Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nis - Bg - Nis
Pozdrav brate Smile
Nadam se da ce se Storm ubrzo prikljuciti na forum.
Reply
Quote:... nadam se da kartica jos uvek radi sta treba
Lucky Staru koja nije htela da se upozna samnom Big Grin ali bar ima mobilni ne ko ovaj kiza Big Grin Big Grin

Ja ne znam sta je svima vama koji ste dosli iz raznih krajeva sveta... ( ovih dana je nas grad pun "izletnika" Big Grin ) da tako kratko ostanete u bg ( ?! ) :zbunjen
Da si u nedelju bio u bg sigurno bi dosta likova upoznao...ovako, jeb...

:wave

pozdrav
[Image: pobednik.jpg]
Reply
UK Nikola stvarno nisam siguran na koju pesmu mislis ali raspitacu se pa ti javljam! Smile
Nego reci mi sa kim si isao u Nish,mislim mozda se znamo?!
Kapiram ja da si ti hteo da cujes sto vise pesama ali takvi su ti Cigani kad bas hocemo gol,zato su toliko insistirali na toj pesmi da bi se oni nasi slepci na terenu malo trgnuli ali ebe se njima.Cuo sam od jos jednog momka za te hrvatice u busu (nish expresa?) zato ti kazem da se mozda znamo.

:ruke ...jer pravi Delija veran je ko pas .... :ruke
DA VODIŠ DESET NULA, KU**C BI SE PESMA ČULA FEDERACIJO!!!
Reply
@Ognjen

Ako si iz Borce ondah znam ko si. Da isli smo Nish Expressom. Ili znas mozda nekog iz Sefkerina F.... na primer. Jel si u Heroesima?

U vezi pesme. Nova je, nisam je dosad nikad cuo. T.... je rekao da je prvo samo pevaju oni koji je znaju a drugi da slusaju. U vezi daj gol jebiga sve je to dobro ali kad pola kopa vise ne prihvata pesmu pa brate mislim daj drugu.

Pozdrav
Reply
Ma da definitivno se znamo!
Pesma je nova cim ju je pevalo samo par ljudi,a ostali su slusali.Nisam je cuo jer sam na onako prepunoj tribini bio iznad ulaza na tribinu.Nisam u Heroesima!Otkud ti to?Smile
Jebiga tako ti ide ponekad u kopu,a jos kad smo na gostovanju ima puno ljudi iz unutrasnjosti pa dok se usaglasimo i dok nauce nove pesme. Smile
Nisi isao u Niksic,a kako sam cuo i bolje da nisi jer tekmu nebi ni video,naravno da su kasnili.
Pozdrav za tebe i ;pivo
Reply
Ma mislio sam da si onaj decko iz heroesa kojeg smo upoznali zato sam pitao.

Pa odakle se znamo ondah? Ja sam bio skoro skroz dole kod ograde tamo de su stajali nekoliko UB. Nosio sam crvenu majcu Ultra Klana i plavu trenerku.
Reply
Nikola, Ogi je u Ultrasima.
Ja poznajem neke likove iz Borce, Heroesi su, sada su uglavnom po zatvorima zbog sitnih kradja.
Reply
Privatizovasmo forum totalno! Smile Izvini Kizo! Big Grin
Nikola mozda smo pobrkali nesto ali bicu siguran tek kad cujem imas li kuma u Beogradu?!
Reply
Pa imam kuma u BG'u kako da ne. Ali je stariji i ne ide vise na tekme ko pre. Ja i dalje neznam gde da te stavim. Big Grin Big Grin Jebiga alkohol radi svoje.
Reply
Pesma ide ovako:oooo mi uvek pevamo i kada gubimo i kada vodimo mi tebi pevamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BELGRADE BOYS-LEKCIJA SVIMA!!!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: