Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svetsko Prvenstvo
Quote:To izgleda dovoljno ludo da mozda i upali.

Tu si upravu.
Још да је позвао Савељића и Мирковића па да употпуни екипу,са мртвим Нађом и Вукићем.
Није ово типично циганска прича,као не ваљају играчи пакистана,него је просто тако.
Не бих се сложио са Кизом око Ергића,јер је стварно добро одиграо сезону,проблем је у Вукићу!Шта ће он у екипи кад није одиграо две утакмице ове сезоне?На ширем списки нема ни Красића,Рамба,Ковачевића,Пауновића,а сви су играли екстра ове сезоне,од тога само Ковачевић је играо једну или две утакмице за репку и тад је улазио са клупе,остале играче није ни пробао.
Žiga je zakon, ako on ne bude 1. postava nema ništa od prolaza dalje. On je dečko relativno anoniman igrač za druge timove i kida ih sve redom. Kako kad je ušao protiv Španije, dečko je jebao :jebanje kevu, Španci nisu imali pojma šta ih je snašlo. Milošević, mrtav konj, od njega nema ni go kurac. Kežman dobro igra, jebem li ga daje gari golove. Samo me brine to što Vidić ne igra protiv Holandije. Biće jebeno u odbrani, on nam je tu najbolji. Inače sam veoma optimističan u vezi svetskog prvenstva i mislim da ćemo napraviti čudo. Pored SCG navijam za Brazil i uveren sam da će oni osvojiti. Ako ih mi ne dobijemo u finalu :keez

Confusedampion Confusedampion Confusedampion ;pivo ;pivo :flasa :flasa Confusedampion Confusedampion Confusedampion .
Ajd sad sutra se ne radi...
Petko je birao izmedju Ergicu i Kovacevica. Mislim da je pogresio
Sada je pozvao svog matorog sina Dushana, iz OFK-e :batine
Quote:Sada je pozvao svog matorog sina Dushana, iz OFK-e :batine

Salis se, zar ne. Ja ne vidim ni jedan razlog (fudbalski) zbog kojeg bi on otisao u Nemacku. Posle ovakve sezone Pantelica (i povrede napadaca) on zove onog retarda, koji je odigrao par utakmica za OFK-u. Mozda ga zove zbog predhodnih zasluga, kao Vukica, ipak je Dusan dao i previse reprezentaciji. Tako je to sa nama, zovu se ili kumovi ili deca, mora to.
Petkovic ima neki svoj ludi fazon postavke igraca,taktike.Glupo je kenjati protiv njega,jer realno nema sta da mu se prigovori.Zahvaljujuci upravo toj njegovoj kombinatorci u postavci igraca na terenu i menjenju taktike tokom meca,direktno smo se plasirali na SP.Dakle iako se u mnogome ne slazem sa njegovim pogledom fudbala i njegovom selektiranju igraca i biranju postave na terenu,za sada mogu samo da cutim jer sve sto je uradio imalo je razloga i sto je najsmesnije sve sto je imao u planu mu je uspelo.Realno gledano,pre njegovog dolaska smo dotakli samo dno,od kada je on selektor opet svi gledamo fudbalsku reprezentaciju i ocekujemo neke uspehe.A dobro promuckajte mozak i setite se kako se sve raspadalo pre njega...Setite se onih poraza od Azerbejdzana,Rusije,Ceske u pragu 5-0(prijateljska).Bili smo izbrisani sa fudbalske mape,a sada jedva cekamo pocetak SP da gledamo NASU reprezentaciju tamo.

Verujte,ja sam prvi koji je protiv Milosevica,Nadja i slicnih matorih budaletina u timu kojima je prosao rok trajanja,ali jednostavno shvatam da AKO oni odu,Petko jako dobro zna zasto ih vodi i kakve ce oni specijalne zadatke imati kako na terenu,tako i van njega(iskustvo,atmosfera u ekipi).I niste mi jasni vi koji serete protiv partizanovih igraca,ovde se radi o reprezentaciji i sveopstem interesu nacije.Postoji jedan dobar broj bivsih igraca tog kluba koji su itekako zasluzili poziv,ne zelim da ih imenujem.Svi mi imamo svoj pogled,svoj tim koji bi nam igrao na SP,ali selektor je jedan i on svodelo se to nama ili ne odlucuje o tome.Za sada jos uvek nije pogresio i zato bi barem iz pristojnosti trebalo da cutimo...

A to da je pozvao sina u tim prvi put cujem i ne verujem da je to istina.Ako jeste,onda je to vec opasna stvar protv koje se treba pobuniti,jer je to stvarno ruzno i nepravedno.Ali sumnjam u tu informaciju... ;pljuga
Quote:Za sada jos uvek nije pogresio i zato bi barem iz pristojnosti trebalo da cutimo...

