Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Рукомет...
Quote:A igraci kao i uvek dolaze kod nas, bacaju nam dresove, slave sa nama.

A Delija KNN sa foruma je uhvatio dres Nenadica :ruke
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Da, pokazao mi je. Ja sam uhvatio majcu za "decu sa posebnim potrebama" :o
Reply
Ja isto zamalo da uhvatim majicu na pocetku tekme ali nisam se nesto trudio da se borim za nju.
a kisi, zimi, suncu, snegu ili kosavi
mi bodrimo te Zvezdo ma gde bila ti
pravi Delija veran je k'o pas
uvek zato racunaj na nas
Reply
Поред заставе Делије била је раширена парола "Косово је срце Србије". Када је следећа рукометна текма, има ли ко распоред, ако има нека стави.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Quote:Solidno odradjena tekma i jos jedan korak smo blizi tituli.
Navijanje solidno,pocetak tekme sa pesmom "Crvena Zvezdo pobedjuj za nas..."vise puta skandirano "Kosovo je srce Srbije" i tako..."Sumice solidno popunjene ali stvarno ne umem da procenjujem koliko je tacno ljudi bilo...Sve u svemu nije bilo lose.
Fora bi bila da odemo i sutra da bodrimo kosarkasice isto protiv Vojvodine cini mi se.

Ne, najbolja je fora sto je danas u Sumicama navijanje bilo solidno :o
Reply
al ima neko mozda video ili audio zapis od danas "crvena zvezdo pobedjuj za nas " ? ;pivo
Reply
Ma ono je stvarno bio trans u par navrata.I to cak vise u situacijama kad su se slaninari rezultatski priblizavali i prelazili u vodjstvo, tad je grmelo jos jace.Na pocetku poluvremena su rukometasi slanine bili prozivani sa megafonom :megafon Big Grin ,onda se u jednom trenutku zaorilo i "Ko je slaninar taj picka nije,jer slaninara i picka bije" zbog jednog incidenta kad je neki od njihovih igraca nesto napao nekog naseg.Svo vreme sa nazovi neke terase preko puta nas je bio nadlezni(polni) organ koji nas je snimao,a i dobijao je odgovor u vidu :finger .Na kraju tekme kao sto rekose vec pre mene,ori se Mars na Drinu,ludilo opste i kad su vec polako svi skoro napustili kop par likova je tu ostalo i krenulo da napusava igrace slanine koji su ostali da sede na parketu,na sta su se oni okurazili i poceli nesto da prete Big Grin sto je izazvalo samo smeh kod nas preostalih.Jebo ih canak.Igraci si pozdravljeni sa "sampioni" kako i dolikuje i sa "Neka veceras svako zna".
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply
Dobra tekma sinoc i dobro navijanje mada se ocekivao i veci broj ljudi ali nema veze. Jos vaznije od same tekme je da su sakupljene pare za nasu bracu i sestre koji zive na Kosovu. Svaka cast svakom ko je bio na utakmici sinoc. Iace akcija i dalje traje i pare ce se sakupljati i na drugim nasim tekmama a i SD Crvena Zvezda je dala vec neki novac.

Pozdrav
Reply
Redman-Ne kapiram sta si mislio.
Da da prozivanje preko megafona na pocetku drugog poluvremena je isto bilo do jaja kao i prozivanje zandara.

Kizo-Mislim da sledecu tekmu igramo u gostima protiv Sintelona,pa nam dolazi Lovcen i u poslednje kolu idemo u Berane.
uvek zato racunaj na nas
Reply
Ne postavljaj glupa pitanja na javnom delu foruma...
uvek zato racunaj na nas
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)