Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06
Sutra CRVENA ZVEZDA u Podgorici igra protiv ekipe Zete iz Golubovaca.Ova utakmica je toliko nebitna i takmicarski i igracki totalno beznacajnada to nije normalno.Odavno se ovako nisam osecao pred neku ZVEZDINU tekmu,da li mi verujete...
Ekipa Zete se nalazi na 5. mestu sa 46 bodova ,bez ikakvog pritiska i potpuno van domasaja zoni ispadanja.Posto je ovo poslednja tekma u sezoni verovatno ce se "domacini" potruditi da na kraju sezone pobede,ostave dobar utisak i zaokruze jos jednu pricu.Sa druge strane nas tim ce ovu utakmicu odigrati sa totalno iskobinovanim timom-momci iz drugog ili cak treceg plana i veliki broj omladinaca.Eto jos jedne prilike za dokazivanje,naravno ovi glavni i kljucni igraci ce ostati u Beogradu da se dobro odmore i pripreme za finale Kupa.Iskren da budem,da sam na mestu Valtera Zenge ne bih ni otputovao na ovu tekmu,ladno bi polsao pomocnike.Na kraju.ko zna mozda bude dobrog fudbala,ipak ce obe ekipe biti motivisane da se dokazu svojim trenerima.A posto Zetu mrzim jer su pravi Grobari iz Crne Gore,bas bih voleo da ih ovi nasi klinci (omladinci) operu cisto da se pobedom zavrsi prvenstvo... ;pljuga

Piksi i dalje smenjuje
08.05.2006 21:15

Upravni odbor FK Crvena zvezda doneo je na sednici odr
??????? ??????? :zbunjen :batine ??, ??? ?? ??????? ????? ????????...
Quote:valjda ovaj put ne lazu, za promjenu :batine

Ja se iskreno nadam da lazu ... :zbunjen

Ovo mi je Piksijev prvi nejasan potez. Secam se sta je svojevremeno pricao o Lekovicu dok su paralelno bili na celu dva saveza, a sad ga imenuje u gen sekretara ...
??? ?? ?? ??????. ??????? ?? ? ?????????? ?????? (???? ???????????-????? ??????????). ?? ????? ?? ?? ???? ?????.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Quote:??? ?? ?? ??????. ??????? ?? ? ?????????? ?????? (???? ???????????-????? ??????????). ?? ????? ?? ?? ???? ?????.

Ni meni.
Krajnje vrijeme je da se Zvezda vazdigne i u organizacionom smislu kada vec ne moze drzava. Traziti profesionalce za ovakve funkcije, van politike.
Ma da,sto se mene tice svako ko ima iole neke veze sa politikom odnosno se nekom od politickih stranaka(partija) ne treba da ulazi ni u jedan klub,pogotovo mi nije drago sto takvi dolaze u ZVEZDU.Stvarno je bilo dosta sa mesanjm sporta i politike,zbog devedesetih godina svi mi imamo tikove od tih kvazi navijaca odnosno ljubitelja kluba koji se lagano uvuku u nas upravni odbor nabi li ostvarivali svoje licne interese ili interese njihovih politickih stranaka.Kriju se iza kluba i iza cinjenice da oni vole klub,a koriste svaku priliku da se ovajde i izvuku korist.Ne zelim nikoga da stavljam u isti kos i bez dokaza da bilo koga optuzujem.Ali generalno gledano,stvarno mislim da je bilo dosta mesanja politicara u sport,i njihovo delovanje preko razno-raznih upravnih odbora...
Ali okrenimo se Kup tekmi koja se igra sutra.OFKovci su se bogami dobro napalili pred ovu tekmu i nece biti lako.Sa druge strane i nasi igraci kazu da imaju motivacije na pretek.Videcemo,Kup je nesto posebno,u takvom takmicenju ne odlucuje trenutna pozicija na tabeli,prosto nema favorita.Iskreno se nadam velikoj ozbiljnosti nasih igraca i jos jedan trofej ove sezone... ;pljuga

Naravno nisam za njegovo imenovanje za Sekretara kluba. Ni meni se to ne svidja...
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Quote:Politika je prisutna u svim klubovima sirom sveta i to u najboljim ligama. Nije to izuzetak kod nas.

Apsolutno korektno! Odlucujuce je samo da to on ne cini da se na ledjima Zvezde profilira! To se nadam za njega, jer kako je dosao, tako ce ga Pixi i da sutne, jer ne trpi ljude koji rade protiv Zvezde tj. za licne interese!

Forum Jump:

Users browsing this thread: