Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
Тек ће тамо да имају проблема, Париз је крцат црнцима и арапима. Они ће све више да се шире, а аутоматски ће и десница све више да јача и буде екстремнија. Тако да је само питање времена кад ће да ескалира.

Могу сад они да се позивају на слободно новинарство и слободу говора колико хоће, али чачкали су мечку и добили оно што су тражили. Ничија вера није за спрдњу.
Својевремено им је тај запад давао подршку у Босни и на Космету, сада нека једу говна која су изасрали, што би рекао Воја.
Reply
Занимљиво је и то да исламска држава игра стриктно по америчким тактовима и да им је америчка војска у Ираку оставила најсавременије наоружање које су преузели.

Ал каида више не постоји као респектабилна сила. Код муслимана је фазон војног организовања давање беје (заклетве) емирима, војним командантима, а то је у овом случају ал Багдади.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
(01-08-2015, 10:23 AM)Пијанац link Wrote:Запад када би имао вољу, могао би све то да реши за два дана и да направи такав куршлус да никада никоме више не падне на памет да убије у име Алаха.
Тешко, отишло је предалеко, зајебани су они, Арапи држе цео Марсеј, има их свуда по Француској... а и што би нас било брига, па Французи су им и дали држављанство.
Reply
И оружје да се боре у Сирији, дио су америчке коалиције против Асада, а сада су се 'дјеца' вратила кући!
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
(01-08-2015, 10:56 AM)Звездаш link Wrote:Својевремено им је тај запад давао подршку у Босни и на Космету, сада нека једу говна која су изасрали, што би рекао Воја.

Кратко и јасно!
Кокеза лопове !!!
Reply
[Image: naslovne-strane.jpg]

Текст:
Шта, нема више шта да се силује?

[Image: strana-naslovna.jpg]

Романтични растанак Србије и Косава!
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
Управо тако... Споменух на једној другој теми, а везано за кратку памет нас Срба, па ћу поновити и овде кад се већ пише о томе:

"Ова дешавања у Паризу... Све разумем и први сам против убијања и људских жртава, али морамо ли ми (наши "новинари") да будемо први у редовима, први палимо свеће, први скачемо у ватру ко да се нисмо опарили милион пута!? Јесте, ако се боље замислим, то јесте људски, то јесте хришћански да саучествујеш у туђем болу, да се нађеш другоме у невољи, али... Тај исти часопис је правио карикатуре са српским војницима који носе исечене албанске главе, позивао на бомбардовање Србије, ћутали су и они и сви западни новинари када је бомбардован РТС... Баш због свих тих бљувотина "западних новинара"  ови наши "новинари" су могли да са мање помпе приђу целом догађају!

Направили су у зло, дирали у њега, "чикали" га, па нек се сада сами боре са злом!
"

Па ћу се опет вратити на пар уписа на овој теми...

Киза стварно уме да поједе оно што се не једе... И муслиманско веровње познаје Бога, а Ти не мораш да га зовеш изворним именом, па можеш слободно да кажеш нек му Бог подари вечни мир...

Пијанац, мислим да грешиш приликом изједначавања "јадног десничарства" и "подршке" овом догађају... Нисам чак ни код Кизе а ни код других видео подршку... Сам си после рекао да је све то творевина Америке и Европе која игра по прекобарским тоновима... Сви знамо шта и како деценијама функционише амерички систем завади па владај, како се постављају марионетске владе, како се формирају и обучавају терористичке формације које после тога постају режимске па опет ратови са истима и тако укруг... Погодно тло је широм блиског истока а и шире... Наравно, све је утемељено на исто тако комликованим односима свих тих народа, секти унутар једне вере, других вера итд.

И сад ми треба да жалимо и да се ангажујемо због неког који је направио аждају, изазивао је и буквално призивао да их иста та аждаја прождере... Е па једног дана их је на жалост прождрала... И да се опет цимамо у неким новим крсташким ратовима... Имамо ми својих брига, стотине, милион брига... И не пада нам на памет нити смо икада изазивали зло... А иста та Француска и исти ти "карикатуристи" су показали шта мисле о нама... И шта, ми сада треба да бирамо између два зла, да бирамо мање зло? Ја би да ми гледамо своја посла...

