Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zvezda - OKK
Naravno da jesam: "...svako ko voli Zvezdu mora da ustane!" Tada sam naterao deo svoje tribine da ustane i da peva! Smile To je bilo protiv onih Slovenaca, mislim. Smile

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Mislim da ovaj bojkot nece uroditi plodom barem ja tako mislim... :bes
Boli njih ku*ac za sestoricu momaka koji su izdvojili vreme da bi gledali i pratili zvezdu a oni tako... Sad
Ja se najezim kada u udjem u Pionir a ono sablasna tisina kao da je neko umro ili izbio pogreb Sad , mislim, bilo koja tekma bez navijanja je smor.Mislim ,sta sedis ko penzos :indijanac i pratis tekmu i kada je neki dobar potez ti samo potapses rukama i sada si "bodrio" svoj tim.Zaje*i takvo navijanje
Ali bojkot nije u ovom trenutku nije bas najbolje resenje Sad
Cela nas niz vaznih utakmica FMP,Pivovarna pa posle Split itd... Confusedampion
A interesuje me da li grupa Blue Union postoji i sta je sa njima jel dolaze na fusbal i basket.Jel oni uopste postoje :zbunjen ? :rofl :lol:
Reply
bilo je u planu da simpatizerima malo grubljim tekstom otpevamo istu tu
pesmu, sa nastavkom...svako ko tako peva sada nek umukne...ali nije bilo svrhe! :bes

mozda si ti sa svojim ortacima ustao ali vecina nije, cak ni pored koreografije kojim je propracena pesma - kaziprstom smo pojedinacno pokazivali na svaki deo neme hale pune budnih posmatraca. :zbunjen

da nisi pomenuo spikera, pomislila bih da je mozda strah od nepodnosljive
tisine naterao iste ove ljude da "spontano" na ovoj tekmi propevaju? :lol:

p.s. mali korak za sever ali veliki za sve napete mapete!
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Quote:Ali bojkot nije u ovom trenutku nije bas najbolje resenje Sad
govanci za tebe je najbolje resenje da nabijes sebi glavu u dupe i tamo potrazis smisao svog postojanja. Smile
Reply
Kizo, ja mislim da je ovo bolje od onog: Car Velikog Ratnog Ostrva. Smile Ti vidi da se coveku ovo doda ispod nicka. Ajde sto je iscoolirao da posalje private, pivnicu, obezbedjenje do tekme i nazad, Smile nego je poceo i lucky da mi nervira. Smile Big Grin :megafon

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Daj bre ljudi dokle vise da citamo detinjarije i gluposti Sad Od sad ko zapocne svadju imace posla sa, sa ....e pa zapocnite pa cete videti ;pljuga.
umnjaju neki da bodrimo pogresan tim, i mrze nas zato sto uvek smo s'njim!!!
Reply
FU Jel to samo razlika u slovima? VRO umesto Vro Big Grin
Reply
inace, Lionac i Lovac se vise ne zovu tako, nego, "webmaster" & "moderator" . Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)