Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vozdovac - CZ, subota 18.02. 13h
Ja sam bio0 oko 14 h i kupio kartu za istok gde smo mi smesteni kako mi je receno...

Karta je blago receno bruka....

Beli papir i jos su hemijskom napisali istok i cenu...

Ono sto mi je rekao blagajnik je da ih ima dosta za tu tribinu...
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Daj ako je beda skeniraj je kod nekoga da dostampamo par komada!
Pa jel 500 za istok ili sta?
http://img49.imageshack.us/my.php?image=koviljka9hc.jpg
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Lakshe ce mi biti da sutra razvalim kapiju nego da vecheras nadjem shtampach u boji Big Grin
zavrseno je idemo dalje!!
Ispred kokosinjca ostade pun k...c ljudi, nemam sta pametno da pisem o navijanju kad nisam usao. Jedan decko je priveden, tacnije brutalno maltretiran pa priveden bez razloga. Neki su snimili telefonima kako ga 4-5 svinja obara na zemlju, samo zato sto je panduru rekao da nema prava da samara dete od nepunih 15 godina (preskocio ogradu i usao u dvoriste neke kuce). Valjda ce neko staviti snimak da svi vide mamu im jebem.

Ispred sam video i Sapcane, nove dukserice su im bruka, kao i kacketi. Stvarno nemam reci, jer kad vidim one sto dolaze u nekim krpama i stampaju grb delija, onda neki Ultras Kljaicevo :o , pa da ne nabrajam dalje, ovi su samo prijatno iznenadjenje. Da ne pricam da je bilo i dosta starijih likova (preko 25)
još jedna pobeda !!!
era naša vera slavna vera naša Pravoslavna !!!

Religion our religion great religion our Orthodox !!!
Слике?
Juche mi je bio prelep dan. Veche pre toga kisha je pljushtala pa sam se smorio misleci na to da ce biti smoran i mokar dan. Ko bi rekao da ce biti onako fenomenalno vreme.
S obzirom da su svi kupili karte a neki likovi popadali za falsifikate (zajedno su krenuli da udju a imaju isti broj karte) nije nam preostalo nishta drugo nego da kupim kartu za istok pre nego shto nestane. Ali bar je bilo 500 dinara za sat i po jebanja.
Navijali smo vrlo dobro u prvom poluvremenu. Na pochetku smo skandirali "Bojan Majic" da se solidareshemo sa Invalidima tj. da pokazemo da smo protiv korishcenja nozeva u tuchama. Oni su u par navrata pevali "Sisaj Rade le".
U drugom poluvremenu, oslabljeni prvom ekipom, nastavljamo sa pevanjem razumljivo malo slabije ali to nije sprechilo momke da zabeleze prvu pobedu u drugom delu sezone.
Kasnije se odmah ishlo na basket, pa sam imao neki rodjendan na kome sam itekako imao razloga da pijem i da slavim namigivanje

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)