Threads: 0
UltraGudra, cuj nisi BURZUJ a ko prica DEVOJCICAMA kako radi na AERODROMU i ono kao zasluzen je za nabavku i odlazak robe i tako to....i radi u glavnom na kompu...koliko ja znam tim ljudima je velika plata a namigivanje namigivanje namigivanje
da i ja moram da pohvalim admine i moderatore...sajt je sve bolji....i sto vise video zapisa to bolje...
pozdrav za Gudru i Mishu iz K
Threads: 15
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Threads: 2
Jer Gudra je maneken,jer Gudra je maneken...
Janko,izvalio si ga za ovaj aerodrom za medalju :rofl
Pa sta treba da pricam devojcicama.... jos sam ja i dobar kakav je Roma,on ni sam
vise ne zna sta laze... ali jebiga ribe to vole....
Pozdrav za celu ekipu sa ovoga Topica.... Manioooo Majkooooooo!!!!
EMA ULTRE BEZ GUDRE!!!
Threads: 1
@Pretorijanac: Hvala na pozdravu :finger
@UltraGudra Drugi put oticu po pljeskavice

:lol: :rofl
img]http://www.11freunde.de/img/user/hacko.gif[/img]
Threads: 3
SAmo pricaj ali nemoj previse da se ne istopi... :rofl
#1041;удимо људи иако смо СРБИ
Threads: 1
pozdrav mg-u... i ja nisam pravi boske nego lazni... ali ;pivo uvek
ultra gudra svaler bez prmca... skinuo je bosketu ribu koju on zeli citav zivot
za pet minuta , ali neljuti se boske jedno ;pivo dva tri , tekila i oprosteno :rofl :rofl :rofl
krivo mi je sto ne dolazite da pobedu proslavimo dostojanstveno kao i posle derbija(3:0 :jebanje ) ! :megafon ale ale , ale ale nema ultreee bez gudreee... :ruke
..нисам био свестан, ваше величанствене подршке, оданости и неизмерне љубави према клубу.били сте мотив више екипи, на Маракани или на било којем другом стадиону, без обзира на његову удаљеност...
Valjda ce doci jednog dana tih njegovih 5 minuta,ja ga uopste ne sprecavam u tome.. namigivanje
Batice,poceo si da se manekenises kao ja... imas nove slike na Delije.netu(Tekuca sezona) iz Norveske... ti i svaler iz Rome ,sa Cika Drazom ;pljuga
Najezila mi se koza kad se podsetim na 3:0... ja bi se pojeo sto necu moci da budem sa vama,jer nekako osecam da prolazimo i da ce biti ludnica na severu....
Ostavite sutra bar i za nas grlo na tribini!!!!!!!!!!!!!!!!
Pesmica je do jaja...
EMA ULTRE BEZ GUDRE!!!
Threads: 0
Gudra je maneken, Gurda nosi stvari totalno drugacije od drugih, Gudra nosi stvari totalno drugacijee...dam dam dam

:rofl
Quote:Pa sta treba da pricam devojcicama.... jos sam ja i dobar kakav je Roma,on ni sam
vise ne zna sta laze... ali jebiga ribe to vole....
Pozdrav za celu ekipu sa ovoga Topica.... Manioooo Majkooooooo!!!!
KO LAZE BRE ??? JA ??? NIKAD ;pljuga ;pljuga ;pljuga
Sledeca svaleracija je zakazana za 02.12. Varese!!! Samo sto neverujem da Talijanke padaju na fazon, ono "ja sam bolan iz Sarajeva a ti ????"
Gudra, sto ne ispricas kako si u vozu za Oslo lizao onoj plavusi sise, kad nas je Praktikant slikao !!!
KO NE SKACE, VOLI GLADBAH ....