Poll: Da ili ne?
You do not have permission to vote in this poll.
DA!
87.18%
34 87.18%
NE!
12.82%
5 12.82%
Total 39 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ne znam gdje drugo...
Pa staro rukovodstvo je upravo to, staro. Oni su se zamjerili vecini igraca, ukljucujuci i Jugovica. kad bi Piksi ponudio odigravanje neke utakmice, npr Zvezda - Vojvodina, sumnjam da bi Miha odbio.
Takvo nesto bi bilo odlicno, staviti neke normalne cene ulaznica i sav prihod sa utakmikce da ide kao pomoc Srpskoj deci na Srpskom Kosovu.
Bilo bi dobro da na Mihinom oprostaju budu i inostrani gosti, kao npr.:
Jens 'DeepThroat' Jeremis,
Patrik 'BlackShit' Vijera,
Denis 'Gay' Bergkamp i
Zlaja (PizzaBoy) (Dz)ibrahimovic...
:boks
A on samo da im poruci: "Ma, nek' se nose!!!"...
:finger
A Adrian "Pljunem-te-u-uvo" Mutu? Big Grin

Ne zaboravite i da je Miha u sred Zagreba na utakmici Hrvatska-YU digao tri prsta pre pochetka tekme kad su ga prozivali. Shmekerchina...
Izvor B92/sport

Siniša Mihajlović zvanično će se oprostiti od igranja fudbala krajem jula ili početkom avgusta na stadionu Vojvodine u Novom Sadu.

"Odlučio sam da to bude posle SP, a pre početka priprema za novu sezonu. Najpre ću pozvati one koji su sa mnom igrali u Vojvodini i Crvenoj zvezdi. Dakle, Šestić, Jokanović, Tanjga, Šapurić, Vorkapić, Mijić, Vujačić, pa Savićević, Jugović, Stojanović, Belodedić, Prosinečki, Binič, Vasilijević i ostali. Sa jednima sam osvojio titulu a sa drugima dosegao evropske i svetske visine", rekao je Mihajlović.

U ekipi koja dolazi iz inostranstva biće mnogo zvučnih imena.

"Pozvaću Gulita, Figa, Nedveda, Adrija i naravno Dejana, pa igrače sa kojima sam u Laciju osvojio Skudeto: Peruci, Nesta i Vijeri. Ne zaboravljam ni Peđu Mijatovića sa kojim sam dugo bio u reprezentaciji".

Jednu grupu činiće grupa fudbalera sa kojima nije igrao ali ih poštuje kao sportske rivale i doživljava ih kao svoje prijatelje.

"Tu su Maldini, Toti, Pipo Inzagi i još neki. Mi jesmo bili ljuti rivali na terenu ali smo se u međuvremenu zbližili i postali veliki prijatelji".

Što se trenera tiče, biće mesta za sve koji su zaslužni za njegovu blistavu karijeru.

"Naravno, Vujadin Boškov, Erikson, Ljupko Petrović, Milorad Kosanović i naravno Roberto Manćini".

Sav prihod od utakmice biće uplaćem u humanitarne svrhe.

"Sve što bude prikupljeno, a nadam se punom stadionu, biće uplaćeno na račun dečijeg sela u Sremskoj kamenici", rekao je Miha.
Eto dakle ipak u NS. To naravno vishe ima veze sa politikom (nedavno je Sinisha proglashen za pochasnog gradjana NS) nego sa klupskom pripadnoscu. Zapravo taj oproshtaj ochigledno nece imati skoro nikakve veza sa klubastvom. Pogledacu, obavezno.
..кажу да причам много...
Па могао би да организује два опроштаја, један од сланинара и један ода Звезде.Ипак је он у Звезди доживео највећи успех у каријери.Пикси се опраштао једно десетак пута Big Grin па што не би могао и Миха?
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
Quote:A Adrian "Pljunem-te-u-uvo" Mutu? Big Grin

Ne zaboravite i da je Miha u sred Zagreba na utakmici Hrvatska-YU digao tri prsta pre pochetka tekme kad su ga prozivali. Shmekerchina...

Kad su mu skandirali "Siniša Ustašo" otišao je do tribine sa BBB, prekrstio se tri puta, pokazao tri prsta i smijući se vratio na teren.

Na tekmi sa BiH u Sarajevu, nije hteo da nosi transparent podrške organizaciji EP 2008. u Hrvatskoj i BiH, a onda, kad su ga ostali spustili na zemlju, malo ga je izgazio ... Big Grin

Na utakmici sa Ekvadorom pljunuo protivničkog igrača, koji mu uzvraća udarcem i zarađuje crveni karton. Miha se hvata za stomak od smeha.

Na meču sa Slovenijom meša se u koškanje Nađa i Udoviča, tako što je Nađu rekao "Skloni se", a potom Slovenca oborio na zemlju i zaradio crveni karton ...

Za slučaj sa jeremisom je izjavio da mu je smetalo to što ga je Jeremis podsećao na nemačkog vojnika iz drugog svetskog rata ...
[Image: 35c0qqq.gif]
Miha je legenda. Sta drugo reci. Ziva legenda.
[Image: 31sinisa.jpg]

Nije li to iskljucenje protiv Slovenije?
Quote:Miha je legenda. Sta drugo reci. Ziva legenda.

Мали оф-топик:

Сви смо мислили и можда неки још увек имају такво мишљење о Декију Станковићу,али ово што је урадио је тотално неопрстиво!!!

[Image: my.php?image=o2vu.jpg]
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње,
и зато певам цео дан,
ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)