Threads: 0
Quote:Dva dana pre svetskog stavim na Francusku 20 evropljana, mislim nije ih htelo proslo svetsko pa ce valjda ovo. Nadam se da ce da osvoje, jer navijam za njih a, i dao sam pare. Neko je rekao na forumu pre svetskog da Brazil nece biti prvak, to sam i mislio, ali nisam hteo to da potvrdim da ne ureknem. Lose su igrali. Ronaldinjo izgleda se izduvao tokom sezone u Barsi, pa sada nije mogao.
Brate koji si srecnik ne verujem
b]Дај Боже да се Срби сложе![/b]
Threads: 12
Quote:archer Wrote:Dva dana pre svetskog stavim na Francusku 20 evropljana, mislim nije ih htelo proslo svetsko pa ce valjda ovo. Nadam se da ce da osvoje, jer navijam za njih a, i dao sam pare. Neko je rekao na forumu pre svetskog da Brazil nece biti prvak, to sam i mislio, ali nisam hteo to da potvrdim da ne ureknem. Lose su igrali. Ronaldinjo izgleda se izduvao tokom sezone u Barsi, pa sada nije mogao.
Brate koji si srecnik ne verujem
Pa nisu jos francuzi osvojili SP, polako. Mada da su favoriti - nema sumnje.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Threads: 2
Quote:Necu nista o Srbiji da pisem jer sam pristrastan i ostrascen (mislim da imamo budalu od trenera, a voleo bih ipak da se pokaze da gresim)..ali ja predvidjam za ovo prvenstvo tezak krah Brazila. Sve ide na to...Isfolirani su, od priprema su napravili lakrdiju, svi se ostre na njih, osim toga, nekako mi nije u skladu sa trendovima fudbala da jedna repka uzme 'dve za redom i cetri za redom finala'...Mislim da ce da se pozdrave pre polufinala sa prvenstvom. Pre svega ocekujem sramotu od fudbala od onog krmka nafuranog koji je proslo prvenstvo maznuo na svezinu...
Jbt....Ela pogodi ovaj Verbal...takva pijanica a tako da pogodi namigivanje :finger
..кажу да причам много...
Threads: 15
Ti si moj idol.

ampion
Ljudi, svetsko prvenstvo je gotovo, sad se igra evropsko. Volio bih finale Nemačka-Francuska. Al bi tu bilo krljanja. A onaj matori Zidan je igrao ko nikad. Jebao je celi vezni red karioka u po šupka.
Threads: 164
Prognozirao sam polufinale Engleska-Francuska... Francuska dobila kao sto sam ocekivao... ali sam se razocarao kako jebeni Englezi nikad nikog nemogu da dobiju na penale! Njih jako dugo trese ovaj maler sa penalima. Ovako mi je mrsko sto je Portugal usao u polufinale, nadam se da ce izgubiti od Francuske, ne bi li imali sto losiji plasman, ipak je Srbija sa njima u kvalifikacionoj grupi, te bi nasi novinari mogli da uzdignu Portugal do nebesa kako su nenadjebivi...
Samo da Svabe ne uzmu mondijal, a ni Zabari, i jedni i drugi su mi odvratni.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 5
Gotivno finale bi bilo Italija-Francuska. Znam da se neki nece sloziti ali mislim da bi to bilo dobro finale jer ako udje Nemacka, bice tesko dobiti ih, a sigurno niko ne zeli da domacin Nemacka bude prvak sveta.
Mamma mia

ampion
А тек мртви Немци
Одлична утакмица,са навлачењем на страну домаћина...
Ова утакмица ме је подсетила на финале 1982,нема шта жабари су аспирин за балване.
Прижељкујем циганско финале,Италија-Португал,па да победи намазанији.
Threads: 1
africki kup nacija je od ovoga zanimljiviji 18 puta.
necu ni da gleadm polufinale
Threads: 15
Bila je dobra tekma. Jedna od boljih na SP. A golovi su baš moćni, ej, u 118 minuta ne primiti nijedan, a u zadnje dve dva komada ... :lol:
Nadam se da će u finalu igrati žabari i petlovi.
Канаваро-човек за сва времена,Липи најбољи тренер последње декаде и Италија на крову света-Забахудин Зидан одлази на сметлиште историје.
Дакле,прави Италијани против загорелих Француза на пенале до четврте титуле.
Живели