03-05-2006, 06:50 PM
Mene niko nije ni pitao za kartu, nego samo jel imam sitnih para, izgleda redaru trebalo za pivo ;pivo
Будућност (БД) - Звезда, недеља 13.30
|
03-05-2006, 06:50 PM
Mene niko nije ni pitao za kartu, nego samo jel imam sitnih para, izgleda redaru trebalo za pivo ;pivo
03-05-2006, 07:37 PM
"Ба-нат-ски Дво-р!
Ба-нат-ски Дво-р! Оооо, на мапи, где ли је то...?" ![]() Надам се да ће Киза успети да се докопа неких слика. Много добро гостовање. Да је дошло још људи вероватно би се начичкали на жице сви (ко грци..) мада су и овако зидићи и крошње биле крцате. И поред невиђене гужве на трибинама, није било никаквих инцидената, али је зато на терену било доста кошкања међу фудбалерима. Инциденте је углавном провоцирао Шорти Ћени (20). Док је редове корњачама поробијао Стојковић хватајући залете... ![]() ![]()
03-05-2006, 07:43 PM
neki ljudi sa ovog foruma krecu malo ranije put bd-a, zbog kupovine karata.. nismo ocekivali da ce ulaz biti "slobodan".. S' obzirom da smo tamo bili malo vise od sat i po pre tekme, nismo zaobisli poznatu kafanu 'dvor' koja je bila krcata.. bila je prisutna i jedna devojka sa svojim ocem, koji je ocigledno hteo da je uda.. retko kad se nadje ovakva ponuda potencijalnih mladozenja.. :lol: put stadiona krecemo oko 45 minuta pre pocetka utakmice da bi na vreme zauzeli mesta.. ali dzabe, tribina je vec bila puna.. nalazimo nekako mesto do kog sam jedva stigao da nisam iscepao jaknu na zicanu ogradu koja je dignuta na vec postojecu specijalno za nas, stoku.. dosada je ucinila svoje, pa je nekoliko ljudi prionulo na posao skidanja iste.. nije mnogo vremena proslo, a ulozeni trud uprave domaceg tima i policije je vec bio uzaludan.. utakmica odlicno krece po nas, te brzo stizemo do vodjstva.. navijanje je, usled problema prve ekipe na putu, vodjeno tesko pa su i pesme nekoliko puta bile duplirane i slabije otpevane.. kada se sve to uzme u obzir, danasnje izdanje uopste nije bilo lose.. za vreme utakmice su upaljene 3 baklje, 1 vulkan i 2 dimnjaka.. po zavrsetku utakmice krece slavlje koje kulminira posle informacije o rezultatu na jenea.. tada i igraci izlaze iz tunela, krecu ka nama, neki ostaju bez dresova vec na sredini terena, a deo zavrsava i na tribinama.. posle utakmice se sa velikom radoscu krece put beograda.. na putu se sve vreme srecemo sa nasima iz raznih gradova, a jednu pauzu je obelezila i ova slika:
![]()
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ! ![]()
03-05-2006, 08:39 PM
Ја сам кренуо комбијем са екипом Psycho Unit и до Двора смо имали једно заустављање,где су нам пандури изотимали све стаклене флаше са пивом.Ех која је то туга била.Тамо смо дошли баш пред текму,а оно све крцато,а карата нигде,па се требало снаћи.
Тако да сам прво полувреме гледао са блатобрана оних ватрогасних кола,која су била пракирана иза оног зида где би требало да буде источна трибина.Вероватно бих ту остао до краја,да ме није неки одвратни пандур отерао,а пре њега њих 20 је ту прошло и нико ми ама баш реч због тога није рекао.Међутим мора да се нађе неки дркаџија па то ти је. Друго полувреме сам гледао са трибине,а хит је био онај лик на жици са шалом Бачка Паланка.Како је њему било добро ;pljuga ?
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
03-05-2006, 08:58 PM
Ahahahahaha... Koji kerajshme
![]()
03-05-2006, 09:12 PM
Quote:Ahahahahaha... Koji kerajshme A fora je bila sto smo mi zagrmeli upravo kad je on poveo i to mozda i najglasnije na tekmi! ![]() RSFC udade li se ta cica? ![]()
03-05-2006, 09:12 PM
Tај лик иде 20 година на текме. Нешто што ми је стварно обележило ово цело гостовање и цео овај дан је једна стварно позитивна атмосфера(раџа и пелин, вођа из паланке, јебена селендра која смрди, наша победа за +5, опште лудило на крају и као шлаг на торту офарбана фаца мог другара од димњака што је упалио :lol: ).
FUCKIN' AWAY MATCHES IN THE MIDDLE OF NOWHERE - LOVE IT :finger
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section
03-05-2006, 09:30 PM
![]() www.beta.co.yu : "Navijac na utakmici izmedju fudbalera Buducnosti (BD) i Crvene zvezde ne boji se visine, a ni pticjeg gripa. " :lol: ![]()
03-06-2006, 12:00 AM
"...i bodricu te Zvezdo i sa drveta ako treba".E loodnica
![]()
03-06-2006, 07:37 AM
Мени је највера фора била,кад смо дошли неких 2,5 сата пред почетак,Бога питај зашто,чисто из досаде,и кад су нас отерали испред сваке куће скоро на којој смо "причали",добро мало се смејали више,да пропитујемо скоро сваког "домаћина" има ли која препеченица ил тако нешто.....а они јадни слежу раменима,ил нас не разумеју,ил се праве глуви.....
![]() А можда оно што ће ми највише остати у сећању.....седимо испред неке куће на некој клупи,како нам рекоше касније,у ђармастом делу села(имају чак и делове ![]() ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|