05-18-2006, 07:23 PM
Quote:A igraci kao i uvek dolaze kod nas, bacaju nam dresove, slave sa nama.
A Delija KNN sa foruma je uhvatio dres Nenadica :ruke
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Рукомет...
|
05-18-2006, 07:23 PM
Quote:A igraci kao i uvek dolaze kod nas, bacaju nam dresove, slave sa nama. A Delija KNN sa foruma je uhvatio dres Nenadica :ruke
05-18-2006, 07:25 PM
Da, pokazao mi je. Ja sam uhvatio majcu za "decu sa posebnim potrebama" :o
05-18-2006, 07:30 PM
Ja isto zamalo da uhvatim majicu na pocetku tekme ali nisam se nesto trudio da se borim za nju.
a kisi, zimi, suncu, snegu ili kosavi
mi bodrimo te Zvezdo ma gde bila ti pravi Delija veran je k'o pas uvek zato racunaj na nas
05-18-2006, 07:35 PM
Поред заставе Делије била је раширена парола "Косово је срце Србије". Када је следећа рукометна текма, има ли ко распоред, ако има нека стави.
05-18-2006, 08:22 PM
Quote:Solidno odradjena tekma i jos jedan korak smo blizi tituli. Ne, najbolja je fora sto je danas u Sumicama navijanje bilo solidno :o
05-18-2006, 08:55 PM
al ima neko mozda video ili audio zapis od danas "crvena zvezdo pobedjuj za nas " ? ;pivo
05-18-2006, 09:03 PM
Ma ono je stvarno bio trans u par navrata.I to cak vise u situacijama kad su se slaninari rezultatski priblizavali i prelazili u vodjstvo, tad je grmelo jos jace.Na pocetku poluvremena su rukometasi slanine bili prozivani sa megafonom :megafon
![]() ![]()
05-19-2006, 06:57 AM
Dobra tekma sinoc i dobro navijanje mada se ocekivao i veci broj ljudi ali nema veze. Jos vaznije od same tekme je da su sakupljene pare za nasu bracu i sestre koji zive na Kosovu. Svaka cast svakom ko je bio na utakmici sinoc. Iace akcija i dalje traje i pare ce se sakupljati i na drugim nasim tekmama a i SD Crvena Zvezda je dala vec neki novac.
Pozdrav
05-19-2006, 07:37 AM
Redman-Ne kapiram sta si mislio.
Da da prozivanje preko megafona na pocetku drugog poluvremena je isto bilo do jaja kao i prozivanje zandara. Kizo-Mislim da sledecu tekmu igramo u gostima protiv Sintelona,pa nam dolazi Lovcen i u poslednje kolu idemo u Berane.
mi bodrimo te Zvezdo ma gde bila ti pravi Delija veran je k'o pas uvek zato racunaj na nas
05-19-2006, 08:47 AM
Ne postavljaj glupa pitanja na javnom delu foruma...
mi bodrimo te Zvezdo ma gde bila ti pravi Delija veran je k'o pas uvek zato racunaj na nas |
« Next Oldest | Next Newest »
|