Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dragisha centrishi, izgibosmo svi zbog tebe!
:motor Tako ce nas Bina da zapali u neku Cesku ili gde vec.
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Reply
Nasa folk diva Svetlana Ceca Raznatovic je isto "sumnjiva" najpre je saslusavana u vezi Legije i Frenkija (on je u pritvoru).

Eto jos jedna iz Obilica. I Bina i Ceca.

Zamisli, kad bi Dzaju i Bjeku na saslusavanje vodili na sta bi to licilo.
Reply
:rofl
ma dobro to je ipak nemoguce mada bi Dzaja mogao malko nama svima da dodje na preispitivanje i da nam objasni sto? i zbog koga? nam je FK tu gde jeste...

p0zDrAv!
Reply
Bina je nakon Zvezde otisao u Spatu iz Praga, najvise zbog toga sto mu je tadasnja zena bila Cehinja. Tamo je pravio neki picvajz sa gudrovinom i dozivotno mu je zabranjen ulazak u Cesku. Skoro je gostovao na SOS-u, pa ga je zvao neki lik i rekao odprike" "Hteo bih da pozdravim legendu, velikog majstora i doajena i da ga pitam da li je istina da se udara po nosu".

Bilo je pitanje vremena kad ce Bina da "padne".
ttp://www.kristijangolubovic.net/
Reply
???????? ???????, ?????? ??????...

??? ?? ?? ????, ??? ?? ????? ?????? ??????? ? ???? ??????? ??????? ?? ?? ?????? ????? ? ????????, ???? ?? ???? ? ?????? ?? ?? ???? ??? ? ?????? ????????? ??????, ?????? ????? ???? ?? ??????? ?????? ??????? ? ???? ????...

? ?? ?? ?? ?? ??? ????? ?? ???????? ?? ?????????, ?? ??????? ???? ????? ?? ????????? ??? ???????? ?????, ???? ?? ????????? ???? ????? ? ???? ?? ?? ????? ?? ???? ??????????, ? ??? ???? ???? ?? ?? ??? ???? ???? ??? ???? ???????? ? ?? ?? ????? ????? ??????? ????????? ????. ;pljuga

???????, ????. ;pivo

Forza DELIJE-CAFFE!
O con noi, o contro di noi! :ruke
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
Topic ostaje otvoren ponovo, iako je bio zakljucan.

Bas iz razloga sto je Bina nas igrac, a ne sto je bio (propali) politicirar... (SSJ).

Moglo bi nesto novo da se otkrije ili prodiskutuje.
Reply
Ja sam od nekog cuo da je Bina trenirao atletiku i da je zbog svoje brzine pozvan da trenira fudbal! Mada cu da proverim kod burazerovog tasta, on je sa njim dobar. A on mi je pricao da je Bina imao situacije tipa da ga neke ribe pozovu iz BG-a, on im kaze da dodju u Krusevac u neki kafic, one se pojave za dva sata (neki lud auto su vozile), on im plati pice i kaze im: "Sada mozete da idete kuci!". Ribe mu dosle na noge, a on ih ispali. I to ti je musko :o :o :o
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
ma Bina legenda...pa dobro mozda su neki skrndelji od riba :rofl
Pa kazem vam ja nije on bas sasvim...setite se svlachionice kad je vadio kit* na tv posle utakmice sa Bayernom u BG...

a bio je kul tip! Sad
Reply
Od mog drugara cale je super sa njim, i ovaj mi je pricao kad je usao kod njega u jednu od soba pomislio je da se Sadam sprema za Amere, kolko je sve vrvilo od teskog naoruzanja, a kaze da najvise voli kalasnjikove, i video je sliku njegovog sina sa kalasom oko vrata.
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Reply
pa Niski rekao sam ti ja da je on zajeb*n igrac....
ko zna mozda je i tenkove negde sakrio :rofl
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)