Threads: 2
Георгијев је рупа неопевана и такав је од почетка сезоне.
Давно нисам видео споријег фудбалера, у ствари он ми делује као да зна фудбал, али не стиже то да покаже јер одбране противника немају разумевања да му дају мало времена..Минут два, шта је то?
Тришовићу је очигледно Коштуница теча, јер ја друкчије не могу објаснити чињеницу да се та особа бави прволигашким фудбалом (мисли се на Тришовића, мада би и Воја Неуништиви био бољи играч вероватно)...
..кажу да причам много...
Threads: 1
Пошто је "ко ће доћи", мало глупо нагађати, можда би било бољњ да "нагађамо" ко ће да нас појача својим одласком.
Играчи којима бих ја волео да видим леђа по сваку цену су :
Георгиев (Овај је фудбалски гол као и главић мога тукија)
Миладиновић (Још увек има проблема с психом од утакмице с ПСВ-ом пре 3 године)
Пантић (Као фудбалер има једну!!!! ману- МНОГО ГРЕШИ)
Јоксимовић ( Шта рећи ??????)
Тришовић ( Георгијев + Јоксимовић + "репрезентативац")
Тадеу (Овоме пише да је Бразилац у пасошу и то је све)
...........њихов одлазак би нас појачао у сваком погледу од фудбала до економије (плате).
Играчи чији одлазак нам вероватно не би нешто "шкодијо" су :
Радивојевић (резервина резерва)
Бановић (никада шансу није добио, нити ће је добити)
Ђорђевић (ја сам игро у Бразилу)
Пуровић (чекај да се наместим за дуел) или (ја ћу да промашим све и један "зицер" )
Ђокић (окренут шупком ка голу 99% времена, онај 1% када је окренут носом ка голу, успе да учачка који гол)
Рашковић (увек "златна" резерва)
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Threads: 0
Стварно онај Миладиновић оде у пичку материну!
Пропаде човек у земљу одједном!
color=red]FxCxRxSx[/color]
Не желим да причам празне приче, али најгоре од свега што може да се догоди је да промијенимо комплетан тим за следећу сезону, што је постала пракса. Оно што не ваља, наравно продајемо(Миладиовић, Јоксимовић, Радивојевић,...) али њих нико неће, док фудбалере који су ове сезоне били добри и заинтересовали неке иностране клубе, који су богатији од нас и којима ми не можемо новчано да парирамо, нећемо моћи да задржимо и следеће сезоне. Ту превасходно мислим на Басту, Милијаша, Кастиља, Миловановића, Коромана, (и можда још по некога). У колико дође до ремонта, који је неминован ако не промијенимо тренера на љето, неозбињно је причати о лиги шампиона, јер са Бошком Ђуровским вај тим не може далеко.
И поред тога што волим Бошка, реално гледано то је тако.
И још један велики проблем је то што и даље немамо играче из омладинске школе који би могли да играју за први тим. Можда и имамо, али се на њих не обраћа нека посебна пажња, мада могу да истакнем да је по доласку Мркеле омладинска школа почела мало озбиљније да ради.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Threads: 17
Који бре Миловановић?
Једва чекам да му видим леђа.
Искрено имамо лош тим ове сезоне и да оде пола екипе не би ми било жао. Жао ми је што се прошла генрација растурила, али то је била неминовност и последица лоше политике клуба.
Threads: 3
Quote: Жао ми је што се прошла генрација растурила
Мени жао што се растурила генерација 91 ;pljuga
Коме то смета Радивојевић? Кладим се да пола вас не зна ни како човек изгледа, а спомињете га у истој реченици у којој користите 'појмове' попут Јоксима и Пантића. Шмуцију је место загарантовано, а уколико дође до његовом одласка, што је и заслужио мајкуму, добићемо појачање на позицији голмана. Друго, зар није Ђоређевић солидно одиграо у почетку, или ме то сећање вара, пошто је прошао дужи временски период? :o
Што је најгоре, нама ће се сада и дебељко вратити :lol:
Threads: 7
Oво је линк ка Ројтерсовом чланку о томе како је могуће да ће и наша Звезда постати члан ове организације најбогатијих клубова Европе.
http://www.foxsports.com.au/story/0,8659...15,00.html
Ајде ако неко зна нешто више о овој Г-14 групи нека нам појасни шта се ту дешава. Био сам на њиховом сајту( http://www.g14.com ) али и даље не капирам шта представља цела групација, да ли ће они организовати нека такмичења ван УЕФА-е... Да ли би било добро или лоше по нас да се прикључимо???
Ево и превода најзанимљивијег дела тог текста.....
Another source said Celtic, which attended the meeting in May last year, and Old Firm rival Rangers are "towards the top of the pile", while others believed to be in the frame include Red Star Belgrade and Galatasaray.
Други извор близак Селтику, који је учествовао на састанку у Мају прошле године као и стари ривал Ренџерс потврдио је да су они на врху те листе клубова (који би требали да уђу у топ 14) док су други као што је ЦРВЕНА ЗВЕЗДА БЕОГРАД и Галатасарај у оквирима такве могућности.