Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Севојно&Хајдук Кула
(05-07-2009, 03:46 PM)склавко link Wrote: има ли слика? снимак?
[Image: zvezdasevojno3.jpg]

[Image: zvezdasevojno4.jpg]
Reply
Да ли Зоран Дракулић (председник Севојна) још има неке везе са нашим КК?  ???
Срце на терен ...
Reply
Звезда јесте изгубила тај меч у Севојну па шта?.Звезда може да не узме на пример више никада ни један трофеј па шта?Звезда на пример може да не изађе никада више у Европу па шта?Звезда може да игра у задњој лиги док је века и света па шта, АЛИ ЗАТО ЋЕМО МИ ДЕЛИЈЕ БИТИ УВЕК СВИМ СРЦЕМ УЗ СВОЈ ВОЉЕНИ КЛУБ.Сваки навијач би волео да његов клуб буде увек бољи од осталих што је нормално али морате знати да навијачи одређеног клуба који никада није имао ни један значајан успех у својој историји могу бити далеко вернији и ватренији од на пример навијача неког клуба који има безброј трофеја.Први нам на табели бежи 100 бодова,боримо се за трећу позицију на табели и испали смо из купа од Севојна а да не спомињемо крах у Европи почетом сезоне АЛИ ЗАТО ПО НАШОЈ БРОЈНОСТИ И ОРГАНИЗОВАНОСТИ БРАЋО ДЕЛИЈЕ ИСПАДА ДА СМО ИМАЛИ ВЕЛИКИХ УСПЕХА У ОВОЈ СЕЗОНИ те испада да смо играли више него одлично у Европи и да смо ми освојили титулу и да смо врло близу и другом трофеју.Хоћу да вам кажем да сви треба да се поносимо организацијом и бројношћу данашњег Севера и да треба сви да дамо свој максимум у анимирању наших нередовних Делија да би сви заједно били још поноснији нашом трибином и целокупном организацијом.Ето толико Браћо потрудимо се сви да доведемо што више својих другара на предстојећу утакмицу што ће рећи МОБИЛИЗАЦИЈААА.Ко се не одазове позиву иде на војни суд Северне Армије па бајбукана  Big Grin.
Reply
Купите спреј(еве) и испишите свој град,место,крај графитима МОБИЛИЗАЦИЈА,СВИ НА СТАДИОН,ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ и сл.

А може и мени омиљена парола која се помало заборавила-И НА МАРСУ АКО ТРЕБА!!!
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
Reply
Reply
(05-08-2009, 05:33 PM)ognjen link Wrote: Tacno tako SVI KO JEDAN!!! SVI NA STADION!!!

Брате, пиши ћирилицом!!!
Reply
На нашем званичном сајту је потврђено да ће сутра, на утакмици са Хајдуком, моћи да се купи нови број часописа "Епицентар лудила"... Цена 200 динара, тако да нека свако планира да одвоји новац.

Сутра, 18:30 - СВИ НА МАРАКАНУ!!!

Reply
Звездаши, сви на стадион! Клуб нам је пао на најниже гране од свог оснивања. ЈЕДИНИ који могу да помогну Звезди су њени навијачи, зато СВИ дођите на стадион и исцимајте што више људи да крену са вама. МИ нећемо дозволити да нам клуб нестане, ми смо последња линија одбране!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Сви ми који имајо пропуснице,ај да купимо карту и помогнемо клубу,није много ал опет...
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
Reply
Добро наше издање на данашњој утакмици,бројност солидна може боље мада очекивао сам и мањи број због дебакла у севојну.Певало се и о Урошу,Косову...Сваке ноћи сањам ја,је оставила одличан утисак.Велики баријаци су се вртели током целе утакмице,а мање заставице од другог полувремена.И коначно леп резултат и чини ми се солидна партија играча уз доста шанси,а и гол из корнера се ретко виђа  Smile На следећој утакмици против рада,дупло да нас буде на Маракани.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: