06-03-2004, 05:36 PM
Eh da sam i ja ovako kreativan kad sam dokon ;pljuga .Svaka cast,odlicno uradjeno.
Kvalifikacije za LS...
|
06-03-2004, 05:36 PM
Eh da sam i ja ovako kreativan kad sam dokon ;pljuga .Svaka cast,odlicno uradjeno.
06-03-2004, 06:50 PM
Quote: ??? ?? ?? ???? ????? ?????? ??? ?????. ? ????? ?? ?? ???? ????? :zbunjen
06-03-2004, 06:52 PM
????? ???? ??? ???????? ???????? ?? ??????? ?????????, ?? ?? ?? ???? ?????.... :zbunjen
????? ???? ?? ?? ???????? "???????? ???" ?? ??????? ???????? ??? ?? ??? ????? ?? ?? ?????? ????? :zbunjen
06-03-2004, 06:53 PM
?? ?? ???? ?????? ?? ???????, ???? ?? ?? ????????, ???????? ????? ?? ????? ?????? ???? ??? ?? ???????? ? ????? ?? ????. ??????? ??, ???? ?? ?????...
06-03-2004, 10:58 PM
Mnogo su vam dobri radovi narocito mi se svidja Basketov. Baske, a da ne mozes mozda da uradis nesto da rasiris sliku, ili da dodas jos nesto sa svake strane, pa da na desktop stavim ovo tvoje remek delo kao wallpaper.
Ako nije preveliko cimanje ajd
06-03-2004, 11:47 PM
Baske, alal ti cufte!!!
Za marinov rad treba napisati i jedno i drugo cirilicom: VREME JE CEMPIONS LIG, salim se ali stvarno mislim da ne treba da stoje dva pisma, mozda bi bila fora jednu uraditi sa vreme je, a drugu sa it's time(ili kako se vec kaze) za inostranstvo :rofl :rofl :rofl
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ! ![]()
06-04-2004, 12:19 AM
? ?? ??????? ?? IT IS ABOUT TIME ?
??????? ????
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
06-04-2004, 12:23 AM
Quote:????? ???? ??? ???????? ???????? ?? ??????? ?????????, ?? ?? ?? ???? ?????.... :zbunjen ?, ?? ??? ????? ???! ??????, ?? ??? ??, ???? ??? ???... :zbunjen ??????? ????
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
06-04-2004, 04:56 PM
Drago mi je da vam se dopada... Jos kad bi stvarno i usli u tu famozn LS bilo bi do jaja!!!
![]() [quote="nikolaBGD"]Mnogo su vam dobri radovi narocito mi se svidja Basketov. Baske, a da ne mozes mozda da uradis nesto da rasiris sliku, ili da dodas jos nesto sa svake strane, pa da na desktop stavim ovo tvoje remek delo kao wallpaper. Ako nije preveliko cimanje ajd
06-04-2004, 06:16 PM
![]() Mislim da je zrelo za naslovnu, sta vi kazete??? p.s.Sta bi sa onim filmom sto je trebao da se radi u vezi delija, nema ni govora o tome!!!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ! ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|