Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010
Ја сам фасциниран играма Немачке на овом шампионату. Људи већ десетак година причају како ''нису то више они Немци'', међутим они су сваки пут, са изузетком Португалије 2004. године, долазили до саме завршнице. Озбиљна нација, нација која је научила Пољаке, Турке, црнце, Алжирце, Србе да буду Немци. Томас Милер, човек који је до пре годину дана играо за ''Б'' тим Бајерна је откровење шампионата и по мени први кандидат за најбољег фудбалера. Нисам Немце никад нешто претерано готивио, међутим овај пут ћу дефинитивно до самог краја навијати за њих.

Марадона је доказао још једном да је невиђени циркузант. Под хитно да се врати својој улози ''најватренијег навијача'' па го до појаса на трибинама нека дочекује крај утакмице. То му једино иде од руке од кад је престао да пика лопте.

Иначе, коментарисао сам јуче са другарима да ниједан од светских фудбалских мега-звезда на овом шампионату није урадио баш ништа. Очигледно је да се плаћа данак пренатрпаном календару када су клупска такмичења у питању и да је евидентно дошло да замора материјала.

И да, нек сврате дон Фабио и ''Ел Пибе'' до Антаре у Београд да питају који је рецепт да се од Швабе не прими 4 комада.  Smile
Reply
Бићу срећан ако у наредних 10 година не налетимо на Немце, јер они имају страшну екипу младих играча, Милер, Бадштубер, Марин, Озил, Кедира, Швајнштајгер... Одзвањало би ми у глави Smile мислим да сви они критичари који су причали да Немци ништа неће урадити једу своју гузицу сад. Они просто играју фудбал свих 90 минута истим темпом, дисциплинована екипа, договор из свлачионице се преноси на терен. Просто немам замерку. Играчи немачке репрезентације су, колико сам приметио, из најбољих клубова домаће лиге, док рецимо Енглезима је голман екипе која је испала из лиге, штопер из Вест Хема који се борио за опстанак, Џо Кол, вечити таленат и стално се од њега нешто очекује. Аргентинци, Марадона, циркусант, који сваку одлуку мора да већа са оним његовим слепцима на клупи. Што се мене тиче, побеђује фудбал, знање, тимски дух (читај Немци).
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
(07-04-2010, 10:00 AM)Пијанац link Wrote:Марадона је доказао још једном да је невиђени циркузант. Под хитно да се врати својој улози ''најватренијег навијача'' па го до појаса на трибинама нека дочекује крај утакмице. То му једино иде од руке од кад је престао да пика лопте.
;D ;D ;D

Ја сам дефинитивно уз Холандију до краја.Робен и Снајдер су имали невероватну сезону.Ван Перси и Кајт (не Кујт) врло добру.Имају све што треба.Уругвај ми је скроз симпатичан,али без Суареза тешко да могу до краја.Шпанија ко Шпанија,најбољи су тим,али Немце неће лако проћи.Живи били па видели... Smile
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Reply
Још нешто апропо Немаца. Давни цитат великог енглеског фудбалера, Герија Линекера:

"Football is a game for 22 people that run around, play the ball, and one referee who makes a slew of mistakes, and in the end Germany always wins." - Gary Lineker
Reply
И бројке иду у прилог Њемцима. Коди појасни нам мало...

Reply
Негде сам малопре у пролазу чуо да је хоботница извукла Шпанију као учесника финала!!!  ;D

Германи пребледели ...  Big Grin

Reply
(07-05-2010, 02:01 PM)Никола Д/С link Wrote:Негде сам малопре у пролазу чуо да је хоботница извукла Шпанију као учесника финала!!!  ;D

Германи пребледели ...  Big Grin

Тачно тако, али игру која је показала репрезентација Шпаније, далеко је лошија од Немaца. Без обзира, играм на Немце!
Reply
Једноставно је, Шпанија може да победи само ако немцима наиђе лош дан. Ако наставе у овом ритму и шпанци ће добити пар комада. Ово што немци приказују на СП за мене је фасцинантно. Немају пуно екстра играча, убацили су младе играче у екипу, не бране резултат...немам речи, свака част!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Моша !  ;D 

Quote:Sportske novosti

FOTOMONTAŽA NIJE PROŠLA :
HOBOTNICA PAUL ĆE (TEK) SJUTRA PROGNOZIRATI !

[Image: 34682_424150526504_303803356504_4287808_3706264_n.jpg]

Iako je čitav svijet obišla fotografija na kojoj hobotnica Paul označava Španiju kao pobjedniku polufinalnog susreta protiv Njemačke, radi se o fotomontaži! Naime, kao "materijal" je iskorišćena fotografija prilikom koje je Paul prognozirao da će Srbija pobjediti Njemačku u grupnoj fazi, pri čemu je umjesto zastave "Belih Orlova" stavljena zastava Španije, pa je po identičnom položaju same hobotnice i njenih kraka lako uočeno da se radi o farsi, vjerovatno navijača "Crvene Furije" ... Paul će svoju (originalnu) prognozu dati sjutra ...

A. Popović
Reply
ја мислим да не треба баш толико бити сигуран у победу немаца. јер шпанци су до сада играли против екипа које су се углавном браниле и играле бункер испред свог гола, и зато шпанци нису показали нешто претерано... и зна се да се немци не бране већ да играју отворено и нападачи, тако да ту видим неку шансу шпанаца, пре свега због виље који игра као луд  ;D. мада опет то ништа не значи јер тренер немаца одлично зна да постави тактику и сигуран сам да ће и шпанце ''прочитати''. једностано показали су навише од свих и волео бих да и их видим у финалу, вероватно против холанђана... али веома битну улогу игра и хоботница, тако да ћемо сутра знати са сигурношћу шта и како.  ;D
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)