Брат Херцеговац је у пар уписа "бираним речима" објаснио ствари буквално како осећам и ја и рекао бих и већина међу нама....
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Брате РСФ, мислим да не грешим. Ми смо као народ изгубили компас, тј. комунисти су нам га одузели. Једноставно не знамо више ни како да се поставимо, ни шта иде једно с' другим. Не иде рецимо да се ми изјашњавамо као десничари, а да организовано идемо на комунистички манифест звани Војна парада само зато што долази Путин. Јел треба да нагласим да је на том комунистичком манифесту било забрањено било шта везано за равногорски покрет? Ја десницу доживљавам као борбу за хришћанску веру, европске вредности (вредности народа који живе на континенту од Москве до Лисабона, не вредности ЕУ) и белог човека који живи на том географском простору. Ми не смемо белом човеку да затварамо врата, јер сутра када пред нас стане исламски јатаган, поново ћемо бити заједно и са Немцем и са Французом и и са Русом и са Хрватом. Без обзира што су многи од њих хранили ту аждају, нећемо имати избора до да јој се заједно супротставимо јер аждаја на све нас гледа са подједнаком мржњом. Бићемо заједно не зато што нам се тако свиђа, већ зато што се тако мора. Нисам за паљење свећа, претерано жаљење неких људи који немају везе са нама, јер се све то ради углавном лицемерно за рад неких политичких или ко зна којих поена, али рогове добијем када чујем да Киза каже да му је у целој причи жао убијеног муслимана. Па тај исти муслиман би истог тог Кизу рокно на кеца, трепнуо не би.

И јесте Запад је крив, итекако је крив и сада једе оно што је запржио почев од колонијализма, па на овамо. Вековима су силовали све те државе трећег света и сада им се дешава бумеранг ефекат. А питање је да ли ћемо ми који делимо континент са колонијалним силама моћи баш да останемо по страни да гледамо своја посла. Пре пар година Кизи и мени у Прагу прилази црнац да нам нуди курве. Еј црнац из Гане у сред Прага, Чешке која никад није ратовала, макроише курве. Зашто? Зато што је ко зна којим путем дошао на наш континент и сада се слободно шета. Па и код нас је почело на мала врата са азилантима. А да не говорим што би евентуално јачање Ислама једва дочекали појединци Шиптари, муслимани из Босне и Рашке области да нас испровоцирају и поново да се обрачунају са нама.

На жалост, превасходно је проблем што Америци пре свих овакав систем тренутно одговара и нема воље да се руши. А они су познати да би с времена на време жртвовали своје људе само да би још више ојачали. Најбољи пример је 11. септембар када су жртвовали онолико невиног свог народа да би направили себи алиби да уђу у Авганистан и Ирак. А да не говоримо да од Европе настоје да направе копију Америке где ће обитовати све расе, нације и религије под једном капом. Е ја то нећу. Поготово што је Европа много ближе исламском јатагану од Америке. У Америци да би направили срање треба авионом да пређу океан. А овде је довољно да из Сирије уђу у Турску и практично су већ унутра.

И да се разумемо, ја нисам расиста. Живео сам у арапској земљи, ишао у интернационалну школу, имам пријатеље свих раса, вера и нација. Од Кореје и Филипина до Венецуеле и САД. Не смета ми ни мало црнац у Сенегалу, смета ми црнац у Француској.
Reply
хмм... Разумем све што причаш и опет понављам да нисам сигуран у то да ти и ја исто схватамо десницу... Или национализам... И не само ти и ја... или... Шта год, а да то нема само пуко књишко значење...

Мени после десетине векова силовања Срба и Србије и свих сазнања о тзв.европској белој браћи исти ти Французи, Немци, Италијани и да не набрајам који све нису баш толико ближи од црнаца, Алжираца и остале муслиманске "братије"... Ближи су ми само по боји коже, а ни ја нисам расиста као ни ти... И могу да се сложим да су ми црнци дражи на црном континенту, као и муслимани тамо где су Арапи, али ако то тражимо од њих, онда је и белом човеку место међ' својима... Али гле чуда, исти тај бели човек (Енглез, Немац, Француз...) воли да осваја туђе земље по свету, да краде природна богатства, да му црнци и арапи робују, да гради своје империје на згариштима и гробовима оних које су освајали и убијали...

"Дошла маца на вратанца" каже наш народ... Него је проблем баш у томе што си и ти рекао... Дошла је на вратанца, јер су вратанца Европа, а Америка је ВРАТА! А до врата је тешко дођи, они су на пристојној удаљености од свега, а ти се Европо јеби у наше име! Е сад, ми смо у тој целој причи вероватно и најјебенија страна... Слажем се ја да је тешко да будемо неутрални и свестан сам да је то у Србији препуној страних служби које су врбовале целу политичку сцену Србије немогуће остати неутралан... Али све што сам рекао причам из угла Србина коме је стало до свог народа, здраве нације која уколико дозволи себи да уђе у још неки рат који велики воде, а ми треба да будемо жртвена јагњад, више нас нажалост неће ни бити...

