Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2011!!!
Пре свега, можда грешим, али више ће Ранко да узме од продаје Перовића, него Звезда од продаје Калуђера... Живи били па видели... Увек ми је тешко када из Звезде одлазе наша деца, поготово они који су гомилу пута показали колико и како воле клуб...

Али... Исто тако, колико год је раније показивао љубав према клубу, није у реду овакво пљување... Постоји његова изјава на званичном сајту клуба, а ово што је за тзв."новине" изјавио, треба свакако проверити да ли је истинито... И на крају, ако јесте, драги Славко, слободно можеш да кажеш имена тих који покушавају да од Звезде направе било чију филијалу, а не да блатиш цео клуб и име које је од тебе направило оно што данас јеси!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(07-26-2011, 12:11 PM)Red Star Forever link Wrote:Пре свега, можда грешим, али више ће Ранко да узме од продаје Перовића, него Звезда од продаје Калуђера... Живи били па видели...

Управо то. Вероватно је преласком пребијен дуг за Чаву и евентуално умањен проценат од продаје Калуђеровића, али Стојићу остаје цела зарада од продаје Перовића.
Искључите ТВ, укључите мозак
(07-26-2011, 12:11 PM)Red Star Forever link Wrote:Али... Исто тако, колико год је раније показивао љубав према клубу, није у реду овакво пљување... Постоји његова изјава на званичном сајту клуба, а ово што је за тзв."новине" изјавио, треба свакако проверити да ли је истинито..

и ја мислим да је пренадувано ово, увек смо га готивили, и ок је момак, види се да воли звезду, а да ће се црвенкапа опарити од њега хоће, него нама остаје да видимо прву утакмицу прекосутра, да видимо конкретно шта се урадило...
Још један успех Достанићеве (или сада Кристићеве) школе..

Извор СЦ:

Crvena zvezda ostala je bez svog mladog fudbalera i kapitena naše kadetske reprezentacije, Uroša Radakovića (17), koji je odbio da potpiše ugovor sa matičnim klubom, prenose "Novosti".

Crveno-beli su ponudili prvi profesionalni ugovor mladom defanzivnom vezisti, ali je Radaković najavio da odlazi u Bolonju. Ukoliko se taj transfer ostvari, Zvezdi će pripasti samo "nominalna" suma za razvoj igrača u iznosu od nekoliko stotina hiljada evra, umesto nekoliko miliona, koliko se očekivalo da bi Radaković mogao da vredi za par godina.

I ne samo to, već će crveno-beli tako biti lišeni usluga jednog od svojih najtalentovanijih mladih igrača, koji svoju karijeru neće graditi na Marakani, već na Apeninima.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Кизо, чему пљување школе?! Па не потписују они уговор са њим, они су га створили и гурали кроз омладинску школу, а то што је мали са све породицом алав на паре, какве то има везе са Достанићем, Кристићем...?! То што он није потписао, то је до управе ФК, или до менаџера или до родитеља... ПО свему судећи, у питању је ово треће... На страну све кулоарске приче о Мајамију и овом и ономе, али зар не видиш и ти и сви остали да сви ти "суперталентовани" клинци нигде не играју, ти клубови који их купе их шаљу по трећим лигама, на позајмице и тамте вамте... Једини од тих играча који се наиграо је мали Ћосић који се вратио на позајмицу у Звезду и тек сад је свестан да би узео много више пара да је играо овде па се тек за коју годину продао... Ал не вреди,сиромаштво их све гура у погрешном смеру!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
А све то је за тему ''Млађе селекције''!

http://www.delije-caffe.net/forum/index....pic=3150.0
Слажем се, зато сам и спустио лопту, нема потребе за тензијом око тих пропратних ствари... Тренутно имамо много веће бриге, како на националном, тако и на плану одигравања прве евро утакмице...
Пијанац: Овом поруком је прекршена тачка број 1 Правилника под-форума ''Терен''! Санкција је ЖУТИ КАРТОН!
http://www.crvenazvezdafk.com/src/adzic-...ontent.htm

Тошићу хвала за све а за НАЈЈАЧЕГ у клубу ИВАНА АЏИЋА - да има муда ко сидро носача авиона!
Кога овај зајебава кад каже да имамо Бригела и Рељића? Аџићу и Мазо, марш из Звезде!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)