Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сезона 2009/2010
Искрено ја ништа боље нисам ни очекивао-реално (иако сам много тога прижељкивао)...ово је реалност и ми морамо да будемо суочени са њом...и јесмо хвала Богу...
е сад у реваншу много тога се може урадити " да полете рибе и запливају птице"....што ће рећи да стадион "Рајко Митић" буде испуњен до посљедњег мјеста,јер иако је Звезда сад у таквој ситуацији каквој је.....љубав према њој се мора доказати баш сад кад је ситуација "безизлазна"....играчи искрено нису достојни имена Звезде (по мени) ал ето ваљда ће срцем то да надокнаде на нашем стадиону кад их понесе хук Севера...
Reply
Па шта и ако испаднемо ...
На почетку сезоне да нам је неко рекао да ћемо играти за пролаз у групе били би пресрећни. Чини ми се да смо боље (мање лоше) играли него против Динама иако смо изгубили са већом разликом. Сви голови, посебно други и трћи су наша грешка. Одбрана је најтањи део тима и тога смо сви свесни. Везни ред и напад су били бољи него у Тбилисију. А и Чеси су искуснији од нас. Имају пуно више играча-повратника  који су играли у јачим европским лигама. Не волим да кажем, али су квалитетнији од нас. Наду ми улива што се ови момци ипак боре за црвено-беле боје. У недељу нам долази Рад, па опет ови Чеси.
Дођимо на Маракану да пружимо подршку нашој Звезди!

П.С. Направио сам ненамерну грешку поставком овог поста у ''Северна трибина''. Молим модераторе да пребаце у ''Терен''.
Срце на терен ...
Reply
Свуда грми около, наша песма поново, све је готово, све је пијано, наша Звезда ПРВА поново!!!!!!!!!!
Reply
ПАРОВИ шеснаестине финала:

Нови Пазар - Млади радник
Срем - Борац Чачак
Вождовац - Јагодина
Партизан Косовска Митровица - Напредак
БСК Борча - Севојно
ОФК Београд - Нови Сад
Чукарички - Металац
Смедерево - Колубара
Црвена звезда - Младост Апатин
Спартак - Бежанија
Рад - Младост Лучани
Раднички Свилајнац - Банат
Партизан - Инђија
Хајдук Кула - ЧСК Пивара
Пролетер Нови Сад - Јавор
Војводина - Динамо Врање

Мечеви ће бити одиграни 23. септембра од 16 часова.

[Image: pobednik.jpg]
Reply
Овог викенда почиње нова сезона у рукомету,ми играмо у понедељак против партизана на бањици у 18:00.Било би добро кад би одрадили ову утакмицу.
Reply
Требао си да отвориш нову тему за рукомет и тамо ставиш овај податак.
Reply
http://www.crvenazvezdafk.com/kosarkasi-...ontent.htm
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Reply
Жреб за 1/2 финале Купа : Ц.Звезда- офк, утакмица се игра 7.априла
а у првом колу на пролеће играмо против јагодине на Маракани, 27. фебруара
Космет-Српска земља
Reply
Распоред другог дела сезоне :

http://www.superliga.rs/index.php?option...&Itemid=67
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Quote:Током каријере је носио дресове и Војводине, ОФК Београда, Атлетико Мадрида, Сиона, Меца. Управо је у француском клубу завршио каријеру 1999. године, кад је напустио клуб како би током НАТО бомбардовања био у Србији и Сопоту. Гест због којег се не каје ни трунку.

- Какво кајање?! Па, опет бих поступио исто без размишљања. Нисам желео да ми деца расту у Француској док у мојој и њиховој Србији њихови вршњаци морају да трпе онакву агресију и бомбе. Довео сам их овде да их сутра не буде срамота кад их неко пита сећају ли се 1999. године. Моја каријера је тада била заиста мање важна – искрен је Владан Лукић.

Ствар која много тога говори о једном човеку!
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)