Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Novi dresovi
Mogao bi neko od ovih nasih dizajnera zvanicnog sajta da pita nekoga u klubu kako stoje stvari po pitanju dresova ukoliko im nije problem..?!
Uuu kako extra izgleda ovaj novi dres KK-a. Svaka chast dizajnerima ;pljuga
Svaka casst za kosarkaske, ali mene interesuje za fudbalere! Dokle ce da igraju u ovim sto igraju!?
Pozdrav
Jedna stvar koja mi se mnogo svidela prosle godine je sto su imena na kk dresovima ispisana cirilicom.Nadam se da ce ta praksa da se nastavi i u buduce.
..a patrole Kalabic Nikole...
Spominju se novi sponzori, prelazni rok, a nigde ne pise nista, dali cemo i na prolece da igramo u onim dresovima, u kojim vec igramo cetiri godine?! Mislim stvarno, dokle ce ovi iz adidasa da nas kecaju?? :zbunjen :bes
Ugovor sa Adidasom nam istice na kraju ove sezone,a u Zvezdi ne namjeravaju da ga produze.Tako da su vec stigle ponude iz Nike-a i Pume,a najvjerovatnije cemo prihvatiti ponudu Nike-a u cijim dresovima vec igraju Barsa,Juve,Arsenal,Inter...
Zenga, pa zar nam ugovor ne istice sad na kraju 2005? Zar treba da i u prolecnom delu igramo u one krpe??
Ugovor nam istice na kraju sezone,a ja se nadam da ce novi nike dresovi doci sa istampanim brojevima i imenima igraca,a ne da im posalju one ''prazne'' dresove kao adidas pa da oni kasnije lijepe ime sponzora i brojeve.
Cao svima! Kada kliknete na http://www.fc-redstar.net/newscontent.as...7&News=327 onda mozete vidjeti - ako se sad nisam posteno prevario - novu training opremu. Nisam siguran, rekoh, ali djeluju mi kao nova oprema. Mozda i na proljece dobijemo i novi design dresova, bilo bi vrijeme...
Evo trenerke su uzas i nisu nove.

Dobili su ih par nedelje pre Rome. Tamno teget skoro crne i nemaju nikakvu oznaku kluba...

Mogu se nabaviti na buvljaku vrlo povoljno :bes
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: