Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06
Solidna ustvari proseca igra juce na MARAKANI,igraci su ovu tekmu shvatili na pravi nacin i vrlo ozbiljno joj pristupili.Golovi su dati taman kad je bilo potrbno,pogotovo je prvi postignut u pravo vreme.Vec tada je srusena nada Smederevaca o nekom mogucem iznenadjenju.Lopta je bila gotovo stalno u nasem posedu,dobra saradnja svih linija tima i sigurna pobeda.Taman toliko da se pobedi ovakav protivnik.Jako mi je drago zbog Nenada Milijasa koji je pokazao da nije slucajno o ovoj ekipi,prebrodio je onu pocetnu krizu koju je imao.Zenga mu je napokon pronasao onu pravu poziciju i sve je doslo na svoje mesto.Malcice mi je zao sto Djokic nije zatresao mrezu jer bih voleo da bas on bude najbolji strelac prvenstva,ali dobro...Inkasirali smo nova tri boda i idemo dalje. ;pljuga

...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...
Znaci, sledeca je Kup utakmica u Nisu. Koja prvenstvena dolazi onda? Zemun ili Ivanjica?
Ivanjica u subotu
a super. 3 poena a groblje nek crkava.
Quote:Golovi su dati taman kad je bilo potrbno,pogotovo je prvi postignut u pravo vreme.
...
A ima li neko slucajno snimak golova?
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Quote:
North_Side011 Wrote:Golovi su dati taman kad je bilo potrbno,pogotovo je prvi postignut u pravo vreme.
...
A ima li neko slucajno snimak golova?

http://rapidshare.de/files/17524281/cz-smeder20.rm.html
Stadion Radnicnog 'Cair' prima 10 000 gledaoca, je li tako
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Sutra se u Nisu odigrava prva polu-finalna utakmica gde nasa ZVEZDA gostuje Radnickom iz Nisa.Ocekuje se prepun stadon jer za grad Nis ovo je tekma sezone a mislim da je i vise od toga.Igraci ovog kluba ce biti maksimalno motivisani pred ovu tekmu,i sigurno ce im od strane uprave i sponzora biti obecane neke pare ukoliko naprave iznenadjenje.Nasi igraci su ves danas otputovali,i to me zbilja raduje jer pokazuje kolko im je stalo do prolaska u finale i to odaje jedan dobar utisak da ZVEZDA "nista ne prepusta slucaju" i da vrlo ozbiljno pristupa svakoj tekmi.Stvarno nam je dupla kruna nikad bliza i nikad nam nije bila tolko na dohvat ruke.Zato bi mi stvarno bilo zao kada bi ostali(ne daj boze) bez jednog trofeja.Jedina stvar koja me plasi je cinjenica da su nasi igraci u odnosu na igrace Radnickog prave zvezde i stvarno bi bilo neozbiljno kada bi se bas tako i poneli i potcenili protivnika.To bi moglo da nam se obije o glavu.Takodje sam u nekom manjem strahu i zbog toga sto je zenga iz zemlje(Italije)gde se Kup takmicenje ne ceni mnogo i gde trofej u kupu nema neku veliku cenu.Zato se plasim da se Zenga ne ponese i sutra upravo tako i ne izvede neku neuigranu postavu i ne bude opusten i indolentan.Ali nadam se da do toga nece doci,nadam se da je dobar profesionalac i da je upoznat sa prilikama u nasem fudbalu da je pehar u Kupu vrlo vredan i respektabilan

p.s.ukolko ne budem gledao tekmu na TV ili ne budem video neki opsirniji izvestaj,necu komentarisati utakmicu u Nisu jer na moju veliku zalost necu je gledati uzivo.Tako da cete do sledece tekme malo odmoriti oci od mojih mudrovanja...

...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...
Poluvreme, 0-3 strelci: Suzuki, Purovic i Basta. Sta reci, igramo u dosta izmenjenom sastavu, prvih 15-stak minuta pripalo je Radnickom, ali odma zatim preuzimamo inicijativu koju nasi igraci uspevaju da krunisu sa tri pogotka. Po meni najslabiji u ekipi je Perovic i Miladinovic. Prvi se totalno izgubio, prosto nezna sta igra.... videcemo kako ce se drugo poluvreme odvijati.
Pozdrav
0-5 Jos po jedan gol Purovica i Susukija za finale! Confusedampion :ruke
Pozdrav

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)