06-02-2005, 02:36 AM
Заиста су прелепе заставе, и поред других ствари, чини ми се да смо најбољи на домаћој сцени и у барјацима.
Click on smiley
Click on smiley
![[Image: wink.gif]](http://www.delije-caffe.co.yu/phpBB/images/smiles/wink.gif)
img]http://sigs.xs.to/sigs/04472/forzasr.gif[/img]
Zastave na 2 motke...
|
06-02-2005, 02:36 AM
Заиста су прелепе заставе, и поред других ствари, чини ми се да смо најбољи на домаћој сцени и у барјацима.
Click on smiley ![]()
img]http://sigs.xs.to/sigs/04472/forzasr.gif[/img]
06-02-2005, 09:43 AM
zastave su prelepe mene je fascinarala 1000 srce.... ;pivo
..нисам био свестан, ваше величанствене подршке, оданости и неизмерне љубави према клубу.били сте мотив више екипи, на Маракани или на било којем другом стадиону, без обзира на његову удаљеност...
06-02-2005, 07:22 PM
Quote:SamoSrbija Wrote:koje dimenzije zastave treba da budu? u visinu i duzinu? znaci kad je drzis onda je 120cm, a kad je spustis na zemlju onda je 80cm? ![]() (moj tata kaze svaki covek ima tri mere...) po meni nije bitna visina i sirina, vec dubina... a ona mi fali na ovim crtezima.
06-02-2005, 10:42 PM
Topic ostaje zakljucan do daljnjeg.
07-09-2005, 05:59 PM
Od danas se nastavlja konkurs. Ovih dana manicomio ce odraditi par vrhunskih stvari.
A vi ostali, imate li kakve predloge?
07-09-2005, 09:42 PM
Uvek se gledalo na mastovitost i originalnost?
Da,u pravu si ,moram da dam komentar,gde je originalnost? Hocu nesto da objasnim, svaka cast tim ljudima koji crtaju/prave ali MI moramo da nastojimo ka necemu nasem,nasoj originalnosti,2.motke su bile popularne '95/6 ali sada posle punih 10 godina ,Meni licno podsecace na tribinu neke tamo Ternane, 2.motke su cak i u Grckoj pocele,kako ce tek oni da izgledaju,i ovako nemaju vise one cuvene"paukove" namigivanje ,sve je to lepo ali bez duse namigivanje razmislite...necu da Vas sputavam ali Sever mora da bude uzor drugima,a Ne drugi {citaj Italo tribine} Nama namigivanje , tesko je,razmislja se sta moze da se jos radi... Pozdrav
S
07-09-2005, 09:44 PM
![]() ikebana
07-10-2005, 12:01 PM
Quote:A vi ostali, imate li kakve predloge?Ја имам предлог да отворимо још један летњи цртачки конкурс, да досаду убијамо неким креативним послом. А да тема буду скице навијачких графита. Може бити занимљиво. ![]() А што се тиче коментара да су заставе на две мотке изашле из моде, чини ми се да се овај конкурс односио и на барјаке, они су ваљда још увек у моди. ![]() ![]()
07-10-2005, 05:50 PM
Ja ne znam da crtam,ali imam super ideju za zastavu na dve motke.Stoje Homer,Barni i Mo iz Simpsonovih,sa sve zvezdinim salovima i podignutim kriglama piva a ispod tekst:"...mnogo piva ce proci venama..."
07-10-2005, 06:05 PM
А што се тиче коментара да су заставе на две мотке изашле из моде, чини ми се да се овај конкурс односио и на барјаке, они су ваљда још увек у моди
Neradi se samo o modi,nego o samoj ORIGINALNOSTI, zar tribina "lose"izgleda i bez 2.motke?,kao recimo krajem '80-tih, razumem tada Smo mozda morali da gledamo u druge ali danas? Uskoro ce svi moguci dizni likovi da zauzmu mesto na Severu,diznilend Ultras, bar Ja tako vidim, Madjari,koja je razlika izmedju Nas i Dunafera navijaca ,? :zbunjen
S
|
« Next Oldest | Next Newest »
|