Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сезона 2007/2008
да те обрадујем игра се у неделју у 2
Reply
Quote:да те обрадујем игра се у неделју у 2
:ruke Хвала краљу, видимо се.... :ruke
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Quote:Утакмица трећег кола Меридијан Супер лиге, Хајдук - Црвена звезда, одиграће се 28 новембра од 13 часова...
Куп меч са Напретком 15. децембра.
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Quote:Фудбалски клуб Црвена звезда позива навијаче да у што већем броју дођу на утакмицу у недељу од 16 часова и 30 минут против Напретка и поново направе сјајну атмосферу. Улаз на стадион биће бесплатан.

:zbunjen

Јебо луд збуњеног
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Quote:
Quote:Фудбалски клуб Црвена звезда позива навијаче да у што већем броју дођу на утакмицу у недељу од 16 часова и 30 минут против Напретка и поново направе сјајну атмосферу. Улаз на стадион биће бесплатан.

:zbunjen

Јебо луд збуњеног
Што?
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
бејби замало да одеш у кулу,
шалим се, кула је 28. новембра, а напредак 28. октобра
Reply
јел зна неко тачно време одигравања утакмице у лучанима сад у среду? хитно ми је!!!!
Reply
Quote:јел зна неко тачно време одигравања утакмице у лучанима сад у среду? хитно ми је!!!!

За сад у 14h, видећемо да л' ће бити неких промена...
Reply
13 30 ja mislim
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Reply
24. новембра играмо са Хајдуком из Куле. Симпатично је то што по плану играмо 28. новембра одложено коло, гостовање у Кули. Кад играмо са Болтоном? У трећем или четвртом колу лиге Уефа?
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)