Kada pogresi dobice nogu. Tu si upravu ali tu se radi o parama jer svaki fudbaler, deo strusnog staba dobija kes samo zato sto su otisli na svetsko prvenstvo. Njemu nije sve isto, jer on kaze nekom dripcu, pozvacu te na svetsko,a ti ces mi dati deo kesa od toga, ako neces, ima ko hoces. Ja sam protiv toga, a ne koga volim a koga ne. Evo ja ne volim Kezman, ali bih ga u tandemu sa Zigom uvek stavio jer su najbolji kad igraju zajedno.
Quote:
North_Side011 Wrote:Za sada jos uvek nije pogresio i zato bi barem iz pristojnosti trebalo da cutimo...

Kada pogresi dobice nogu. Tu si upravu ali tu se radi o parama jer svaki fudbaler, deo strusnog staba dobija kes samo zato sto su otisli na svetsko prvenstvo. Njemu nije sve isto, jer on kaze nekom dripcu, pozvacu te na svetsko,a ti ces mi dati deo kesa od toga, ako neces, ima ko hoces. Ja sam protiv toga, a ne koga volim a koga ne. Evo ja ne volim Kezman, ali bih ga u tandemu sa Zigom uvek stavio jer su najbolji kad igraju zajedno.
Zasto da se zadovolji sa nekim delom, kada moze 100% da mazne :nene :

29/05/2006 | Izvor: B92, Beta
Dušan Petković zamena za Vučinića

Vezni igrač OFK Beograda Dušan Petković zameniće povredjenog napadača Lečea Mirka Vučinića u sastavu reprezentacije Srbije i Crne Gore za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj, saopštio je u ponedeljak Fudbalski savez SCG.

Selektor SCG Ilija Petković je doneo definitivnu odluku da u tim za SP pozove svog sina Dušana, koji će se "plavima" pridružiti na pripremama u Austriji.

Vučinić se povredio u prvoj utakmici mlade reprezentacije SCG na Evropskom prvenstvu u Portugalu, prošlog utorka, pa je od tada njegov nastup na SP bio pod znakom pitanja. Njegova povreda je prilično ozbiljna, pa mu je za oporavak potrebno najmanje dve nedelje.

Reprezentacija SCG otputovala je danas pre podne u Austriju, gde će obaviti drugi deo priprema.

"Plavi" na SP, koje počinje 9. juna, prvi meč igraju 11. juna sa Holandijom. Sledi ima duel sa Argentinom, 16. juna, pa sa Obalom Slonovače 21. juna.

Taj ce nam koristiti vise nego Rambo, samo tako :boks .
Ako se neko plasirao dalje, ne znaci da izvlaci maksimum iz ekipe, i ne znaci da je to sto radi dobro, a to ce se i videti na svetskom (nadam se da gresim)...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Quote:
archer Wrote:
North_Side011 Wrote:Za sada jos uvek nije pogresio i zato bi barem iz pristojnosti trebalo da cutimo...

Zasto da se zadovolji sa nekim delom, kada moze 100% da mazne :nene :

29/05/2006 | Izvor: B92, Beta
Dušan Petković zamena za Vučinića

Vezni igrač OFK Beograda Dušan Petković zameniće povredjenog napadača Lečea Mirka Vučinića u sastavu reprezentacije Srbije i Crne Gore za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj, saopštio je u ponedeljak Fudbalski savez SCG.

Selektor SCG Ilija Petković je doneo definitivnu odluku da u tim za SP pozove svog sina Dušana, koji će se "plavima" pridružiti na pripremama u Austriji.

Vučinić se povredio u prvoj utakmici mlade reprezentacije SCG na Evropskom prvenstvu u Portugalu, prošlog utorka, pa je od tada njegov nastup na SP bio pod znakom pitanja. Njegova povreda je prilično ozbiljna, pa mu je za oporavak potrebno najmanje dve nedelje.

Reprezentacija SCG otputovala je danas pre podne u Austriju, gde će obaviti drugi deo priprema.

"Plavi" na SP, koje počinje 9. juna, prvi meč igraju 11. juna sa Holandijom. Sledi ima duel sa Argentinom, 16. juna, pa sa Obalom Slonovače 21. juna.

Taj ce nam koristiti vise nego Rambo, samo tako :boks .
Ako se neko plasirao dalje, ne znaci da izvlaci maksimum iz ekipe, i ne znaci da je to sto radi dobro, a to ce se i videti na svetskom (nadam se da gresim)...

Sramota

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)