Threads: 0
То је било 01.04.1998. године. Један од најгорих дана у мом животу, јер не само што смо испали у 1/2 финалу Купа од те Арканове мафијашке творевине, него смо исти дан пукли реванш финала Купа Кораћа у Пиониру од Меша из Вероне, иако смо прву текму добили тамо 6 разлике. А још ми је док сам слушао реванш на Врачару у школи преко вокмена дебил од наставнице узме исти и вратила ми га тек на крају школске године и наравно издувао сам за карту за реванш у Пиониру, јер су тапкароши били безобразни преко сваке мере. Карта регуларно коштала 50 динара, а они продавали за 250 >  (надам седа су их потрошили на сахрану најмилијих).
Било не поновило се!!!
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Threads: 28
Сетих се на данашњи дан поводом рођендана ФК неких лепших времена и тадашњих доживљаја са наше Маракане,духа тог времена - зезања и позитивне енергије која је красила нашу трибину.
10.11.1988 Црвена Звезда - Милано 1:1 (пенали 2:4)
Чувена утакмица, магла и песма:
"Диду, лиду, диду - ГУЛИТ ИМА СИДУ!"
Threads: 9
Threads: 17
(03-04-2011, 08:22 PM)Рођак са Севера link Wrote:Сетих се на данашњи дан поводом рођендана ФК неких лепших времена и тадашњих доживљаја са наше Маракане,духа тог времена - зезања и позитивне енергије која је красила нашу трибину.
10.11.1988 Црвена Звезда - Милано 1:1 (пенали 2:4)
Чувена утакмица, магла и песма:
"Диду, лиду, диду - ГУЛИТ ИМА СИДУ!"
А пре тога је пола Севера увежбавало:
”Milan, Milan, Va fanculo!”
тако да смо спремни дочекали Берлусконија када се једно сат времена пре почетка утакмице појавио на трави Маракане у неком светло-сивом мантилу.
Threads: 1
Скоро налетех на ову, грмела.. данас можда још боље... Љубав према теби велика је знај...
Threads: 83
03-17-2011, 08:29 PM
(This post was last modified: 03-17-2011, 08:57 PM by Red Star Forever.)
Mислим да до сада није певано на Маракани, али је апсолутни ХИТ!!!
Нек се Маракани врате славни дани
кад си Звездо била изнад свих.
Нек победе твоје нашу душу лече
нек те Север поведе у њих!
Цео живот у свом срцу носим боје те,
град Београд, земљу своју, Звездо волим те!
Нек' нам Бог да среће да се врате дани,
славни дани наше прошлости,
да и деца наша на Маракани,
радују се светској титули!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 83
03-17-2011, 09:36 PM
(This post was last modified: 03-17-2011, 09:49 PM by Red Star Forever.)
Oбруках се, јер нисам био у БГ на утакмици против Инђије, када се ово певало... Али нек стоји песма, сјајна је! И нема је у другој варијанти за преслушавање...
п.с. То је знак да модератори забушавају ;D А и да ако си одсутан пар утакмица, да се толико тога деси, да једноставно не можеш да испратиш...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(03-17-2011, 09:36 PM)Red Star Forever link Wrote:Oбруках се, јер нисам био у БГ на утакмици против Инђије, када се ово певало... Али нек стоји песма, сјајна је! И нема је у другој варијанти за преслушавање...
п.с. То је знак да модератори забушавају ;D А и да ако си одсутан пар утакмица, да се толико тога деси, да једноставно не можеш да испратиш... Мислим да смо певали ову песму пре почетка утакмице против Смедерева...
Има и у овој варијанти
Модератору вероватно ни Јагодину ниси испратио,пошто је и тамо било!
Threads: 18
|