Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ranije grupe o kojima se manje zna
?? ?????? ?? ?? ???? ?? ?????? Bgd boysa!? ?? ??? ????? ?? ?????? ????? ?? ???? ?? ???? ??? ???? ???? ??? ?? ???? ?? ???? ?? ????? ?? ?????? ??? ?? ???? ?? ????? ?????!?? ????? ??? ?? ???? ?? ?????? ???????!
[Image: 38968606tp6.png]
Reply
Quote:?? ?????? ?? ?? ???? ?? ?????? Bgd boysa!? ?? ??? ????? ?? ?????? ????? ?? ???? ?? ???? ??? ???? ???? ??? ?? ???? ?? ???? ?? ????? ?? ?????? ??? ?? ???? ?? ????? ?????!?? ????? ??? ?? ???? ?? ?????? ???????!

Velika Crazy North je iskoriscena,razsivena od Nama poznatog legendarnog Ultrasa...mala je legendarna,bila je u Zurichu...
Velika je bila kacena samo par puta i to contra Olympiakosa'94...
S
Reply
Quote:
Forever Ultras Wrote:Poljak Smile se setio Crazy Boys, sta je bilo sa njima i ostalima? Seca li se neko uopste tih starijih grupa?

poz,
budimir
Mislite na crazy boys iz kumodraza, ja znam samo par njih koji su 86 godiste...Znam jednog koji je iz sarajeva i bio je u fightersima, sad zivi u bg- sa zenom, celav, visok, krupan, mozda ce ga se neko i setiti...

Izgleda da si pobrkao generacije,ti momci'86godiste u to vreme kada je postojala Crazy Boys ekipa imali su po 2-3 godine Big Grin
S
Reply
Quote:
bjcz Wrote:?? ?????? ?? ?? ???? ?? ?????? Bgd boysa!? ?? ??? ????? ?? ?????? ????? ?? ???? ?? ???? ??? ???? ???? ??? ?? ???? ?? ???? ?? ????? ?? ?????? ??? ?? ???? ?? ????? ?????!?? ????? ??? ?? ???? ?? ?????? ???????!

Velika Crazy North je iskoriscena,razsivena od Nama poznatog legendarnog Ultrasa...mala je legendarna,bila je u Zurichu...

Pre godinu dana, prethodnu jesen smo je nosili na neku tekmu. Koliko ja znam jos je u zivotu, ali to je bar lako proveriti... Smile Cak smo i kacili sliku ovde na sajt te zastave, ako me secanje dobro sluzi...

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Quote:
Nesha_cb Wrote:
Forever Ultras Wrote:Poljak Smile se setio Crazy Boys, sta je bilo sa njima i ostalima? Seca li se neko uopste tih starijih grupa?

poz,
budimir
Mislite na crazy boys iz kumodraza, ja znam samo par njih koji su 86 godiste...Znam jednog koji je iz sarajeva i bio je u fightersima, sad zivi u bg- sa zenom, celav, visok, krupan, mozda ce ga se neko i setiti...

Izgleda da si pobrkao generacije,ti momci'86godiste u to vreme kada je postojala Crazy Boys ekipa imali su po 2-3 godine Big Grin
E pa onda sam ja imao jednu godinu tako da sigurno ne znam likove iz ekipe, izvinjavam se za off...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Quote:
warsaw Wrote:
bjcz Wrote:?? ?????? ?? ?? ???? ?? ?????? Bgd boysa!? ?? ??? ????? ?? ?????? ????? ?? ???? ?? ???? ??? ???? ???? ??? ?? ???? ?? ???? ?? ????? ?? ?????? ??? ?? ???? ?? ????? ?????!?? ????? ??? ?? ???? ?? ?????? ???????!

Pre godinu dana, prethodnu jesen smo je nosili na neku tekmu. Koliko ja znam jos je u zivotu, ali to je bar lako proveriti... Smile Cak smo i kacili sliku ovde na sajt te zastave, ako me secanje dobro sluzi...
poz,

...da,moguce,nesto Sam ja istripovao,ranije kroz pricu sa Ultras-om...
namigivanje
budimir
S
Reply
???? ??? ??? ?? ????? ????? ????????? ????? ?? ?? ?? ?? ???? ???? ? ??????? ????? ??????? ?????? ?? 4? ? ? ??????? ?? ?????? ????? ??????? ?????????!???????? ??? ?? ????? ?? ????? ?????? ?? ?? ??? ??????? ????? 95-96 ??? ?????? ???? ?? ???? ??????? ??? ?????? ?? ?? ?? ??? ????? ??????????? ????? ?? ?????? ? ?????? ?? ?? ????? ???????????? ??? ???????????? ????? ???????!?? ??? ??? ???? ??? ????? ? ???? ?????? ????? ?? ?? ???? ? ?????,?? ??? ?? ???? ????? ???? ??? ?? ?? ?? ? ?????? ?? ????,?? ?? ?? ??? ???? ???????,????? ?????? ????? ?? ?????!???? ?? ?? ????? ????? ??? ????? ?????? ? ?????? ?? ?????? ??????????? ????????? ?????? ????? ?????? 97 ? ??? ?? ??? ?????? ????? ?? ?? ?? ?????!??????? ? ????? ???????
[Image: 38968606tp6.png]
Reply
Jel bi mogao neko vise da napise o Simpsonsima. pre par godina u Nisu su imali obru zastavu, kao Bart u Zvezdinom dresu skinuo gace, pokazao bulju i kaze "it my shorts" :lol:
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Reply
da li se neko seca grupe rangers sa talicnim tomom
a bilo je i RWA i supporters
koliko se secam bila je i stara grupa brigate
Reply
Bitange - Novi Beograd

Division

Padina Corps( vodja presao u narkomane) inace jedna od jacih ekipa u istoriji severa...neki su presli u brigate ako se nevaram a neki zabatalili sever...prosle sezone svanuli su grafiti padina corps ali predlozeno je momcima da nenose staru zastavu jer ih je bilo svega 3-5...

Zemun - zastavu su nosili db-ovci dugo vremena (neka me ispravi neko jer sam ovo cuo a u to vreme sam bio klinac tako da...)

Sto se tice Simpsonsa pa oni nisu jos za vremeplov Big Grin deluju u belgrade boysima vrlo aktivno Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)