Threads: 1
ОК, могуће. Мада у сезонама када се не игра ни европско ни светско велики произвођачи као Најк и Адидас праве моделе дресова који се само незнатно разликују од оних која раде за поменута велика такмичења тако да ја мислим да су ови наши управо таква једна модификација. Погледај разлику у детаљу на рукаву (мрзи ме сад да сецкам слике и да заокружујем детаље).
Threads: 17
Наравно да постоји разлика, овај Интеров је много богатији, има више апликација и ситних детаља.
Модел као модел је исти, има само нешто другачија леђа и те линијице на рукаву.
Некада се разликују само у крагни, некада по тим детаљима на рукаву итд. Зато најк и потписујуе скупе уговоре са великим тимовима, који за узврат очекују јединствен модел.
Ево клип са утакмице против Олимпије. Не изгледају тако лоше "уживо".
А на овом линку можете видети дрес Интера од прошле сезоне.
У принципу се слажемо с тим што ја мислим да ако постоје разлике које постоје онда их не можемо назвати истим моделом, али ОК. Јесте да не изгледају лоше тј. могли би да изгледају добро када би их од најка добијали са бројевима, именима и рекламом и када шортсеви не би били очајни и без грба.
То ти је као да говоримо о истом аутомобилу, само један има алу фелне, а други има обичне пластичне фелне. Ауто је исти.
Слажем се да би дрес много боље изгледао да га најк комплетно ради, али бојим се да Делта и нема прави уговор са Најком, већ купују од различитих ЕУ дистрибутера који заиста имају уговор са најком на велико.
То објашњава и цене најк производа код нас који су 20-30% скупљи од истих негде на западу.
Threads: 83
Quote:Слажем се да би дрес много боље изгледао да га најк комплетно ради, али бојим се да Делта и нема прави уговор са Најком, већ купују од различитих ЕУ дистрибутера који заиста имају уговор са најком на велико.
То објашњава и цене најк производа код нас који су 20-30% скупљи од истих негде на западу.
Мислим да није баш тако... Они су једини увозници и дистрибутери за нашу земљу а и за Русију имају ексклузивну дистрибуцију... Далеко од тога да их браним, шта више много су ми мрски, али да је другачије појавила би се конкуренција па би се тукли са ценама, овако, они су једини и безобразно диктирају цене и нико им ништа не може... Случајно сам својевремено послова са њима тако да знам да су малтене Најк у оквиру Најк-а... Односно, Најк тако послује да им дозвољава на овом тржишту све и свашта...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 0
Дрес је ОК зато што није више јадна полеђина која је била као налепљена,а и линије су дебље што је исто био недостатак од прошлог дреса :flasa
Threads: 22
Дресови које су појачања добила пре неки дан на представљању су управо онакви о каквим сам говорио,немају крпу позади а скроз су у пругама.Е сад ви рекосте да УЕФА тражи да број буде на једнобојном делу дреса,а питам се какви су нам онда ови дресови и за коју сврху,само за представљање појачања?
Па то су дресови од прошле године. Вероватно нису имали нове дресове, па су им дали ове старе на представљању.
Можда првенство може да се игра у таквима :zbunjen