Threads: 61
Quote:Igor_RS Wrote:Да ли то значи да телефони неће моћи да се унесу на трибину???
Само телефони без камере могу да се унесу.
Јел се ти то зајебаваш или је то стварно?
Ја имам телегфон са камером и користим га за телефонирање искључиво, а пошто долазим издалека МОРАМ да га понесем, надам се да неће бити проблема на улазу.
Threads: 6
Мењај се са неким само за данас за телефон. Нека ти неко да телефон без камере а ти њему твој... Нема ти друге.
Threads: 4
Jer ima neko od vas da mi pozajmi za danas fon bez kamere,dajem moj sa kamerom moze i nekoliko dana da mi ne uzmu ovaj moj na ulazu?!
Placam i par pica posle tekme!
Hvala unapred!
Threads: 6
Threads: 0
Quote:vule Wrote:Igor_RS Wrote:Да ли то значи да телефони неће моћи да се унесу на трибину???
Само телефони без камере могу да се унесу.
Јел се ти то зајебаваш или је то стварно?
Ја имам телегфон са камером и користим га за телефонирање искључиво, а пошто долазим издалека МОРАМ да га понесем, надам се да неће бити проблема на улазу.
Ако га користиш само за телефонирање,мислим да нећеш имати проблема.Најбоље да га замениш,да после не мислиш шта ће бити.
Threads: 17
A sto ne moze sa kamerom a moze bez :o
Threads: 17
Дошао сам да једна непоуздане информације, али такве информације да се човек замисли и запита.
Наиме чуо сам да је неколико гробара дошло до карата и да ће покушати да унесу бакље и да их активирају. С обзиром да су навијачки и у сваком другом смислу смешни и некативни и да су глупи и искомплексирани тако нешто ме не би много зачудило...
Који су то шиптари...
Threads: 2
nisam u zemlji i necu biti na severu, ali jezim se vec danima kada pomislim na milan i tekmu...kao nekada
samo pozitivno, glasno i slozno na tribini i nece im biti spasa
kao 88!
:jebanje :jebanje :jebanje
Threads: 4
Ja sam moj zamenio,bolje da ne rizikujem da me vrate sa ulaza ili da mi uzmi fon!
Hvala jos jednom KBB-u na pomoci!!!
Threads: 83
Quote:Дошао сам да једна непоуздане информације, али такве информације да се човек замисли и запита.
Наиме чуо сам да је неколико гробара дошло до карата и да ће покушати да унесу бакље и да их активирају. С обзиром да су навијачки и у сваком другом смислу смешни и некативни и да су глупи и искомплексирани тако нешто ме не би много зачудило...
Који су то шиптари...
На крају твог поста је уствари прави закључак...
У сваком случају ако постоје људи са таквим намерама боље им је да то раде на некој другој трибини јер ће им на северу неко одсећи обе руке због тога... А и на осталим трибинама неће боље проћи, има и тамо прекаљених бораца са севера... Па нек изволе...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "