Threads: 29
Двоглас је на онаквој трибини готово неизбежан. Развучена трибина, неакустичан стадион. Говна су слабије навијала од нас а њихов разглас се чује до Севера. Нису они за поређење и добро је то што смо самокритични, али морате да разликујете нашу кућу од лавора. Могло је јаче, али је ово наше најбоље издање у свим сегментима годинама у назад
Threads: 3
(02-28-2009, 09:32 PM)KocoBo-Cp6uja link Wrote: Ако неко може да потврди дал су нам била браћа из москве,нисам видео њихову заставу сем оне с орловима . . .а сви знамо да су нам били у посети прошли викенд 
Били су, један је баш стајао поред мене, тражио од једног мог друга упаљач да пали Албанску заставу... Када није могао да је уапли упаљачем поцепао је ;D
Threads: 8
Сеад Мирнес први хита да баци своју десетку на Север...Ко ли је поносни власник? ;D
А рођак што је клепио Тутору,тако да се овај одмах прострео по стази,лудило
Threads: 164
Имам и тај видео запис, ал ми је труло да га поставим!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 1
И поред несрећног пораза и проливених суза(а било их је),издање Севера врхунско,баш онако како је замишљено,т.ј. у копу је била лудница,около сам начула да је било лоше,ал све у свему врх!Кореографија сјајно одрађена,на оном,ае назовимо стадиону!!!Наше пароле фантастичне!Ма све у свему још једно одлично гостовање!Е сада,не могу а да не прокоментаришем Стокине пароле!Прво,оно за Уроша,мислим да ни они сами не знају шта значи!Друго,КАКО СЕ САМО УСУЂУЈУ ОНАКО ДА ПРИЧАЈУ ЗА КОСМЕТ???!!! >  Шта су они то па урадили за свету Српску земљу?Треће,оно за Дан Тану и копи-пејст не желим ни да коментаришем уопште!!!СТОКА КОМПЛЕКСАШКА ! ! !
Следећа текма на Маракани против Напретка,знамо шта нам треба чинити  СВИ НА СЕВЕР ! ! !
Threads: 2
Прво велико БРАВО и још једном велико БРАВО за кореогарафију!Ушао сам у првом минуту ,већ је кореографија била подигнута и нисам се пуно обазирао на то !Желео сам само да навијам 90 минута,да дам своје грло и целог себе за СЕВЕР !И дао сам!Тек кад сам вечерас стигао кући видео сам на сликама како је изгледао СЕВЕР и зато је оно БРАВО на почетку !Стварно не могу да опишем колико сам срећан што сам Делија и што сам део СЕВЕРА!Данас кад сам видео оне јаднике са југа,погледао сам у небо,прекрстио сам се и захвалио Богу што сам ДЕЛИЈА !Бројност,корео, је за 10-ку,али читам неки кажу да је навијање било одлично,добро али да може боље,а неки су баш критични па кажу да је било лоше!По мени најбољи период је био од 36 минута кад смо дали гол,па до краја полувремена Е тад смо оправдали онај назив СЕВЕР У ТРАНСУ ЛУДУЈЕ !Такође последњих 20-ак минута је било лудило!Све је било одлично до тог 96 минута!Чудан је осећај,волео бих да га више никад не доживим,јер скачеш,лудило влада у теби,око тебе и онда МУК !У 96 минуту се југ први и последњи пут чуо !Па добро није им пуно требало да нас надјачају,само 96 минута  Али и тад смо показали да смо велики,највећи,најјачи!Није ставро било лако тад,али смо скупили сву снагу и из свег гласа отпевали још 2,3 песме!Да је могло боље могло је!Нама је главнио циљ јуче био да покажемо гробљу да смо ми НАВИЈАЧКА ГРУПА БРОЈ 1 У СРБИЈИ и то смо им показали и победили смо их у сваком сегменту !Не треба бити незадовољан!Идемо даље Делије!!!!!СЕВЕР ЋЕ ТЕК ДА У ТРАНСУ ЛУДУЈЕ !!!!!!!!!
Threads: 3
03-01-2009, 12:41 AM
(This post was last modified: 05-20-2011, 02:24 PM by ЧИЧА КЕЖУЛТРА.)
браћо све стоји да је било доста позера и оних који су сликали мобилнима,али таквих увијек има....и јесте да је мало у пјесмама штекало...ја морам само нешто да истакнем-оволико позитивне звездашке енергије нисам одавно видио,бар по мени је тако...и некако данас је све било и ишло како треба...бар мени....кажем вам један од бољих навијачких дана...једино мегафон никако га нисам сконтавао...и ебени стокин разглас...и ево гледам на делије нету,нико није сконтао онај нашкрабани натпис (само га тако могу назвати) за Уроша...да ли и они сами знају шта су хтјели рећи?!?!?!?
А КОРЕОГРАФИЈА ТЕК САМ НА СЛИКАМА СХВАТИО КОЛИКО ЈЕ ТО ЈАКО УРАЂЕНО....ПРОСТО НЕ МОГУ ДА ВЈЕРУЈЕМ...И БАРЈАЦИ ПРОСТО СЕ ИЗГУБИШ....ПЕРФЕКТНО...
Threads: 1
Застава са ликом Ђоке Бомбе је испланирана одмах после смрти легенде у Сремској Митровици. Био је и остаће легенда, како града тако и Црвене Звезде. То му је наше хвала, заслужио је!
Threads: 0
По мени, одлично издање, мада је на плану певања могло боље. Прво, свака част момцима који су осмислили и организовали ону кореографију. Онако нешто урадити на гостовању је заиста велики успех. Пиротехника, пароле - све на високом нивоу. Оно што је мени засметало, а то нам се иначе често дешава, је то да чим вођа погледа са стране, поприча са неким или не води баш активно навијање - ми се из неког разлога утишамо. Ваљда ће се радити на томе. Двоглас је био неизбежан, са онако развученом трибином и нашим озвучењем.
И даље не могу да верујем да смо примили онај гол... :'(
Threads: 0
Све сте већ рекли, зато ћу ја истаћи оне ствари које ните споменули.
1.Гужва на улазу ко стока смо се гурали кичма ми је сјебана, али ипак пуно зајебанције, најјачи је био лик коме је досадило да чека па је почео да се дере да га пусте јер има астму наравно у шали  .
2.Неки људи касне и креће невероватно гурање седимо једни другима на глави, изгазили су ми леђа смрвили све због неких накурчених људи који касне и онда желе да уђу што ближе вођама >  .
3.Ја и ортак развили Српску заставу, а ликови изнад нас склони ту заставу не видим текму ??? умало да се побијемо.
4.Свака част за паролу за Ђорђа Миловановића.
5.Да ли се мени учинило или се јуче на огради појавила застава Делија из Македоније?
6.Скандирање УБИ ГРОБАРА брука и срамота .
7.Истакао сам углавном доста негативних ствари, јер сте ви све добре
већ рекли и због тога што верујем да треба да стално тежимо ка бољем.
Поздрав браћо СРБИ.
|