06-11-2003, 03:09 AM
a meni jje ipak nekako cudno
Torcidine zastave u ciganskim rukama!
|
06-11-2003, 03:09 AM
a meni jje ipak nekako cudno
06-11-2003, 03:19 AM
Tebe boli pad te zastave i sad trazis izgovore, te nosili su je debili te nije pismeno opisan dogadjaj. Pala vam je zastava, grupa vam je u losem stanju. Mi radimo suprotno od vas, vi opisete pad transparenta i slike nikad niko ne vidi(jer se nista nije ni desilo), mi otmemo zastave i posaljemo vam slike. Mislim da je nas pristup malkice ozbiljniji.
06-11-2003, 03:28 AM
naravno da mi nije svejedno, ali napasti takav duo i uzeti im zastavu ba
06-11-2003, 03:37 AM
Jos je manje junacno predati zastave. Vi da ste mogli da sastavite bolju ekipu poslali biste je u SLO. To ti je kao trka spermatozoida, najbolji ide dalje, ovo su vasa dva najbolja pulena. Necu da se ponavljam ali oni su vasa slika i prilika.
06-11-2003, 04:14 AM
mnogo...
06-11-2003, 11:57 AM
" "Medju malobrojnim gledaocima koji su prisustvovali jucerasnjem treningu nase reprezentacije nasao se i jedan hrvatski navijac, ocigledno zaduzen za kreiranje zapaljive atmosfere uoci eventualnog susreta ovih dveju ekipa. Momak, cije su batinjanje od strane ovdasnjih Srba hrvatski mediji digli na nivo drzavnog problema, najpre je izvestaca iz nase zemlje upozorio na osvetoljubive planove pripradnika Torcide i Bad Blue Boys, ciji se masovan dolazak ocekuje u drugoj fazi takmicenja, a onda je nasim igracima prilikom izlaska sa bazena uputio niz pogrdnih reci, zapretivsi im "klanjem srpskih cigana". Nadajmo se blagovremenoj reakciji organizatora. " "
Ne bi bilo lose kad bi se skupila nasa (srpska) ekipa u nastavku takmicenja, barem oni iz Slovenije, pogotovo ako se tokom prvenstva sretnemo sa hrvatima. Ziveli
06-11-2003, 12:02 PM
Ne znam gde crpis informacije, ali ako su pravovremene i tacne svaka ti cast.
Koliko ja znam u Vaterpolu su Srbija i Cg kao i Hr prve u svojoj grupi. Postoji mogucnost da se Srbija i CG sastane sa Hr u finalu. Tad ce biti sranja sigurno, a i zastave ce padati, naravno sa njihove strane.
06-11-2003, 12:07 PM
pa informacije su iz novina "danas", a ja bas i ne bi bio tako siguran da ce padati samo njihove zastave ako se sretnemo u finalu, jer, u tom slucaju ce biti dosta njihove ekipe iz hr - bbb, torce, armade + njihovi iz Slo. a to nije nikako za potceniti, i nasi OB sigurno ne mogu sami da im se suprotstave, a nasi iz Srbije sigurno nece da idu na vaterpolo.
Poz.
06-11-2003, 01:32 PM
tovarcicu, zao mi je sto te moram malo razocarat (a mozda i nije), ali zastava koju su vam klepili ob nije ta sa slike koju si ti postirao, znaci ta dvojica huligana je nisu izgubila. drugi su imali cast da je predaju
ako nisi primjetio zastave su prilicno razlicite....
06-11-2003, 02:09 PM
Noles,nemoj da pises kojekakve gluposti ako ne znas detalje.Ispadas smesan,a samim tim i kvalitet topic-a.Zastavu su upravo ta dvojica izgubili,a ta Kranj sto se vidi na slici pripada ekipi koja sedi iznad pomenute dvojice.I kao sto sam napisao na Delije.net forumu,tovari su sami krivi sto su ovoj dvojici degenerika dali tako "jaku" zastavu da nose,to je jedan od dokaza koliko su oni u k....,i koliko kod njih ne postoji nikakva organizacija.Kod njih svako kaci svoje krpe gde stigne,neretko se desi da ekipa iz nekog sela prekaci glavnu zastavu i sl.Zamislite kod nas scenu da neko iz unutrasnjosti dodje i prekaci bez dogovora neku od glavnih zastava?Pogibija u najavi.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|