Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.Звезда - Корк Сити 02.08.2006.
Ipak Milan - Zvezda 9 avgusta ! Odluka uefe da mogu da ucestvuju od pre pola sata. Sto se tice ovih izvlacenja nikad,nikad nemamo srece ali sta da se radi. Navijacki mnogo dobra tekma i protivnik pre svega ali ovako igracki samo da se nadamo da idemo dalje jer ipak smo dobili mnogo jakog protivnika.
Dace Bog ! Samo Zvezda :ruke
Quote:Navijacki mnogo dobra tekma
dzabe sto je navijacki extra kad italijani ne daju vize..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Nedovoljno dobro, bila bi rec kojom bi mogli da opisemo navijanje na utakmici sa Korkom.Sever pun a, navijanje osrednje. Cak sam u pojedinim momentima cuo navijace Korka koji su bili na galeriji zapada. Pocetak sa standardnim pesmama, prozivanje unapred Milana (nije mi se mnogo svidelo, ali ja o tome neodlucujem). Onda najbolji momenti na utakmici sredinom poluvremena kada se skidamo i navijamo odlicno. Do poluvremena atmosfera polako opada. Na poluvremenu pocinje kisa izbacuju se parole o skorim nemilim dogadjajima. Druga parola cak po meni i smesna, iako tema nije za smejnje (rima je smesna, da neko ne razume pogresno). U drugom poluvremenu isto slabo navijnje sa pojedinim dobrim delovim, ceo drugi deo drugog poluvremena uvezbavali smo novu pesmu. Na kraju nasi su ispraceni uzvicima Sampioni...
Quote:Pocetak sa standardnim pesmama, prozivanje unapred Milana (nije mi se mnogo svidelo, ali ja o tome neodlucujem).

Neodlucujes, sto je mozda i dobro, ali, vidim, volis mnogo da pametujes, sto se moze pokazati kao ne bas toliko dobro...
..."
Za pohvalu je forsiranje nove pesme "Jos jedna pobeda i titula" a veliki minus je "You'll never walk alone".
Најбољи утисак део првог полувремена кад се скидамо и настаје лудница.
Нова песма је врло добра, само кад је сви науче.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
После дуге (фудбалске) паузе најзад званична утакмица у БГ-у... Рекао бих да се појединци нису превише ужелели, па би их замолио да ако овако мисле да навијају и против Милана остану у кућама и прате тв пренос ако га буде... С обзиром да смо у прошлој сезони достигли један завидан ниво, ово вечерас је било веома просечно, чак слабо ако се узме у обзир скоро дупке пун север... Али да не буде све баш црно побринули смо се у појединим тренуцима када смо личили на себе и када је стварно било лепо бити део севера...

Пред почетак пар уводних песама из стандардног репертоара за загревање... Уз прозивање Милана, сада и дефинитивно противника у трећем колу... А онда излазак играча на терен уз И напред Звездо ле, општа грмљавина, тих пар минута је деловало као да ћемо имати вече за високу оцену... Убрзо пада и први гол, и еуфорија траје 5-10 минута... Долази до пада у навијању све до момента када долази "наредба" да се скину мајце... Феноменална слика голог севера, врти се море мајица, а скоро цео стадион грми уз Але Црвена Звезда ле... Севају блицеви са запада, истока а посебно из галерије где су били Ирци... Сигурно је то био један од момената по коме ће они памтити Делије... Пре тога и после није лоше било и у пар наврата када је пало прозивање са западом и истоком... До краја опет пад и мало се подиже атмосфера после првог гола Жигића...

На полувремену као што рече неко почела је досадна киша, али то није омело да се од стране једног од искуснијих Делија каже и нешто везано за догађања у Жаркову када је избоден дечко у заказаној навијачкој тучи... Све је лепо речено, без сувишних детаља, али учињен је први корак са наше стране не би ли се стало на пут злу које се зове ношење ножева и међусобно убијање Срба у навијачким тучама... Целу причу пропратиле су две сјајне пароле... С обзиром на дужину истих не могу да их цитирам, надам се да ће неко то урадити уместо мене...

У другом делу игре навијање опет шарено, настављено је стандардним репертоаром, с тим што је поседњи део текме искоришћен за увежбавање нове песме коју нажалост још увек не знају сви... Али за прву велику утакмицу није било лоше... Својим другим а Звездиним трећим голом Жигић потврђује победу и испраћен је овацијама са терена када је замењен...

На крају момци испраћени са новом песмом и повицима Шампиони, а наравно ништа без оног чувеног Милан, Милан п... к....!!!

За похвалу организација штанда на трибини са мајцама, капама дуксевима Делије Север и наравно нови ЦД... Управо га преслушавам и то ми је најдражих 400 кинти које сам потрошио у последње време...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Navijanje nista spec....Moze to mnogo bolje...Najbolje je otpevana pesma Jos jedna pobeda i titula. ;pljuga
Uzgred posle tekme bilo je manjih sukoba sa glodarima...Klasika...
Misevi ko misevi,sacekuse samo znaju da prave....
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Quote:... Целу причу пропратиле су две сјајне пароле... С обзиром на дужину истих не могу да их цитирам, надам се да ће неко то урадити уместо мене...

[Image: 0607_cz_kork_1.jpg]

[Image: 0607_cz_kork_2.jpg]
[Image: pobednik.jpg]
У полувремену је била нека гужва доле до истока јел зна неко шта је то било?

Quote:За похвалу организација штанда на трибини са мајцама, капама дуксевима Делије Север и наравно нови ЦД... Управо га преслушавам и то ми је најдражих 400 кинти које сам потрошио у последње време...
Зар није речено да се неће продавати диск данас, хоће ли радити штанд у суботу ?
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)