Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРАВДА ЗА УРОША!!!
ко то може да зна... услов за пуштање ће бити ускоро испуњен, све остало је на онима који одлучују...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
По мојој рачуници услов за пуштање на слободу Урош стиче 5. или 6. августа. Тако да је реванш са Летонцима 04. августа прилика да се ми као група и трибина огласимо по том питању. Реално да ми нисмо "залегли" за њега казна неби била ни смањена.
"Језгро је твоје лудница жива, било да дајеш ил' голове примаш..."
Reply
наравно,али брат је  и заслужио да му се помогне,Урке више неће бити на трибини,верујем да је то услов,ма нек он само изађе. Smile
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Reply
http://img811.imageshack.us/img811/8813/uros.png

Урошево писмо
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Држи се брате,још само мало!!!
Reply
[Image: momoksurosmisic.jpg]

Poštovani članovi Delije-caffea,

Priložila sam uslikani post sa jednog foruma koji me je naterao da potražim mesto gde ću moći izraziti nezadovoljstvo jer, član pod nikom "momoks" je policajac i na toj temi je pisao kao što i sami vidite.

Svaki forum je vlasnik napisanih postova. Ovakav post bi morao biti procesuiran pa makar kakva god kazna usledila za admin tim tog foruma.

Nisam član tog foruma jer sam svojevremeno banovana pa ne mogu pristupiti. U protivnom, da mogu, napisala bih mu oštro pismo i pozvala se na zakon o javnom informisanju. Jasno je da je član povredio dostojanstvo Uroša Mišića, pa samim tim i svih navijača kao i njihovih porodica.

Ako imate predlog, volela bih ga čuti. Ovo sve radim zarad ISTINE i zaštite navijača koje listom svrstavaju u grupu huligani. Mene to pogađa jer sam majka dva navijača ali ne i huligana.

Nadam se razumevanju!

Svako dobro Vama i Zvezdi.

Reply
Жандар бити то је тужна ствар,
место мозга само шишарка,
неписмен и искомплексиран,
без оклопа ти си пичка,
без пендрека нико-ништа!
Нема значке те - без сељачине!

Поштована госпођо таквих и сличних постова је било на хиљаде,и није проблем у тим несретним душама који се крију иза разних значки или надимака.
Проблем је у друштву(власти)која је неспособна(неће)да примењује закон једнако према свима.Несретник је описан у песми изнад.Једноставно већином као нација нисмо комплетно сазрели као савремено и цивилизовано друштво(ДРЖАВА) јер се поједине структуре власти као ови несретници кадрирају из масе са којом се може манипулисати до бесвести зарад ситних дневно политичких интереса.Поздрав.
Reply
Pretpostavljam da je takvih i sličnih komentara bilo i da će ih biti i ubuduće kada god su navijači Zvezde u pitanju. Svesna sam da je iluzorno očekivati da policija bude ono što bi morala biti; da država odrađuje ono što bi morala odrađivati. Jedno mi smeta, kako takav članak može opstati na jednom javnom mestu? Tu je problem administracije foruma. Možda se stiče utisak da je forum manje važna stvar ali nije. To je odraz naše jadne svakodnevnice, nažalost jadne.

Imam svoj forum i otvorila sam temu o Urošu Mišiću. Bilo je tu raznih komentara ali ovakih i sličnih, NI SLUČAJNO. I da se neko oglasio na ovako  uvredljiv način, ne da bi post bio obrisan, već bi član bio banovan na određeno a možda i neodređeno vreme, bez obzira na moju fleksibilnost.

Takvu uvredu poistovećujem sa uvredama po nacionalnoj, verskoj i rasnoj pripadnosti.

Vama hvala na lepom komentaru podrške.

Veliki pozdrav!
Reply
Поштована Госпођо,

У Србији је данас све допуштено само ако се то подудара са идеологијом тренутног режима. Изгледа да некима ни деведесете године нису помогле да би ставили прст на чело и замислили се. Као што је претходно речено, на тим стварима се види зрелост једне државе и друштва у којем се живи. Ми смо држава са највише политичара, фудбалера, аутомеханичара, доктора итд... . Са тим у вези, замена теза између ”навијача” и ”хулигана”, ”национализма” и ”шовинизма” и да не набрајам више, су одлике не писмености не само власти него и људи који следе такав режим. Једноставно, осећај одговорности не постоји и док тако буде, овакве ствари па и горе ће се понављати.
Пошто сте и сами написали да имате ваш форум, претпостављам да знате да је контролисање рада форума посао који нема радно време и који траје 7 дана у недељи, 24 сата дневно. То све доноси и контролисање шта се пише на истом и санкционисање разних уписа. Бити свестан ситуације у коме се друштво налази је обично први и вероватно најбитнији корак у борби против не правде а сви ми на разним местима па тако и на овом форуму се трудимо да истина изађе на видело што не сумњиво једним делом утиче на многе људе којима је Звезда у срцу...
Reply
(10-25-2011, 10:44 PM)CEBEP link Wrote: Са тим у вези, замена теза између ”навијача” и ”хулигана”, ”национализма” и ”шовинизма” и да не набрајам више, су одлике не писмености не само власти него и људи који следе такав режим. Једноставно, осећај одговорности не постоји и док тако буде, овакве ствари па и горе ће се понављати.

To je suština stvari - zamena teza. Na mom skromnom blogu i forumu, pisala sam o odnosu politika - navijači. Ogorčena sam i ne mogu a da se ne oglasim kada neko kaže da su navijači huligani. Pri tom, niko ne priča o akciji Delija za pomoć Kosovu. Sramota!

Quote:Пошто сте и сами написали да имате ваш форум, претпостављам да знате да је контролисање рада форума посао који нема радно време и који траје 7 дана у недељи, 24 сата дневно.

Naravno, zato je moderator Zvezdaš ali i ja sam tu kada on nije prisutan kao i ostali koji imaju pristup toj temi. Takođe, gledam da budem objektivna, nema uvreda ni na čiji račun.

Drago mi je što mi ne zamerate na iskazanom nezadovoljstvu, jer moj glas na vašem forumu je bio glas zarad ISTINE. Znam ja da ste upoznati šta se dešava u društvu, a eto, meni je sada lakše.

Sve vas srdačno pozdravljam.

Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)