Realno, Cume je bio najzanimljiviji
Na sve strane citam hvalospeve o emisiji. Ipak, moj utisak je sasvim suprotan. Kad je vec dobijen prostor u medijima mislim da je nedopustivo da se ne skrece paznja (in)direktno, sto je vise moguce, na pozadinu teznji Vlasti da ugusi navijacki pokret, kao i, istovremeno, podsecanje cime drzavna "elita" treba da se bavi, gde da usmerava svoje "potencijale" - onako (in)direktno, jer, mi, kao pokret i kao drzava nestadosmo.
To sto je "neko" kao odvojio dva piva od svojih usta i kupio sendvic klincima u ekipi, manje je vazno, mozda je vaznije i istini blize da je tim klincima uzimao kintu, maltretirao ih itd.
Treba skretati paznji navijacima, potencijalnim navijacima i javnosti uopste u kakvom su polozaju navijaci danas, treba slati poruke navijacima da nisu navijaci i nece to nikada biti taman imali 100 gostovanja sa 20/ 25 godine, ako se "smore" u 21-oj ili 26-oj, ili 3..... i prestanui da idu na utakmice, da budu deo tribine i kluba.
O spontanosti, a u stvari sprdacini, pokretaca emisije i njihovoj prici u mracnoj ulici necu ni da komentarisem. Samo taj deo kad vidim osecam se kao da me neko pravi budalom, a ne da mi je dao prostor da kazem nesto novo, drugacije ...