Threads: 3
По медијима се причало да је Влада Ђуровић један од главних кандидата за место тренера,што је данас он демантовао.И рекао да је то мазање очију навијачима и да му је само жао због њих.А и нешто још више што осликава тренутно стање у нашем клубу,да му је прече да води металац из Ваљева,него велику Ц.Звезду због људи који су тамо.
Threads: 2
Quote:Тадија је демантовао све измишљотине и заједно са менаџерском агенцијом која га заступа изнео своје планове за будућност... Иде на драфт ове године, има двогодишњи уговор са Звездом (до 2010.) и из Звезде иде само у иностранство а никако у неки домаћи клуб, а камоли партизан!!!
И остали су тако говорили па су на крају отишли код мишева.,.
бојим се да тако не буде и овај пут...
нико за џабе неће да ради, па ни он...
Threads: 17
Сести на клупу у овом тренутку где те чека 500 гледалаца по текми (то су вероватно чланови родбине ликова из управе), незадовољство у клубу што се може видети и код чистачице клупских просторија, неспособност управе да доведе играче који су заслужили да носе црвено-бели дрес.. У таквој ситуацији нико није луд да седне на клупу јер је већ унапред осуђен на пропаст. Шта ће Ђуровићу таква мрља у каријери?
Threads: 19
Ма њима се смеши мотка, а вала заслужили су је... све ме ово подсећа на 2002. годину, али у нашем ФСС, када су тражили селектора који би требао да седне на клупу која је унапред одређена за стуб срама!
Тако и сада треба им неко име (нашли Владу Ђуровића), да им буде кредит, за још 1 мандат... мада не знам како су добили овај сада мандат!? Јер колико се ја сећам реизбор управе није био... можда и јест, али се ја већ не сећам.
Тражиће тренера, и тренера, а мислим, да им треба више јасно показати, ДА ТРЕБА ДА ОДУ!!! На некој од нардних првенствених утакмица... треба им показати наш став...
Ево Караџић је рекао да се они нас већ плаше, јер су посебне људе пуштали у халу... ја сам за кратко преко тв видео на гробарском делу алкатраз заставу!?
И сам Караџић ме нервира, јер је сада нашао да прича о управи, и самом дешавању у и око нашег КК... како то да се сада сетио!? Ма није него...
И раније смо имали проблем са управом КК, то је било негде почетком 2001. године... тада је нови одзив Делија био сјајан, васкрсли смо за кратко... а онда дођоше ови антихристи, и лопови! :bes
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
Threads: 83
Quote:И остали су тако говорили па су на крају отишли код мишева.,.
бојим се да тако не буде и овај пут...
нико за џабе неће да ради, па ни он...
Штос је у томе што он једини и добија плату, то је један од разлога Караџићевог одласка... Видећемо, не би ја веровао проусташком листу као што је блиц, ових дана им је изгледа наређено да изазивају мржњу међ Србљем, сваког дана сервирају јавности по неку нову измишљотину...
Quote:Ево Караџић је рекао да се они нас већ плаше, јер су посебне људе пуштали у халу... ја сам за кратко преко тв видео на гробарском делу алкатраз заставу!?
А ово је тек брука, за саме гробааре... Само је један начин на који су могли да дођу до улазница и то је ок, али дошли су, поставили заставу ударне групе и чули се свега 5-6 пута за сат и по времена...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 22
Идемо у полуфиналу на гробаре пошто су они 1. а ми 4.Вечерас смо победили Вошу у НС захваљујући наравно Куку,који је вероватно најбољи странац у историји КК-а и Раичевићу.Пре 2 сезоне су нас добили бруталном репресијом мурије,а прошле тројком из аута,видећемо шта су нам у сарадњи са триом Белошевић-Јовчић-Нешковић спремили ове године.
Threads: 3
више би волео да смо пукли преко 20 разлике и да је за ову сезону крај.
Threads: 61
Quote:више би волео да смо пукли преко 20 разлике и да је за ову сезону крај.
Управо тако!
Threads: 19
И ја, али шта да се ради..
Ево по већ унапред спремљеном сценарију, за утакмице где смо ми домаћини, само они са пропусницама КК!? Тобоже навикли су да играју пред празним трибинама!?!?!?!
Алоооо кога они бре заје... Свашта! Ово је вишео него безобразно! :bes
Сваки наш клуб у СД, је жељан навијача... ено примера са одбојкашицама у ЦЕВ купу... а ови зликовици овако :batine
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
Threads: 29
Quote:Алоооо кога они бре заје... Свашта! Ово је вишео него безобразно! :bes
Сваки наш клуб у СД, је жељан навијача... ено примера са одбојкашицама у ЦЕВ купу... а ови зликовици овако :batine
да брате али одбојкашице смо ми бодрили, а ови наши ако пусте карте било би око 500 наших симпатизера а остало би било гробље