Мени је национализам (тзв. десна оријентација) све оно што помаже да се једна нација увећава, расте, има просперитет, продуктивност на свим нивоима, а опет уз гомилу љубави према припадницима сосптвеног народа и према резултатима претходно поменутог у истој реченици... Ми смо изгубили тај осећај припадности, многи су нас разним интернационално-глобалистичко-комунистичким методама одродили од нас самих... Многи се стиде свог порекла, многу постали оно што никад нису били... И сами смо мало допринели да од убедљиво најбројније нације на Балкану, дођемо до тог да је од нас настало 4-5 нових до пре 100-година непостојећих народа... Нисмо имали памети да избегнемо неке сукобе великих, нисмо имали разумевања за присилну промену вере наше браће, нисмо разумели много што шта, а онда се и нама све вратило као бумеранг... Клали су нас они који су до јуче били Срби, сами међу собом смо доведени на милиметар до истребљења... А у све то умешани понајвише они које треба да сматрамо белом браћом! Ови који данас праве шоу по францускама, америкама, изводе терористичке акције, они немају никакве везе са нама... Нити ми са њима... Нити их дирамо нити нас дирају... Где је била та бела Европа да нас заштити од алахових ратника у Босни и на Косову? Где је била та европска десница? Па наравно уз американце и нато и сиктали су сви до једног удри по Србима!

Зато брате мој, ја десницу не видим на исти начин као и ти, мени је десница мој интерес, интерес мог народа, а не интерес оног који нас "воли" исто колико и муслимане и црнце и остале који нису као они... Али та њихова "љубав" је једног дана морала да кулминира...

Далеко од тога да прижељкујем да ово све ексалира и оде у сукоб невиђених размера... Опет ћу поновити да у садашњој консталацији илити односу снага, ми имамо само могућност да нам се сви најебу мајке, као што то и раде десетинама векова уназад... Еј бре, па нама су и историју изменили и осмислили је, направили је онаквом кавом њима, тој тзв. белој Европи одговара! Намерно пишем и кажем десетинама векова, јер је све више доказа који се појављују из дана у дан, да су Срби аутохтоно становништво балканског полуострва, чак и немачки историчари одсутају од историје коју су до сада заступали а која говори о досељавању Словена у 6-7 веку.... Љут сам на белу Европу исто колико и на османлијску турску која је опет пристајањем те беле Европе 5 векова тлачила и убијала српски живаљ на овим територијама...

Отиђох предалеко понесен емоцијама... Закључак је да ми само можемо да трабуњамо о свему и свачему, али крупне ствари одлучује неко други... О томе се не пита нико са ових простора... Наше судбине су у неком Вашингтону, Лондону, Берлину... То се питају неке тајне групе, масони и шта ти ја знам који све људи за које ми ни не знамо...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
(01-09-2015, 02:39 PM)Red Star Forever link Wrote:Где је била та бела Европа да нас заштити од алахових ратника у Босни и на Косову? Где је била та европска десница? Па наравно уз американце и нато и сиктали су сви до једног удри по Србима!

Брате, треба да знамо да све државе и светске силе и мале државе као ми превасходно гледају сопствени интерес. Мене рецимо страшно нервира када чујем ''аргумент'' како нам се Руси никада нису нашли када нам је било битно. Најсвежија прича на ту тему је везана за Јужни ток. Ево, ти си сад написао колико смо ми сами себи штете направили кроз векове. Па не може забога један Рус да се за нашу ствар више цима од нас самих, а поготово је сулудо очекивати да Русија макне прстом у својој спољној политици за рад наших интереса ако и она сама нема интереса у томе. Исто је и са Западом. Па нису Французи и Енглези у два светска рата били на нашој страни зато што нас воле, већ зато што је постојао њихов интерес у томе. Касније су, 90-их, на све то пљунули и окренули нам леђа јер је опет њихов интерес био да иду уз скуте Америма. Историја ће показати такође и колико смо сами допринели да то буде тако. Јер док су Хрвати певали ''Данке Дојчланд'', муслимани давали предлоге да Босна постане 52. америчка држава, код нас је брачни пар Милошевић-Марковић решио да се не обрати ни Французима, ни Енглезима, већ Русији, тада уздрманој распадом СССР-а и економски разореној која није била у стању ни себе да штити, а камо ли нас. Верујем да би се све на Балкану 90-их одвијало другачије да је и иза Србије стајала нека сила респектабилнија од тадашње Русије. Симптоматично је да данас, када је Русија постала респектабилна светска сила и када су све назнаке да ће само још више јачати, ми њој окрећемо леђа и трчимо ка Западу који је све нестабилнији. Очигледно да или не умемо да препознамо тренутак коме да се приклонимо или намерно радимо погрешно као марионете у туђим рукама.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)