11-13-2003, 09:03 PM
jooj mislim da sam ovaj topic vido na delije net i isto se upito el vec pocela duuga zimska pauza
. i ti kospicar ili komicar da imas malo vise veze s

VANTi STELLa ROSSa!!!
Pitanje za delije...
|
11-13-2003, 09:03 PM
jooj mislim da sam ovaj topic vido na delije net i isto se upito el vec pocela duuga zimska pauza
![]()
VANTi STELLa ROSSa!!!
11-13-2003, 10:40 PM
Daj, brate, RWL, moramo biti ljubazni! Ako se provali da je provokacija, osoba ce biti banovana i toliko... Ovako, decko je pitao, u redu je da mu pomognemo.
Upravo tako Bane. Naravno da su svi morali da stave Crvenu Zvezdu na svoje grbove ( ima je i partizan na svom ), ali to danas ne znaci da smo mi komunisti. Dakle, Crvena Zvezda nije simbol komunizma, kao uostalom ni partizan ni rad, ali su ipak morali da nose takva imena. Rad je dobio ime jer su se komunjare mnogo lozile na te stvar ( radnici, rad, itd... ). Partizan je sinonim za gerilskog borca, gerilskog vojnika, ratnika, pa s' obzirom da su se Titovi ljudi na taj nacin borili tokom drugog svetskog rata, pakistan je morao dobiti to ime... Takav je slucaj i sa Zeljom, i sa Dinamom, recimo... I tako u nedogled. Doduse, ima nekih klubova koji nose totalno nekomunjarska imena, ali to su sve klubovi koji postoje mnogo pre dolaska komunjara na vlast... ( Kao npr. Obilic, koji je dobio ime po Srpskom junaku Milosu Obilicu. Klub je osnovan 1924. godine. ) Nemoj da vas je sramota ili neshto! Velja ![]()
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
11-13-2003, 10:56 PM
Ovo je pitanje naravno provokacija. Postaviti takvo pitanje pripadnicima Naroda koji je pravedan umirao u Kraljevu, Kragujevcu, Mitrovici, Jasenovcu , pa i Bergenu i Auswitzu, te mnogim drugim nacistickim logorima i stratistima tokom Drugog svetskog rata - ne bi trebalo da ima mesta na ovom forumu. Narod Srbijansko-Crnogorske federacije, kao i Narod Srpske - dakle ne samo Delije - uvek je osudivao fasizam. A to sto medju nama nema hrvata i muslimana {zaboravio si siptare}, to je zato sto volimo , postujemo ili makar trpimo sve narode Sveta, ali ne i one koji ce nam raditi o glavi do Kraja Vremena.
hrvati su ljudi, al kasnije
11-13-2003, 11:15 PM
tako je, Raspucine...
sta si ti doso ovde da seres, kospicaru, pogledaj prvo svoje navijace koji seru nesto o bosanstvu a glavna pjesma im je "ubi srbina". sta se tu pravis englez, delije jesu srpski navijaci, uvijek su bili i uvijek ce ostati. zato 90% nas srba s druge strane drine navija za zvezdu, zato sto je zvezda olicenje srpstva. tebi ako to smeta, ti nemoj navijat za nas i gotova stvar. ja licno ne bih volio da medju zvezdinima navijacima bude muslimana ili hrvata, ipak se zna ko su delije. da se ne pretvaramo bezveze, mi smo srpska grupa, vi ste muslimanska i to je tako. ne moramo da se volimo, ali mozemo da se postujemo
..ne moze brze, jurimo 30...
11-14-2003, 01:49 AM
Nema potrebe da se decko iskulira jer je krajnje korektan i nadam se da je zadovoljan odgovorima. Hooligan i Bane su jednostavno sve objasnili.
A to za fasizam verujem da nije provokacija, samo kad se setim sta su ovi iz UF bulaznili... pitam se da li smo svi Srbi...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
![]()
11-14-2003, 01:50 AM
Ja fakat ne znam zasto je pitanje provokacija, nije mi to bila namjera nego fakat cudno, pogotovo avanti pozdrav, cak je i jedna djevojka rekla da ne voli to. ako pratite malo sire navijacku scenu, isti pozdrav koriste irriducibili navijaci lazia, a znamo da su oni fasticki nastrojeni...Nisam imao namjeru nikoga da uvrijedim, nego ciste me zanimalo, a ti iz ss, mozes da navijas za koga hoces, to je tvoja stvar, isto kao i moja za koga ja navijam.Samo jedna ispravka, sam si rekao da je zvezda srpski klub a mi muslimanski, mi nismo muslimanski nego bosanski klub
![]() ![]() Isti topik jeste bio na delije.net, al tamo imam ban, zbog druge stvari, posto ocigledno nijedan topik tamo ne moze proci bez politike i psovanja svega odreda onome ko nije delija...Pitanja cisto navijacki postavljena, i mislim da nisam nikoga uvrijedio...ako jesam sorry.. Pozdrav...
11-14-2003, 02:17 AM
Quote:Ukratko: vidi
11-14-2003, 03:43 AM
Konjusar,
okani se politike i prestani sa besmislenim provokacijama, a ako istes odgovor samo od ... (ma koga bilo) to onda mozes da uradis putem privatnih poruka, logicno - onima koji imaju elementrane logike. p.s. bez replike moli.
11-14-2003, 01:51 PM
Ovako,
Pokusacu da ti malo odgovorim mada se to mnogima ovde nece svideti jer istina jeste takva. Sto se tice ExYu, mi smo sa Slobom raskrstili na samom pocetku. Bilo je pokusaja mnogij politickih partija da nas prisvoje, secam se tekme kada je Seselj i likoviiz njegovog SC(ch)P pokusali da udju na Marakanu sa svojim zastavama sto im nije dozvoljeno. Cak se i jedan nas vodja (pokojni, tadasnji) uclanio u njegovu partiju ali se kasnije isclanio iz iste i presao kod nekog drugog... Onda je Vuk Draskovic imao uticaja u vreme 09. 03. 1991. pa su mnogi i organizovano ucestvovali na tom mitingu... Kasnije su pokusali nesto crveni ali nikada nisu imali dovoljno upliva. Dakle, nikada nije postojala neka direktna veza poput one BBB - HDZ i daleko od toga. Postoji informacija koju sam proverio i na moje cudjenje jeste istina, da su Delije u neku ruku i bile organizatori (zvanicni) 09.03. 91. ali o tome nekom drugom prilikom. Imas jos i zastave iz Barija i barjake koji su noseni... Daleko od toga da su se svidjali Slobi & Co. Dakle, pitaj Bauera i ekipu sta su glodari vikali BBBima na cuvenoj tekmi na kojoj su cepali reklame par godina pre Maksimira... ![]() ![]() Nema veze izmedju nas i Njega. Veruj mi... Nikada je nije ni bilo... poz, budimir p.s. Pitaj konkretnije, sta god te zanima iz tog doba...
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
11-14-2003, 03:08 PM
Quote:Daj, brate, RWL, moramo biti ljubazni! Ako se provali da je provokacija, osoba ce biti banovana i toliko... Ovako, decko je pitao, u redu je da mu pomognemo. Ok,tolerancija,smekerica,... ;pivo Nego,ja ti spremio gajbu piva! :ruke namigivanje |
« Next Oldest | Next Newest »
|