04-05-2005, 03:45 PM
E ja više stvarno ništa ne razumem! :lol: Ko ovde pije, a ko plaća?

![[Image: 35c0qqq.gif]](http://i47.tinypic.com/35c0qqq.gif)
Predstojece utakmice
|
04-05-2005, 04:55 PM
Quote:Evo tek sam sad izvalio da ce Nikshic biti u sredu, shto je potencijalni problem za one koji rade. To poslednje ozbiljno gostovanje za ovu sezonu. I one koji idu u skolu a imaju previse neopravdanih. :zbunjen
ve prolazi ZVEZDA traje!
04-05-2005, 06:42 PM
Koliko ja znam definitivno je najavljeno da se basket derbi pomera za 20.04. i voleo bih da se definitivno to i potvrdi, ne zbog nas odavde, mi cemo lako da se organizujemo gde cemo i kada, ali zbog ovih ljudi koji bi da dodju iz daleka i predju hiljade kilometara ajde neko da se potrudi i iskopa zvanicnu informaciju!!!!
Dakle za sada imam informaciju da je fudbal kao sto je neko u prethodnom postu i dao raspored a basket je 20.04.!!! Neko je spomenuo rukomet u Nisu na taj dan ali mislim s obzirom na basket i na Niksic da tamo nece biti nikog mada je to kao ideja ok... Uostalom rk nam je u raspadu i posle LS jedino smo bili na derbiju i to da pokazemo da smo ipak najboliji i neprejebivi kao navijaci... Cisto sumnjam da se o Nisu razmislja ozbiljno... E sad bice zajebano... Niksic ili derbi... Videcemo... Za sada nista ne znam, a i oni koji odlucuju i upuceniji od mene mislim da jos nisu definitivno odlucili sta i kako... Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
04-05-2005, 10:43 PM
O D L E P! ;pljuga
04-05-2005, 10:52 PM
KBB izvinjavam se. Bilo je slučajno. Derbi u basketu igra se u sredu 20.04. sigurno. Zbog ovoga a i zbog radnog dana će sigurno biti mali broj ljudi u Nikšiću. Što se tiče Niša, utakmica će biti koliko toliko odrađena od Nišlija koji ne odu na derbi ili za Nikšić i to je to. FEAR da će neko iz Beogradskih grupa doći u Niš na rukomet pored basketa i fudbala je čist apsurd.
žabe nas hapsite, pamet nije prelazna!
04-06-2005, 05:35 AM
Nije mi jasno zasto se basket derbi ne pomeri za nedelju? Verovatno su grobari domacini pa su lepo iskoristili priliku.
..baklje gore, pesma cigana...
04-06-2005, 01:21 PM
sve je to super. Ali jel ima neko da sigurno zna jel polufinale kupa sigurno 11. maja. Ja sam popusio sad za 23. mart (sto i nije bilo lose bilo me je na drugim tekmama) ali ne bih volio da se opet ufuram da cu na derbi a bude racku. Znaci jel je to sigurno da je derbi u kupu 11-og maja.
know why the birds sing
04-06-2005, 04:35 PM
Quote:sve je to super. Ali jel ima neko da sigurno zna jel polufinale kupa sigurno 11. maja. Ja sam popusio sad za 23. mart (sto i nije bilo lose bilo me je na drugim tekmama) ali ne bih volio da se opet ufuram da cu na derbi a bude racku. Znaci jel je to sigurno da je derbi u kupu 11-og maja. Spremi se na skok,recimo 13.maja na Ravnu Goru, a 14.maja CZ-Buducnost PG,moze da bude zanimljivije od derbija... namigivanje ![]()
S
04-07-2005, 10:49 AM
ma kad bi derbi bio 11-og ostao bi ja i do djetica sigurno. Ali nije mi da uzimam slobodne dane i letim zbog toga. Kazem ti sad sam ispusio 6 dana slobodnih za Zetu i OFK-u a trabao sam na derbi. Ali ajde. Znaci za sada je tako. Nadam se da nece mjanjati opet nesto ovi badniti iz saveza.
Pozdrav. P.S. Sta ima na Ravnoj Gori 13-og?
know why the birds sing
04-07-2005, 10:53 AM
Quote:ma kad bi derbi bio 11-og ostao bi ja i do djetica sigurno. Ali nije mi da uzimam slobodne dane i letim zbog toga. Kazem ti sad sam ispusio 6 dana slobodnih za Zetu i OFK-u a trabao sam na derbi. Ali ajde. Znaci za sada je tako. Nadam se da nece mjanjati opet nesto ovi badniti iz saveza. НЕ ЗНАШ :zbunjen :zbunjen |
« Next Oldest | Next Newest »
|