописива енергија,сви су скакали и певали,одједном почиње и киша (вештачка) и баш смо се лепо расхладили неких 5 минута,а онда 20 минута спарина,не можеш да дишеш и да певаш !Првих 20 минута је било навијање за 10,али мало падамо код песме але,але ооо,Звездо сад на го,јер су се Делије више гурале и правиле шутку него што су певали песму !Међутим убрзо се враћамо у ритам од почетка утакмице,навијамо као да сутра не постоји !Гол је био само шлаг на торту !Друго полувреме почињемо мало спорије,опет стижу кесе са водом,а после тога опет спарина,запара!!Али нисмо се дали,последњих 20 минута смо грмели,подигли смо чак и Звездаше на истоку и западу !Добра игра и голови су још више подигли атмосферу,дали нам још мало додатне снаге и до краја смо певали,скакали,радовали се!Пар ствари које бих издвојио су довикивање са истоком и западом Још једна победа и титула,када су они сви од једном певали !То је стварно било одлично !!!Епицентар лудила је стварно заслужио то име,јер ту песма није стала ни једног тренутка и тако треба да се настави !!!Нисам баш видео пуно посматрача,снимача,....можда баш зато што им је скренута пажња пре утакмице,али сигурно радује да су људи који су дошли на Север свесни шта се од њих очекује и тражи !Људи су синоћ са Маракане излазили срећни и задовољни и то је наша највећа победа !Ми смо били на висини задатка,показали зашто смо најбоља навијачка група у Европи и сад треба тако да наставимо !!!Само уз оволику енергију и љубав ми можемо да вратимо Црвеној Звезди некадашњи сјај !!!Идемо Делијеееее!!!!!!!
По мени одлично одрађена утакмица. Бројност такође одлична... Такође сам и ја приметио да је све мање и мање оних што снимају... Од првог до задњег минута смо максимало пружали подршку нашој Звезди. Само бих издвојио пар песама : још једна победа и титула (кад се трибина дели) и кад смо се довикивали са западом и истоком. Док се певала песма Ој Косово Косово се могло приметити да је прави Србски поздрав (спојена три прста) користило 90% трибине. Наравно издвојио бих и подршлу млађим селекцијама нашег клуба. И на крају као шлаг на торту дошла је химна која је отпевана феноменално! МОБИЛИЗАЦИЈА СЕ НАСТАВЉА!!!
и пандури су нас зајебали јер нису дали да се са севера прође поред истока вероватно због словенаца па смо морали да идемо околним путевима
Threads: 3
сви ко један!!!!
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН