Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Razne fotke...
Quote:Хоће ли бити слика из Новог Сада са баскета?
Slike iz ns-a su postavljene na delije.net-u u galeriji
ve prolazi ZVEZDA traje!
Reply
Dobar je ovaj drugi grafit... namigivanje

Hvala Kizo...
Reply
Grafit sa Zvezdare:

[Image: bbrs_zvezdara_ub.jpg]
Reply
Uuuuuu extra je ovaj Zvezdarin grafit!!! Suva umetnost! ;pljuga
Reply
grafit je stvarno extra!!!!!!!! :ruke
danas sam uzeo majcu delije 1989
preporucujem svima da odma kupe Smile
[/img]
Reply
@ Maj 25

Setam se ovih dana po svom bivsem kraju i imam sta da vidim,Dorcol je pun grafita(vise je sarabatanje) "Alcatraz" i tome slicno,najvise me sokirao onaj na Studentskom trgu kod biblioteke "Djordje Jovanovic" koji kaze: "Nek ne misle navijaci Zvezde,po Dorcolu da se gnezde"...
Ispod Dusanove je cirkus,svaki zid je overen "alcatrazom",narocito kod skole "Braca Baruh" i "Mika Alas"...k'o su ti indijanci???

Moglo bi da padne krecenje i jedan dobar ciganski grafit na Dorcolu Smile
Reply
Pazi, otprilike znam ko to pishe. Ima ih tu i tamo Young Alcatraz na donjem Dorcolu a gornji je uvek bio grobarski (debeli D*** i kompanija). Sad ja nisam ni u jednoj grupi+ne znam da crtam grafite, a realno obichna slova na zidu samo unishtavaju kraj i grad u kome zivim (skoro mi je neki Slovenac bio u gostima i zachudjavao se shto ima toliko "bezveznih shkrabotina" po zidovima Beograda).
Shto se tiche moje bivshe osnovne, proshle godine je bila sva iscrtana lepim grafitima, Heroes, Rodjen Losh, BBRS.... Sada su je okrechili ponovo, ne znam shta ima dugo nisam tamo prolazio. S obzirom da je Heroes jedina nasha grupa u kraju, oni bi mogli da se aktiviraju po pitanju bojenja Dorcola u Zvezdine boje.
Reply
Sta nam to vredi kada na Dorcolu 70% cine grobari(i ALCATRAZ i JF)!!!Pre neki dan razgovaram sa ortakom (na putu do njegove kuce) iz alkatraza i (naravno) pocne da me proziva za vec pomenuti grafit kod studenskog parka....I mi tako stigli do njegove zgrade kad ono ceo ulaz sveze ispisan HEROES :finger :finger :finger :ruke :ruke !!!!!!!!!!!!

E i jos nesto obican svet na dorcolu navija 50-50,znaci ovih 70% sam mislio na navijace i navijacke grupe!
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
Reply
Quote: S obzirom da je Heroes jedina nasha grupa u kraju, oni bi mogli da se aktiviraju po pitanju bojenja Dorcola u Zvezdine boje.

Кол`ко ја знам (а знам их) поред изузетно јаке екипе Хероја на Дорћолу има и Р.Л.-а.
Reply
Bez obzira na brojnost opet,mogu da ga duvaju.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)