Threads: 12
Sjajno odigrana utakmica celog tima, osim Jeretina i Radivojevica. I Jeretin i Henderson su nam tempirane bombe. Mnogo dobro odigraju10-15 minuta, ali uvek samo cekam kad ce da polude i izgube gomilu lopti. Ne znam samo zasto je Sakota izvadio Hendersona kad mu je tako dobro islo. Bolje da je igrao celo prvo poluvreme onako pa drugo koliko moze, nego da ga Sakota presece posle prve cetvrtine...
A Radivojevic - strasno. Sta on zamislja???
Ali nema veze, dobro igraju - ipak je ovo najozbiljnija ekipa sa kojom smo igrali u poslednje vreme (i izraelci). Samo da se i Antic oporavi, a Raicevic jos vise popravi formu...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Threads: 2
Protiv Dinama nas ubise slobodnjaci...
Jeretin ima jak psihicki problem jer kada hoce moze odigrati kako treba, ali kada prsne on pocne da se nabija u reket i tada gubimo lopte... Ne znam sta treba da se desi pa da on pocne igrati stabilnije...
Vuk je opet nauceni kosarkas koji nije znao da hoda, ali mu je tata obezbedio najbolje trenere pa je od njega postao prosecni kosarkas. Moze Vuk bolje budite sigurni, ali samo ako igra u prvoj postavi, ali kod Sakote ce tesko to da dozivi jer imamo i boljih... Kao zamena je los i to se vidi iz utakmice u utakmicu...
U subotu grobari i to se mora dobiti pre svega zbog samopouzdanja...
Threads: 0
Pa dobijacemo kosharkashke utakmice kad nauche da pucaju slobodna...
A fudbalske kad nauche da centriraju.
..s glave skidam kacigu, sjaho sam sa ata
tri put krstim se za veru sto od boga mi je data
prilazi mi iguman, ja mu ruku celivam
otpozdravljam braci po junackim delima...
Threads: 18
Sad po svaku cenu treba da jebemo crno bela govna!
Threads: 12
Quote:Pa dobijacemo kosharkashke utakmice kad nauche da pucaju slobodna...
Znaci nikad

. Zna li neko kako da se iz inostranstva, tj. Danske prati derbi?
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Jeretin se rodio povredjen!!! Taman se oporavi,njega opet nesto zaboli! Vec je dugo u ZVEZDI a nista nije uradio,samo sutira trojke sa devet metara! A Raicevic O'Benon su prava pojacanja. Sva sreca,pa su glodari duplo gori od nas!
Quote:Hellraiser Wrote:Pa dobijacemo kosharkashke utakmice kad nauche da pucaju slobodna...
Znaci nikad 
Ne znachi nikad!!!
Kad su nauchili Milojevic i Shekil mogu i ove nashe nesrece....
Ja bih im procenat od plate uzimao zbog promashenih slobodnih....
..s glave skidam kacigu, sjaho sam sa ata
tri put krstim se za veru sto od boga mi je data
prilazi mi iguman, ja mu ruku celivam
otpozdravljam braci po junackim delima...
Threads: 1
Dobili smo Le Man i cini se da smo skoro sigurno prosli dalje...
Misanovic je odlican bio u odbrani, 4 blokade cini mi se.
Hendersona i Jeretina ukenjale trojke kad je bilo najpotrebnije...
Henderson odlicno asistirao, Dragojlovic odlicno uskocio sa klupe...
*Igrali smo bez O'Benona
Threads: 17
Threads: 7
Odlicna igra. Ali ovaj put zaista odlicna. "Mali" Misanovic je lijepio banane onom Besoku k'o od sale.
Veceras je cijeli tim funkcionisao kako treba i sada smo na korak da se plasiramo dalje.
Henderson odlican, Gurovic, Jeretin takodje. Bilo je dobrih asistencija.
Sve u svemu, nadam se da se ponovno vracamo u onaj pobjednicki ritam.
Le Man - Zvezda 70-79
poz
Dacha