Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
U Zvezdu kad padne sneg...
E ma nije u tome problem. Decko je Srbin koji ima strano drzavljanstvo i koji moze da bira gde ce da igra. Nas Savez ne racuna na njega (mozda sa razlogom mozda i ne). Sta mu drugo preostaje. Sta sada treba isto tako da napadnemo i Djordjica da ga oteramo zato sto igra za Svedsku. Stojanovic je, jednostavno, emotivno vezan za svoj rodni kraj i voli svoje parce zemlje sta je tu lose. Uostalom i afirmacija igra znacajnu ulogu. Stojanovic je dosao u Zvezdu iz Bosanske lige. To vam je isto svojatanje kao kod nas Skuni Pena i Obine (u smislu da li bi igrali za nasu reprezentaciju i to... mislim).

Tu je i primer Krupnikovica. U sjajnoj je formi on nije ni na sirem spisku.

Ima pravo na to i u tom slucaju ga podrzavam. Mada moram da priznam da mi je mrsko sto ce igrati za talibane ali sta je tu je. Verovatno bi covek najradije igrao za nas, ali sta da se radi.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
trebalo bi da se vrati dejan ilic, bar je muslin tako najavio... i da dodje ivan gojkovic tako da cemo pojacati sredinu
ve sto zelim u ovom trenutku...
Reply
Budo ne lupetaj!!
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
Quote:Budo ne lupetaj!!

Orto, ajde se ti lepo meni smiri... i stavi bar jedan smajli da ne mislim da si ovo mislio ozbilljno...

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Boka brate, nemoj da pricas kad ne znas. Stojanovic je Zvezdino dette. Bio je na kaljenju u Beceju, pa iz Beceja poslat u Leotar. Ove sezone je vracen.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
?????? ?? ???? ???? ????? ?? ???? ???? ???? ???? ???????? ?? ?????? ?? ?????????????? ?????? ?? ?????? ??? ????????. ?????? ?????? ????????????. ????? ?? ?????????, ??? ?????????? ??????, ????????? ?? ??????????? ? ???????? ?? ???? ?? ?????????????? ???? ???? ????? ?? ?? ??????? ?? ???? ?????? ?????????. ???? ?? ????? ??????? ? ????? ????? ?? ?? ???? ?? ?? ????????, ?? ??????? ???? ???? ?????????? ?????? ??? ?? ?????? ?? ??????? ???????????????? ?????????? ??? ?? ???? ?????? ???? ??? ?? ?????? ?? ?????????????? ???.

???? ?? ? ?? ????????. ?? ???? ?? ????????? ??????, ???? ?? ???????? ????. ?????? ???? ?? ?? ????? ???????? ????? ??????????? ???? ???? ???? ?? ??????? ? ??. ? ??? ?? ???? ?????? ???? ???? ?? ??? ?????? ???? ???? ?? ?????? ? ???????, ?? ?? ?? ????? ?????? ??????? ? ???????? ?? ???? ?? ???? ???? ????? ??????, ???? ??????? ?? ???????? ??????? ??????????? ????????? ?????, ? ????? ???? ?? ????.

??????? ?? ?? ????. ?????????????? ??????? ????????? ??????, ??? ?? ????? ??? ????? ??????? ?? ???????? ? ??????? ?????????. ?????, ?? ?? ??????, ?? ?? ????? ?? ?????????? ??????. ?? ??????? ?? ????? ??????? ?????? ?? ?? ????? ????? ????, ? ?? ??? ?? ????? ? ???? ????????? (25 ??????, ??????? ??????). ?????? ???? ?? ?? ?? ??????? ???????? ???????? ? ?????????? ????. ???????? ???????????? ?? ???????? ?? ??? ???????????, ? ?? ?? ?????? ?? ???? ??????????? ?? ??????, ??? ???? ???. ? ???????, ?????? ???? ?? ?????? ?? ???????? ??????? ??????? ??????? (19 ??????, ??????? ??????, ??????? ????? ?????????????? ????????, ????????? ?? ? ??????????????). ?' ??????? ?? ?? ??? ??? ???? ????? ????? ??????? ??????? ??????? ????? ????????, ???? ???????? ?? ????? ?? ?? ???????? ? ???? ???? ????.
Reply
Krupnikoviceve i Stojanoviceve zelje stvarno ne zelim da komentarisem, otprilike kao kad bi me zvali da igram za repku Tadzikistana, bas bi mi odgovaralo, volim drage ljude Tadzikistance i presrecan sam sto mogu da im pomognem.

Krusevcu je frka zbog para, ali oni i ovako i onako ispadaju (po ko zna koji put klub koji pobedi Zvezdu ispada iz lige). Pitanje je ko ce vise da odresi kesu, Dzaja ili Rusi. Pantelic ce biti skup, svi ga nesto dizu u nebesa, a ja mislim da bi nam bolje dosao Mirosavljevic. Ako dodje Pantelic bice opasnih pomeranja u timu. A ovaj je poznat da se sa svima svadja i da se uvek na nekog drka. A tek sto je sebican, necu ni da pricam. Za ovu dvojicu iz Obilica sam blago sokiran, ali tendencija dovodjenja svakakvih igraca koji sluze iskljucivo za dalju prodaju se izgleda nastavlja.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
Quote:Boka brate, nemoj da pricas kad ne znas. Stojanovic je Zvezdino dette. Bio je na kaljenju u Beceju, pa iz Beceja poslat u Leotar. Ove sezone je vracen.
Slazem se sa godrom.A sto se tice Krupnikovica,nije on kriv sto ga ovaj majmun od selektora ne zove!!Isto vazi za Stojanovica,samo sto za njega ima jos vremena.Tek je stigao.
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
?????????? ? ???!
???????? ? ??????!, ? ???? ? ??? ???????, ???? ???? ???.??? ?? ??.
Reply
Marko Pantelic tra
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)