Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zreb za UEFA cup
http://www.b92.net/sport/vesti.php?nav_i...&yyyy=2005
jbg sad sam i ja video Wink

Dobro je da bar boltom i Sahtjor nemamo za protivnike...bar oni!
Extra... U nashem sheshiru su stvarno najzajebaniji timovi, a chini mi se da sa bar malo srece u zrebu imamo realne shanse da kao drugi ili treci idemo dalje u shesnaestinu finala.

Mislim da bi nam iz ovog najtezeg chak i Roma odgovarala. Forma im je promenljiva a chini mi se da bi Zenga znao kako da odigra protiv njih, pogotovo ako nam dodju na Marakanu.

Definitivno treba izbeci CSKA Moskvu, Sevilju, CSKA Sofiju i Dinamo Bukuresht.
Znaci,zadnje kolo...to jes',2. sesir je mnogo gotivan! Big Grin

U stvari,skoro...samo da ne zabodemo Spartu P. i Espanjol (koji je po meni smor) ovo sve drugo mi se mnogo svidja....Bazel,Midlzbro i Olimpik M. bi dobro dosli!

Nego,sto se sad lakse dise."Nasoj sreci nema kraja" Big Grin a mi prosli one rome...cak mi i ova kisa gotivna!

Quote:Definitivno treba izbeci CSKA Moskvu,CSKA Sofiju i Dinamo Bukuresht

Slazem se...
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]
Quote:Znaci,zadnje kolo...to jes',2. sesir je mnogo gotivan! Big Grin

U stvari,skoro...samo da ne zabodemo Spartu P. i Espanjol (koji je po meni smor) ovo sve drugo mi se mnogo svidja....Bazel,Midlzbro i Olimpik M. bi dobro dosli!

Nego,sto se sad lakse dise."Nasoj sreci nema kraja" Big Grin a mi prosli one rome...cak mi i ova kisa gotivna!

Maj 25 Wrote:Definitivno treba izbeci CSKA Moskvu,CSKA Sofiju i Dinamo Bukuresht

Slazem se...

??????? ?? ??????? ???? ????? ?????? ?? ???????, ????? ????? ???????? ??? ?????? ?? ??????.
Za "Bazel,Midlzbro i Olimpik M" sam i mislio u navijackom smislu...ok,za ovo drugo sam se malo zajebo... Smile pardon
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]
O??? ?? ????????? ??????! :bes [/b]
???????, ?? ????? ?????? ?????????(?????? ?? ?? ?????), ?? ?????? ?????? ??? ????????? ????? ?? ??????(????? ????!), ?? ???????? ????????, ??? ?????? ???? ??????? ?????????(????????? ?? ????????? ????? ?? ??????!), ? ?? ?????, ??? ??? ?? ????? ????? ??? ?????? ?? ????????? ??? ?????? ?????! ??? ????? ??? ????? ?????????? ???? ??????? ????????? ?? ????????? ????????? ?? ??????? 3000?? ?? ????????1
Quote:???????, ?? ????? ?????? ?????????(?????? ?? ?? ?????)
ovo bi nam dobro doslo, samo da je gostovanje.. Sad
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Izvinjavam se za nenavijacko pisanje,topik sam otvorio u sportskim temama pa sam u tom kontekstu i pisao...
Onda bi se trebao i tamo otvoriti jedan da pisemo malo i sansama naseg tima i sl...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)