Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФМ 07
аха ја сам мислио да та верзија коју и ја набављам крајем октобра је фул Smile
Иначе увек почињем са Звездом и никад у Звезду нисам довео Хрвате и Гробаре то ми је неки трип нити ћу.Чак сам у 2005-тици довео Мрдаковића који је ваљда играо у Офк-и и случајно погледам где је све играо оно 2 сезоне ваљда у пакистану и одмах сам га избацио иако сам био одушевљен кад сам га довео Smile
А да ти багови у овим верзијама ух мени се дешавало у једном месецу ми се повреде 8 играча првог тима и то оно најмање пауза 3 недеље или нпр добију ми 3 играча црвени,и још доста тога.
Reply
Гробари и хрвати нека хвала!Не знам ко је задужен за податке из Србије,али рецимо ја сад кад играм доста наших клубова доводи хрвате,шиптаре...требало би неко да им скрене пажњу да то не пролази.
Reply
Ја бих додао још два страшна играча:
Колумбијац Sherman Cardenas из Bucaramanga
и Чилеанац Sebastian Zuniga.
Овог другог сам довео у Звезду и јебао је кеве, Карденас исто одличан, само сам га доводио у Бетис. Big Grin

Иначе, то за шиптаре је тачно, нпр. ОФК је у сезони 08/09 довео Герија Чипија из Фљамуртарија ... :lol:

Мене у ФМ 07 нервира то што ненормално голова постижем или примам након што голман избије лопту па дода противничком играчу! Вјероватно је да је ту нека од првих верзија пуна тих грешака, попут тога да за Немачку никад не играју прави играчи, већ они измишљени ... :rofl

Једва чекам осмицу, да видим оцјене Баркосу. :finger
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Quote:Једва чекам осмицу, да видим оцјене Баркосу. :finger

Finishing = 1
Flair = 0
Reply
Quote:
Mikelandjelo Wrote:Једва чекам осмицу, да видим оцјене Баркосу. :finger

Finishing = 1
Flair = 0

:lol: :lol: :lol: А positioning и pace? :rofl
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Quote:Ја бих додао још два страшна играча:
Колумбијац Sherman Cardenas из Bucaramanga
и Чилеанац Sebastian Zuniga.
Овог другог сам довео у Звезду и јебао је кеве, Карденас исто одличан, само сам га доводио у Бетис. Big Grin

Иначе, то за шиптаре је тачно, нпр. ОФК је у сезони 08/09 довео Герија Чипија из Фљамуртарија ... :lol:

Мене у ФМ 07 нервира то што ненормално голова постижем или примам након што голман избије лопту па дода противничком играчу! Вјероватно је да је ту нека од првих верзија пуна тих грешака, попут тога да за Немачку никад не играју прави играчи, већ они измишљени ... :rofl

Једва чекам осмицу, да видим оцјене Баркосу. :finger

Пријатељу пробај да ставиш апдејтове,то су ти побољшања(исправљене многе грешке).Сада се прави апдејт 4 који ће обухватити и овај прелазни рок.Ако треба нека помоћ,ту сам. namigivanje
Reply
Како коментаришете ФМ 08,јесте ли кренули да играте?
Ја сам га јуче инсталирао и кренуо са Звездом и свиделе су ми иновације када су графика и дизајн у питању,али је одмах уследио шок!Розенборг понудио 3 сома за Басту и као Пикси одмах прихватио понуду без икаквих консултација са мном! :batine Било је тих случајева и у прошлом менаџеру,али у сеоским клубовима,не и у Звезди и то ми је баш јадно.Потом сам у 3. колу квалификација за лш примио гол од Ајакса у 5 минуту надокнаде иако је текма продужена за 4(ај ово и јесте прилично реално Big Grin ).Не свиђа ми се ни то што у самој игри за разлику од прошле готово да и нема дуела,сваки напад завршава се шутом.И тако даље,доста је добро,али надам се да ће ускоро поправити закрпама недостатке!

И да,откуд Сеад Банда,екстра талентовани репрезентативац ЦГ који је прошлу сезону играо за Леће у нашем омладинском тиму?! :zbunjen
Reply
играм већ неколико недеља и нешто нисам импресиониран.Имаш на почетку учитавања и стављања коју ћеш лигу и то опцију да ти не продају играче ваљда у првој сезони.Ја сам неколико пута почињао са Звездом и све радио како треба и опет дођу неки порази и на крају сам одустао сад водим Валенсију и онако иде ок за сад.У Звезди прво продам Пантића,Рашковића.. и так у сваком случају има доста недостатака у овом менаџеру али играће се наравно Smile
Reply
Ђоле ја сам Басту продао за 7 милиона :finger на почетку прве,а Милијаша за 6,5 на крају друге сезоне..

Обавеѕно доведите финца Ааритало,значи лик ми је на 12 утакмица дао 9 голова,9асистенција и 5 пута био играч утакмице......
ај пишите ако знате неке добре играче
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.
Reply
Marek Suchy - млади репрезентативац Чешке,јефтин а квалитетан.Luis Moreira - нападач Еквадора,у прошлом менаџеру сам га довео и правио је децу свим екипама,контам да је и сада добар.Pawel Golanski - пољски репрезентативац игра на истој позицији као и Гжегорж.Од домаћих покушајте довести Качара,Бабовића...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: